Rododendron
UFC Light Heavyweight
Toney, który by jak złoto pasował do Arsenalu idzie do jebanych szejków 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Piękna brameczka Raphini po kolejnej świetnej zespołowej akcji !!! Edit: Robercik i mamy 2:0 

Cały czas tak samo czarnyAle Rapha jest piękny na początku tego sezonu![]()
Wystarczyło jebnąć na głowie negroidalne warkoczyki i chłop gra jak złota piłkaCały czas tak samo czarny

Raphinia u Flicka wszedł na wyższy poziom.

pod wodzą Hansiego przy zmianie pozycji na boisku zamienił się w potwora. Kapitalny występ

Nie spodziewałem się że chłop może mieć aż taki wpływ na grę zespołu. Naprawdę wooooowJa mam bilety na grudzień na mecz z Las Palmas i są to bilety na ten stadion na którym dziś grają.@Tar-Ellendil wiadomo kiedy wracają na Camp Nou? Jakoś pod koniec września? Gdzieś mi się rzuciło w oczy, że pierwszy mecz u siebie w LM ma już być na Camp Nou przy 60% obłożeniu trybun

Przecież tutaj nikt nie oczekuje cudów od samego początku, po prostu przyjemnie się na to patrzy i pomimo chujni w gabinetach Flick ustawia zespół po swojemu. Niech młodzi zdobywają doświadczenie, ogrywają się, a czołowych graczy omijają kontuzje i to w końcu zaprocentuje.Ja wiem, że trofea w Barcy lecą w sierpniu i wrześniu, ale Panowie napierdalacie te posty przez trzy kolejki jak za Pepa i Leo. Przypomnę, że Xavineta w zeszłym sezonie też weszła grubo.
View attachment 107474
View attachment 107473

Ja wiem, że trofea w Barcy lecą w sierpniu i wrześniu, ale Panowie napierdalacie te posty przez trzy kolejki jak za Pepa i Leo. Przypomnę, że Xavineta w zeszłym sezonie też weszła grubo.
View attachment 107474
View attachment 107473