Piłka nożna

Lech Poznań przegrał w pierwszej rundzie Pucharu Polski! Resovia Rzeszów wyeliminowała lidera PKO BP Ekstraklasy

Nie ma jak ekstraklasa...

@HubiSSJ3

No i jak tam, ogarnąłeś sobie bilety na Portugalie i Czechy?

Nie, tam gdzie wchodze są tylko vipy, a na viagogo po 800-900 za chujowe miejsca. Mam na myśli Portugalię, inne mecze mnie nie interesują.
Jebać tych koników maczetami, to powinno być zdecydowanie jakoś tropione, bo przez takie kurwy wysadza stronę i nie można kupić biletów, a kupują je "ludzie", którzy nie mają zamiaru obejrzeć meczu.

A jak u Ciebie?

Nie, tam gdzie wchodze są tylko vipy, a na viagogo po 800-900 za chujowe miejsca. Mam na myśli Portugalię, inne mecze mnie nie interesują.
Jebać tych koników maczetami, to powinno być zdecydowanie jakoś tropione, bo przez takie kurwy wysadza stronę i nie można kupić biletów, a kupują je "ludzie", którzy nie mają zamiaru obejrzeć meczu.

A jak u Ciebie?
Na Portugalie kupiłem z drugiej ręki a na Chorwatów udało mi się zalogować w miarę szybko jak ruszyła sprzedaż biletów. Fakt, że mega wkurwiające jak ktoś kupuje bilety bo chce na nich zarobić, ale to niestety popularne zjawisko i trudno jest to ukrócić.

Media: Marcin Bułka podjął decyzję w sprawie przyszłości. Odrzucił ofertę przedłużenia umowy z OGC Nice

Jak poinformował "L'Equipe", Marcin Bułka nie ma zamiaru wypełnić kontraktu w OGC Nice. Polski bramkarz zakończył negocjacje w sprawie przedłużenia umowy. W jego planach jest opuszczenie obecnej drużyny po zakończeniu sezonu 24/25.

Wojciech Szczęsny będzie zgłoszony do rozgrywek w Hiszpanii i Europie. Przepisy nie staną na przeszkodzie

Wojciech Szczęsny zostanie zawodnikiem Barcelony – to jedna z największych i najbardziej szokujących sportowych wiadomości tego roku. Pojawiły się jednak znaki zapytania, czy Polak będzie mógł grać we wszystkich rozgrywkach, na czele z Ligą Mistrzów? Uspokajamy. Wiadomo już, na które punkty regulaminów będą powoływać się władze klubu.

wszechświat tak chciał
Araby się wysypały
Juventus zachował się, jak się zachował
Dojszlander ciezka kontuzja
Barca niech dziękuję wszystkim ze taki TOP grajek bym do wzięcia za darmo, tymbardziej bramkarz ,)
i cyk Barcelona

:applause::applause::applause:

Gdzie kupiłeś i za ile?
Viagogo, całość transakcji wyszła 880 zł. Kupiłem tam pierwszego dnia jak się okazało, że na alebilet można tylko sprzedawać po nominalnej cenie. Teraz widzę, że najtańsze po 950 + opłaty serwisowe.

Idiota Tomaszewski wkurvił się, że Szczęsny wracając z emerytury nie chce grać w kadrze i z tego powodu nie będzie oglądał meczów Barcelony, bo jako klub przestała dla niego istnieć :brainoverload:

Mam coś odpowiedniego dla Janka
pol_pm_Masc-na-bol-dupy-w-pudeleczku-39391_2.jpg

Idiota Tomaszewski wkurvił się, że Szczęsny wracając z emerytury nie chce grać w kadrze i z tego powodu nie będzie oglądał meczów Barcelony, bo jako klub przestała dla niego istnieć :brainoverload:

Mam coś odpowiedniego dla Janka
View attachment 109472
On się odkleił już lata temu, maść mu nie pomoże, żal człowieka bierze jak się czyta te jego wypociny. Ale pismaki lubią go pytać, bo wiedzą, że Janek zawsze coś chlapnie i będzie można jakiś clickbajcik zapodać.

wszechświat tak chciał
Araby się wysypały
Barca niech dziękuję wszystkim ze taki TOP grajek bym do wzięcia za darmo, tymbardziej bramkarz ,)
i cyk Barcelona

Wojciech Szczęsny nie trafi do Barcelony? Hiszpańskie media wskazują jedną kwestię

Od kilku dni pojawiają się spekulacje dotyczące przenosin Wojciecha Szczęsnego do FC Barcelona. Porozumienie jest naprawdę blisko, ale hiszpańskie media wskazują jedną przeszkodę. "Bramkarz dał do zrozumienia, że nie przyjdzie, by pełnić drugorzędną rolę. I właśnie to ocenia klub" – czytamy w "Mundo Deportivo".

Temat wznowienia kariery przez Wojciecha Szczęsnego pojawił się na początku tygodnia, gdy okazało się, że Marc-Andre ter Stegen z powodu kontuzji kolana może stracić cały sezon. Po środowym starciu Barcelony z Getafe (1:0) do sprowadzenia polskiego bramkarza odniósł się Hansi Flick.

