Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
De Jong trenuje z Gavim? Zaraz dostanie ślizga głową i znowu będzie szpital.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Na Portugalie kupiłem z drugiej ręki a na Chorwatów udało mi się zalogować w miarę szybko jak ruszyła sprzedaż biletów. Fakt, że mega wkurwiające jak ktoś kupuje bilety bo chce na nich zarobić, ale to niestety popularne zjawisko i trudno jest to ukrócić.Nie, tam gdzie wchodze są tylko vipy, a na viagogo po 800-900 za chujowe miejsca. Mam na myśli Portugalię, inne mecze mnie nie interesują.
Jebać tych koników maczetami, to powinno być zdecydowanie jakoś tropione, bo przez takie kurwy wysadza stronę i nie można kupić biletów, a kupują je "ludzie", którzy nie mają zamiaru obejrzeć meczu.
A jak u Ciebie?
Na Portugalie kupiłem z drugiej ręki

Viagogo, całość transakcji wyszła 880 zł. Kupiłem tam pierwszego dnia jak się okazało, że na alebilet można tylko sprzedawać po nominalnej cenie. Teraz widzę, że najtańsze po 950 + opłaty serwisowe.Gdzie kupiłeś i za ile?

On się odkleił już lata temu, maść mu nie pomoże, żal człowieka bierze jak się czyta te jego wypociny. Ale pismaki lubią go pytać, bo wiedzą, że Janek zawsze coś chlapnie i będzie można jakiś clickbajcik zapodać.Idiota Tomaszewski wkurvił się, że Szczęsny wracając z emerytury nie chce grać w kadrze i z tego powodu nie będzie oglądał meczów Barcelony, bo jako klub przestała dla niego istnieć
Mam coś odpowiedniego dla Janka
View attachment 109472
Wojciech Szczęsny nie trafi do Barcelony? Hiszpańskie media wskazują jedną kwestięwszechświat tak chciał
Araby się wysypały
Juventus zachował się, jak się zachował
Dojszlander ciezka kontuzja
Barca niech dziękuję wszystkim ze taki TOP grajek bym do wzięcia za darmo, tymbardziej bramkarz ,)
i cyk Barcelona
![]()
oby tylko dziennikarze...a Szczęsny przypadkiem dużo wcześniej nie mówił że po euro kończy karierę reprezentacyjną ?Idiota Tomaszewski wkurvił się, że Szczęsny wracając z emerytury nie chce grać w kadrze i z tego powodu nie będzie oglądał meczów Barcelony, bo jako klub przestała dla niego istnieć
Mam coś odpowiedniego dla Janka
View attachment 109472
Akurat Marina to chciała aby nadal grał zawodowo w piłkę...Czyli Szczęsny wytrzymał z babą miesiąc w domu?![]()

Całe szczęście dla Flicka, że są ciągle nowe kontuzje.
Olmo i Gavi w formie to pewniaki, Pedri musi być rotowany z Olmo.
Lewandowski
Raphinia Olmo / Pedri Yamal
Gavi / De Jong Casado ?
Ty mi lepiej powiedz co tutaj się odjebało?
Jak ktoś stawia szacunek do samego siebie na pierwszym miejscu i nic nie musi, to otwierają się przed nim najlepsze wersje rzeczywistości i rzeczywiście może to wyglądać tak, jakby wieloświaty grały na naszą korzyśćwszechświat tak chciał
Araby się wysypały
Juventus zachował się, jak się zachował
Dojszlander ciezka kontuzja
Barca niech dziękuję wszystkim ze taki TOP grajek bym do wzięcia za darmo, tymbardziej bramkarz ,)
i cyk Barcelona
![]()

Sprzedać i zapomnieć. Wróci Gavi, Fermin potem Bernal, a za rok kuzyni Fernandez będą w pierwszym zespole.

Zakładam, że byłaby sytuacja jak z Lengletem. Rozłożyliby pensję na dodatkowe lata, żeby nie było takiego obciążenia w FPP. Zresztą kto mu za dwa lata zaproponuje w Europie zarobki na tym poziomie? Dłuższy kontrakt, ale z mniejszymi zarobkami to najlepsze co może dostać od Barcelony. Zawsze może przesiedzieć te dwa sezony i wybrać się do Arabii.A co złego jest w tym, że nie chce zmniejszyć pensji, którą wcześniej zaproponował mu pracodawca![]()
Ale to jest myślenie życzeniowe kibica ;) Dlaczego ma przedłużać o dodatkowe dwa lata, jak w 2026 może mieć kartę na ręce i przytulić pokaźną premie od nowego pracodawcy, a to może być jego ostatni kontrakt w karierze. Pytanie tylko kto może więcej stracić na posadzeniu FDJ na ławę bo chyba to jedyny argument dla Barcy ;)Zakładam, że byłaby sytuacja jak z Lengletem. Rozłożyliby pensję na dodatkowe lata, żeby nie było takiego obciążenia w FPP. Zresztą kto mu za dwa lata zaproponuje w Europie zarobki na tym poziomie? Dłuższy kontrakt, ale z mniejszymi zarobkami to najlepsze co może dostać od Barcelony. Zawsze może przesiedzieć te dwa sezony i wybrać się do Arabii.
Większość osób nie miałoby z tym problemu gdyby nie fakt, że De Jong marzy żeby mieszkać i grać w Barcelonie, a nie zrobił gestu dobrej woli tak jak inni piłkarze. Jego umiejętności nie pokrywają się z zarobkami i nie słychać nawet, żeby była jakaś dobra wola do osiągnięcia kompromisu. Do tego jeszcze nie chciał się poddać operacji chociaż klub go namawiał, przesiedział 5 miesięcy i w zasadzie nie wiadomo czy jest w 100% gotowy do gry.Ale to jest myślenie życzeniowe kibica ;) Dlaczego ma przedłużać o dodatkowe dwa lata, jak w 2026 może mieć kartę na ręce i przytulić pokaźną premie od nowego pracodawcy, a to może być jego ostatni kontrakt w karierze. Pytanie tylko kto może więcej stracić na posadzeniu FDJ na ławę bo chyba to jedyny argument dla Barcy ;)