Piłka nożna

Trzeba się nacieszyć bo zaraz mecz z Getafe. :damjan:
giphy.gif

Wolisz Navasa w barwach Barcelony czy naszego poczciwego Wojtka?

:corn:
Wyjebane, tak jak kluby w serduszkach piłkarzy :awesome:

IMO słuchając ostatnich wywiadów Wojtka to jednak obstawiam, że może nawet potrolluje, ale koniec końców rękawic już nie założy.

IMO słuchając ostatnich wywiadów Wojtka to jednak obstawiam, że może nawet potrolluje, ale koniec końców rękawic już nie założy.
Mam podobne odczucia. Nawet dziwi mnie trochę, że podaje się, jako argument mający przekonać Wojtka, perspektywy na wygraną w LM. Znając podejście Szczeny do piłki, prędzej przekona go fajne miejsce do życia i Robercik w zespole niż kolejny puchar do gabloty.

Mam podobne odczucia. Nawet dziwi mnie trochę, że podaje się, jako argument mający przekonać Wojtka, perspektywy na wygraną w LM. Znając podejście Szczeny do piłki, prędzej przekona go fajne miejsce do życia i Robercik w zespole niż kolejny puchar do gabloty.

Agent Roberta.

Nie wiem czy większy wstyd było przegrać mistrzostwo z Xavim na ławce czy ze smarkami i emerytem w bramce :boystop:

Nie wiem czy większy wstyd było przegrać mistrzostwo z Xavim na ławce czy ze smarkami i emerytem w bramce :boystop:
Real jeszcze nie grał na tak ofensywnie grający zespół jak Barcelona Flicka, teoretycznie takie kamikaze do przodu powinno być wodą na młyn dla Ancelottiego, jest też prawdopodobne że w składzie wyjdą smarki z Barcy B.

Nie ma większego gówna niż hiszpańscy sędziowie, z ego wyjabanym w kosmos, a teraz jeszcze nie można im nic powiedzieć. Więcej kartek za protesty niż za faule.
W szczególności faul bez piłki na rodrygo..odechciewa się oglądać

Media: Wojciech Szczęsny wznowi karierę! Polak powiedział "tak" Barcelonie!

Niemożliwe stanie się możliwe? Tak twierdzi Jose Alvarez Haya, dziennikarz "El Chiringuito TV". Zdaniem hiszpańskiego żurnalisty Wojciech Szczęsny dał zielone światło Barcelonie i już w przyszłym tygodniu ma podpisać kontrakt z klubem.

Tutaj pewnie najbardziej decydujące może być że Wojtek i RL9 to dobre ziomki, pewnie żonki ich też... :hi:

Back