– Mówię tylko o zawodnikach, których mam. Inaki Pena jest naszym bramkarzem numer jeden i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. To wszystko, co mogę powiedzieć. Inaki ma 25 lat, ale pozostali bramkarze są bardzo młodzi. Potrzebujemy więcej doświadczenia i dlatego o tym rozmawiamy. Rozmawialiśmy o tym i dyskutowaliśmy. Będziemy musieli zdecydować – stwierdził szkoleniowiec.

Według doniesień mediów, 34-latek ma podpisać kontrakt w przyszłym tygodniu, ale "Mundo Deportivo" wskazuje kwestię, która może okazać się kluczowa do osiągnięcia porozumienia lub jego braku.

"Spośród tych, którzy są dostępni obecnie na rynku, Szczęsny jest preferowanym bramkarzem Flicka i pionu sportowego. Jest jasne, że jeśli podpiszą kontrakt teraz, będzie on pierwszą opcją ze względu na swoje doświadczenie, niezawodność, a nawet przewagę w szatni dzięki powiązaniom z Lewandowskim. Klub skontaktował się już z Polakiem i wie, że bramkarz byłby skłonny ponownie założyć rękawice, żeby przyjść do Barcelony, choć dał też do zrozumienia, że nie przyjdzie, by pełnić drugorzędną rolę. Oznacza to, że jeśli zdecyduje się porzucić swoje spokojne życie w Marbelli, stanie się pierwszym bramkarzem. I to właśnie ocenia klub, zwłaszcza, że okazał pełne zaufanie Penie" – czytamy w katalońskim dzienniku.

"W przypadku gdyby ostatecznie nie doszło do porozumienia – na razie nic z zawodnikiem nie zostało podpisane – władze jasno dają do zrozumienia, że w tej chwili nie będą szukać innego zastępcy i obstawiają, że Pena będzie graczem podstawowego składu do czasu otwarcia zimowego okna transferowego" – podkreślił "Mundo Deportivo",

To pewnie się jeszcze okaże, bo niektórzy mają jeszcze jakieś wątpliwości... :hi: oby tylko dziennikarze...

spekulacje
Pienią jest tragiczny ...
a Szczęsny lubi trolowac
kwestią dni i podpisze kontrakt

Całe szczęście dla Flicka, że są ciągle nowe kontuzje.

Olmo i Gavi w formie to pewniaki, Pedri musi być rotowany z Olmo.

Lewandowski

Raphinia Olmo / Pedri Yamal

Gavi / De Jong Casado ?

wszechświat tak chciał
Araby się wysypały
i cyk Barcelona

Jak ktoś stawia szacunek do samego siebie na pierwszym miejscu i nic nie musi, to otwierają się przed nim najlepsze wersje rzeczywistości i rzeczywiście może to wyglądać tak, jakby wieloświaty grały na naszą korzyść
:enterthehorwitch:

A co złego jest w tym, że nie chce zmniejszyć pensji, którą wcześniej zaproponował mu pracodawca:zakręcony:
Zakładam, że byłaby sytuacja jak z Lengletem. Rozłożyliby pensję na dodatkowe lata, żeby nie było takiego obciążenia w FPP. Zresztą kto mu za dwa lata zaproponuje w Europie zarobki na tym poziomie? Dłuższy kontrakt, ale z mniejszymi zarobkami to najlepsze co może dostać od Barcelony. Zawsze może przesiedzieć te dwa sezony i wybrać się do Arabii.

Zakładam, że byłaby sytuacja jak z Lengletem. Rozłożyliby pensję na dodatkowe lata, żeby nie było takiego obciążenia w FPP. Zresztą kto mu za dwa lata zaproponuje w Europie zarobki na tym poziomie? Dłuższy kontrakt, ale z mniejszymi zarobkami to najlepsze co może dostać od Barcelony. Zawsze może przesiedzieć te dwa sezony i wybrać się do Arabii.
Ale to jest myślenie życzeniowe kibica ;) Dlaczego ma przedłużać o dodatkowe dwa lata, jak w 2026 może mieć kartę na ręce i przytulić pokaźną premie od nowego pracodawcy, a to może być jego ostatni kontrakt w karierze. Pytanie tylko kto może więcej stracić na posadzeniu FDJ na ławę bo chyba to jedyny argument dla Barcy ;)

Ale to jest myślenie życzeniowe kibica ;) Dlaczego ma przedłużać o dodatkowe dwa lata, jak w 2026 może mieć kartę na ręce i przytulić pokaźną premie od nowego pracodawcy, a to może być jego ostatni kontrakt w karierze. Pytanie tylko kto może więcej stracić na posadzeniu FDJ na ławę bo chyba to jedyny argument dla Barcy ;)
Większość osób nie miałoby z tym problemu gdyby nie fakt, że De Jong marzy żeby mieszkać i grać w Barcelonie, a nie zrobił gestu dobrej woli tak jak inni piłkarze. Jego umiejętności nie pokrywają się z zarobkami i nie słychać nawet, żeby była jakaś dobra wola do osiągnięcia kompromisu. Do tego jeszcze nie chciał się poddać operacji chociaż klub go namawiał, przesiedział 5 miesięcy i w zasadzie nie wiadomo czy jest w 100% gotowy do gry.

Gundogan który był w klubie niecały rok, zachował się z klasą (potraktowali go równie nietaktownie), tak samo jak Xavi który zrzekł się części wynagrodzenia.

Back