Rododendron
UFC Light Heavyweight
I finał z United na OlimpicoFajne, te koszulki. Dobrze kojarzy się taki wzór. W szafie mam koszulkę z sezonu 2008/2009![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I finał z United na OlimpicoFajne, te koszulki. Dobrze kojarzy się taki wzór. W szafie mam koszulkę z sezonu 2008/2009![]()

Od lat czekam aż spadną. Jakoś zawsze obawiałem się meczów z nimi...Getafe to taki klub, że każdy kto tam trafi przesiąka dziadostwem. Niech te kurwy się spierdolą w końcu, najlepiej razem z papusami od razu
Kurwy Damiana już nie ma, ale mentor skurwysyństwa Bordalas wciąż na ławceOd lat czekam aż spadną. Jakoś zawsze obawiałem się meczów z nimi...
Wrzutka na Messiego pomiędzy Ferdinanda i VidicaI finał z United na Olimpico![]()

Wrzutka na Messiego pomiędzy Ferdinanda i Vidica![]()
Ciężko to zapomnieć.Jeszcze, co do meczów Barca - Getafe. Pamiętacie rajd Messiego zza połowy w wygranym meczu 5:2 ? Czasy Rijkaarda jeszcze.
Kurwy Damiana już nie ma, ale mentor skurwysyństwa Bordalas wciąż na ławce
Jakoś nigdy za dużo Majorki nie oglądałem, kojarzę tylko, że Maffeo zawsze się gotował i wojował z VinicjuszemA jak rzeźnicy z Mallorcy? Pod wodzą Arrasate zmienili trochę sposób grania czy nadal próbują przebić Getafe?
No i że kłoda Muriqi ładuje często bramki głowąO to się nie martw mordo, już mają plan.Ważne 3 punkty. Oby Atleti zaskoczyło w derbach..
W tym wszystkim to chyba nie chodzi o wygląd tylko o zachowanie.suma sunarum to vini wyglada jak małpa, co się dziwić kibicom
No tak, kop fawelarza poszedł do mainstreamu i opinia, że sędzia chuj bo madrytczoki bez czerwa. A taki błazen z gwizdkiem robi komedie, Real zanotował 7 fauli i obejrzał 4 żółte kartki, rywale 10 fauli i 0 żółtych kartekTo, że sędziowie w La Lidze, to dno i wodorosty wiadomo od dawna. Ostatnia kolejka dobitnie to pokazuje. Endrick kopie przeciwnika i tylko żółta. Wjazd wyprostowaną nogą w klatkę Lewandowskiego przez bramkarza Getafe i nic...

Mówiło się o 17-18 latkach, a teraz jeszcze jakiś 16 latek się pojawił na bramce.
![]()