Cassius42
Vale Tudo Championship
Qrwa ja już nie nadążam za tymi wytyczonymi
A jak będzie przylegała tylko dłoń, w końcu to też ręka... jak w tym skocznym tańcu ludowym...
Chyba że jak w czasie hymnu, na baczność

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Tylko co z rzutami z autu...Upierdolic albo przykleić do ciała ręce i gra.

Stały fragment z linii bocznej :) Z tymi rękoma to tylko problem. Wiecznie faule bo łapy latają. I Robercik za dużo macha ;)Tylko co z rzutami z autu...![]()

teraz to kącik Barcy i dobrze, bo mało tu ruchu było
![]()
Navas, Bravo albo Wojtek, w sumie to zajebiście że uda się tak szybko załatać dziurę po Ter Stegenie.

Wolisz Navasa w barwach Barcelony czy naszego poczciwego Wojtka?JPRDL lubię Szczęsnego i fajnie gdyby mógł dojebac do CV taki klub jak Barca, ale znowu rzygać się chce jak człowiek pomyśli jak zesraja się media gdyby tam trafił.

Wyjebane, tak jak kluby w serduszkach piłkarzyWolisz Navasa w barwach Barcelony czy naszego poczciwego Wojtka?
![]()
Mam podobne odczucia. Nawet dziwi mnie trochę, że podaje się, jako argument mający przekonać Wojtka, perspektywy na wygraną w LM. Znając podejście Szczeny do piłki, prędzej przekona go fajne miejsce do życia i Robercik w zespole niż kolejny puchar do gabloty.IMO słuchając ostatnich wywiadów Wojtka to jednak obstawiam, że może nawet potrolluje, ale koniec końców rękawic już nie założy.
Mam podobne odczucia. Nawet dziwi mnie trochę, że podaje się, jako argument mający przekonać Wojtka, perspektywy na wygraną w LM. Znając podejście Szczeny do piłki, prędzej przekona go fajne miejsce do życia i Robercik w zespole niż kolejny puchar do gabloty.
IMO słuchając ostatnich wywiadów Wojtka to jednak obstawiam, że może nawet potrolluje, ale koniec końców rękawic już nie założy.

Real jeszcze nie grał na tak ofensywnie grający zespół jak Barcelona Flicka, teoretycznie takie kamikaze do przodu powinno być wodą na młyn dla Ancelottiego, jest też prawdopodobne że w składzie wyjdą smarki z Barcy B.Nie wiem czy większy wstyd było przegrać mistrzostwo z Xavim na ławce czy ze smarkami i emerytem w bramce![]()
W szczególności faul bez piłki na rodrygo..odechciewa się oglądaćNie ma większego gówna niż hiszpańscy sędziowie, z ego wyjabanym w kosmos, a teraz jeszcze nie można im nic powiedzieć. Więcej kartek za protesty niż za faule.