Piłka nożna

Barca wygląda dziś jak milion złotych :tellmemore:Piękna brameczka Raphini po kolejnej świetnej zespołowej akcji !!! Edit: Robercik i mamy 2:0 :applause:

GWUfXm1W8AIUTyU

Chłopaki się dzisiaj bawią, Lamine i Cubarsi piękne podania.

@Tar-Ellendil wiadomo kiedy wracają na Camp Nou? Jakoś pod koniec września? Gdzieś mi się rzuciło w oczy, że pierwszy mecz u siebie w LM ma już być na Camp Nou przy 60% obłożeniu trybun

@Tar-Ellendil wiadomo kiedy wracają na Camp Nou? Jakoś pod koniec września? Gdzieś mi się rzuciło w oczy, że pierwszy mecz u siebie w LM ma już być na Camp Nou przy 60% obłożeniu trybun
Ja mam bilety na grudzień na mecz z Las Palmas i są to bilety na ten stadion na którym dziś grają.

Edit.
Podobno 15 grudnia wracają przy tym 60% obłożeniu. Szkoda, że jestem na początku grudnia w Hiszpanii a nie 2 tygodnie później :childcry:

ciekawe, jak zakłady w brazylii.
paqueta chyba dał zarobić kolegom- city strzeli w pierwszym kwadransie.
:muttley:

Ja wiem, że trofea w Barcy lecą w sierpniu i wrześniu, ale Panowie napierdalacie te posty przez trzy kolejki jak za Pepa i Leo. Przypomnę, że Xavineta w zeszłym sezonie też weszła grubo.

View attachment 107474

View attachment 107473
Przecież tutaj nikt nie oczekuje cudów od samego początku, po prostu przyjemnie się na to patrzy i pomimo chujni w gabinetach Flick ustawia zespół po swojemu. Niech młodzi zdobywają doświadczenie, ogrywają się, a czołowych graczy omijają kontuzje i to w końcu zaprocentuje.
Tymczasem może wasz Francuz pozazdrości koledze z kadry i coś ukłuje :fjedzia:

Back