Rododendron
UFC Light Heavyweight
Oho, zaczyna się
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jebana małpa a nie człowiekKurwa czarna
Wyglądało na ACLJak ten bernal będzie dalej tak grał to chuj z jakimiś zbimendami czy innymi cwelami

Ja pamiętam moje acl, że przez pół godziny nie mogłem ustać na nogach. Oby nieWyglądało na ACL![]()
Militao normalnie schodził rok temu, a Tibo znosili zapłakanego. Wszystko wyjdzie w badaniach. Zdrowia dla młodego bo to się zaczyna robić jakieś fatum.Ja pamiętam moje acl, że przez pół godziny nie mogłem ustać na nogach. Oby nie

W Madrycie też rekiny biznesu. Sprzedają Marina do Napoli bo myślą, że przyjdzie Yoro i zostajemy z dwoma zdrowymi stoperami.
Opylaja Paza i Martina bo pomoc zatkana, a teraz info, że Real wchodzi na rynek bo Cebula odchodzi i pomocnik potrzebny![]()
Ręce opadają, bez pivota cały sezon nie ujedziemy.
To już kurwa trzeba było wziąć tego Guido na zapchajdziurę, ale też pewnie by go nie mogli zarejestrować. Najlepsze, że gdyby Eric nie doznał urazu to by grał od deski do deski wszystko.

To jest robota marzenie tych pseudodziennikarzy sportowych w Hiszpanii. Nabijanie wyświetleń przez mercato na okienku Barcelony starczy im na utrzymanie przez resztę roku
Już widzę jak Rabiot z miłości do Barcelony schodzi z wynagrodzenia mając za agenta swoją pojebaną mamusię![]()

Nawet na to nie patrzę i nie interesuje mnie na czym mają polegać te grupy. Wydaje się pojebane, ale zobaczymy jak to wyjdzie "w praniu".O chuj chodzi w tym losowaniu xD

Benfica, Atalanta i Monaco jeszcze może nas niepozytywnie zaskoczyć.Kurwa, szwagry musiały diabłu dole odpalić, przecież to jest niemożliwe mieć takiego farta
View attachment 107357
Benfica jest dużo słabsza niż wtedy, kiedy tańczyła z nami czwórką, Atalanta na szczęście u siebie, a z Monaco gorzej niż w pucharze pasztetowej nie będzieBenfica, Atalanta i Monaco jeszcze może nas niepozytywnie zaskoczyć.