Piłka nożna

Bangladesz już całkowicie odklejka. Psychiatryk na pełnej. Najpierw o "R" do "BMV", odpowiada coś Judowi, wrzucając fotę z Vinim i Kylianem, a teraz pompka, że go do ZP nie nominowali. Niech on kurwa zacznie liczby robić , a nie wzrok w murawę i flak do bramkarza.

View attachment 107760
To nawet 36 letni RL9 miał lepsze liczby w samej La Liga (19+8 asyst) i też bez nominacji...

20240905_205901.jpg

Bo to fawelarz, a jak u nich zaczyna być widać początki odklejki to pewnie zaraz pójdzie w melo, zbrzuchaci jakąś dziwkę albo co gorsza ją zgwałci/pobije.
Ale on już zalał jakiegoś szlaufa, zrobił testy na ojcostwo i dorobił się bliźniaków :antonio:

Nie mamy nikogo do przejmowania piłki a jak pokazał różny, do głowy mamy 3 zawodników z tego Kiwior to patyczak, jak napastnik wraca w pole karne bronić przy stałym fragmencie to zawsze sugeruje kłopoty.

Dawidowicz próbuje drygowac ale ewidentnie jest za głupi na to i gubi się pod pressingiem, zamiast jak Bednarek poprostu lagowac a nie klepać koło 16 własnej.

Męczymy się strasznie w środku pola, a te wchodzenie naszych stoperów na połowę rywala, naszych wolnych stoperów co ma nam przynieść prócz kontry? Przecież to Zieliński ma rozgrywać, a Zieliński znów niewidoczny.

Borek ekspert po pół godziny dopiero zauważył to co ja pisałem przed samym rozpoczęciem meczu.

Jak my z takimi ekspertami.

Czy trenerami jak Probierz który tego nie przewidział mamy cokolwiek ugrać na arenie międzynarodowej.

W drugiej połowie wpuści Piątkowskiego Piotrowskiego za Urbańskiego albo Piątka i będzie próbował betonować wynik.

Naszym problemem jest to że po Polsku gadają tylko Polacy, a zagraniczny trener nie dotrze do ich głów, nawet jakby to był Carlo Ancelotti podparty Polskim tłumaczem.

Te kurwa dwa przebłyski indywidualne to najgorsze co mogło nas spotkać, wynik utwierdzi tego lebiege trenerskiego w tym że miał rację, a eksperci w studio będą się spuszczać nad tym chujowo ustawionym składem i jeszcze bardziej go w tym utwierdzą, kurwa.

Borek ekspert po pół godziny dopiero zauważył to co ja pisałem przed samym rozpoczęciem meczu.

Czy trenerami jak Probierz który tego nie przewidział mamy cokolwiek ugrać na arenie międzynarodowej.

W drugiej połowie wpuści Piątkowskiego Piotrowskiego za Urbańskiego albo Piątka i będzie próbował betonować wynik.

Naszym problemem jest to że po Polsku gadają tylko Polacy, a zagraniczny trener nie dotrze do ich głów, nawet jakby to był Carlo Ancelotti podparty Polskim tłumaczem.

Te kurwa dwa przebłyski indywidualne to najgorsze co mogło nas spotkać, wynik utwierdzi tego lebiege trenerskiego w tym że miał rację, a eksperci w studio będą się spuszczać nad tym chujowo ustawionym składem i jeszcze bardziej go w tym utwierdzą, kurwa.
"Borek ekspert po pół godziny dopiero zauważył to co ja pisałem przed samym rozpoczęciem meczu"

Może dopiero przeczytał kolegi posta, lub dostał SMS... :lol:
PS.
A kolega to jak długo i na jakim poziomie grał w piłę... czytane głosem Czesia M. aka 711 :wink:

Ale chyba nie na poziomie Ekstraklapy :wink: :hi:
Gdybym tam grał to byś mnie tu nie widział ;)

Nie trzeba grać na najwyższym poziomie żeby mieć pojęcie.

Pamiętam ze jakiś wybitny trener grał najwyżej na 3 szczeblu rozgrywkowym ale nie będę rzucał nazwiska bo nie pamiętam.

Grał w trzeciej lidze i osiągnął ogromne sukcesy.

Japierdole Zieliński robi za stopera bo się walukiewicz zapędził pod 16 rywala, no kurwa, mamy 3 defensywnych stoperów i nikogo więcej do defensywy, a ci kurwa rajdy próbują robić ofensywne :juanlaugh:

Idę stąd bo najebie 3 strony spamu.

@Cassius42 Wenger, Ferguson, Mourinho
W dupie grali a jakimi trenerami są wybitnymi.

Nie chce mi się szukać dodatkowo wśród niemieckich, włoskich czy hiszpańskich trenerów, ale te 3 przykłady powinny wystarczyć.

Gdybym tam grał to byś mnie tu nie widział ;)

Nie trzeba grać na najwyższym poziomie żeby mieć pojęcie.

Pamiętam ze jakiś wybitny trener grał najwyżej na 3 szczeblu rozgrywkowym ale nie będę rzucał nazwiska bo nie pamiętam.

Grał w trzeciej lidze i osiągnął ogromne sukcesy.
Racja a praca, piłkarza i trenera to też coś innego, najlepszym przykładem jest tu K. Górski (1 mecz jako piłkarz w repr. POL) a trener wybitny z sukcesami w kadrze POL i GRE vs. Boniek (80A, wybitny piłkarz) a trener i selekcjoner :confused:Albo Mourinho jako piłkarz skończył szybko, nauczyciel W-Fu, zaczynał jak tłumacz Robsona w Sportingu, a jako główny już trener zdobył kilka razy LM!

Widzisz @Cassius42 ? Zrobił dokładnie tę zmianę o której napisałem, tylko że powinien w przerwie ją zrobić, wtedy może byśmy bramki nie stracili bo Piotrowski by zbierał.

Znów pół godziny po fakcie ;)

Te detale później decydują o tym że nie wychodzimy z grupy na mistrzostwach.

I co. Znów dziura 2:2
Szkoda strzępić ryja.

@Cassius42 Wenger, Ferguson, Mourinho
W dupie grali a jakimi trenerami są wybitnymi.

Nie chce mi się szukać dodatkowo wśród niemieckich, włoskich czy hiszpańskich trenerów, ale te 3 przykłady powinny wystarczyć.
Na drugim końcu są bardzo dobrzy piłkarze który osiągają podobne sukcesy w trenerce jak np. Beckenbauer, Zidane czy Deschamp... bo z generacji z lat 70-80 POL piłkarzy tylko Kasperczak osiągnął jakieś sukcesy...

Chłop całe życie ściągał szrot który mu pasował do koncepcji z ościennych krajów a teraz ma być ratownikiem Polskiej Piłki?
Będziemy zaraz naturalizowac murzynów bo będą pasować Probierzowi, wypierdolić go jak najszybciej z roli selekcjonera.

Skorża go czapką nakrywa, niestety wrócił do Japońskiej drużyny niedawno i już po ptokach, nawet jak zwolni, to kogo kurwa zatrudni?

Kulesza rak Polskiej Piłki.

Mamo mamo, możemy mieć Bońka w domu?
Mamy Bońka w domu
.....
Boniek w domu
[ Morda pijaka Kuleszy]

Tak chciał być lepszym prezesem. On.

Tak się kończy jak prezes gra na siebie a nie na całą resztę za którą jest odpowiedzialny.

Kulesza i Probierz do dymisji bo już się boje ze nam jakiegoś Szwarge wyciągnie jako następnego asa.

Ja pierdole, Szkoci próbowali grać w piłkę (a że im to średnio wychodziło to inna sprawa), a te nasze asy zaraz mogą ten mecz wygrać :beczka:

Back