Piłka nożna

Spalony o czubek palca czyli Hiszpania wjeżdża z półautomatycznym spalonym bez czipa w piłce i znowu sędzia wybiera moment podania :antonio:

Na goalline technology też nie ma kasy, 4 mln euro xDDD

Napisałbym, że trzeba zaorać Tebasa, ale znając stopień zidiocenia Hiszpanii to po nim przyjdzie jeszcze gorszy idiota vide prezesi RFEF.

jak patrzę na takie aktorskie popisy, jak ten chilijczyka z southampton, to mam ochotę wyłączyć transmisję.
aktorom powinni też dawać z miejsca czerwoną.
schar dotknął go czołem i typa sparaliżowało...

Kurwa, połowa sierpnia, a wielce prawdopodobne, że około 23:30 będę miał już dosyć piłeczki w tym sezonie :beczka:
Może nie będzie kopania się po czole :awesome:
Oni Gundo nie zarejestrowali czy dalej jakieś problemy po meczu z Monaco?
Ja pierdole, co szwagry popłynęły z prądem to nie mam pytań :conorsalute:
Podobno jakieś zawroty głowy czy coś w ten deseń.
Oby został. Ktoś musi ciągnąć grę w pomocy. Pedri i Frenkie będą pół sezonu na L4, w sumie nawet nie wiem, kiedy wróci Gavi, po Torre i reszcie młodzieży tak naprawdę, to chvj wie czego się spodziewać. Aaaa, zapomniałem - jest wybawiciel crack Olmo :beczka:

Oby został. Ktoś musi ciągnąć grę w pomocy. Pedri i Frenkie będą pół sezonu na L4, w sumie nawet nie wiem, kiedy wróci Gavi, po Torre i reszcie młodzieży tak naprawdę, to chvj wie czego się spodziewać. Aaaa, zapomniałem - jest wybawiciel crack Olmo :beczka:
No tak, tylko szwagry i agent muszą teraz zmieścić w ffp tego Olmo, a kluby raczej się nie zabijają o naszych asów z listy transferowej. Ding dong też do odejścia się nie pali, więc wiesz... Nadzieja w tym, że tak jak wspomniał @Tar-Ellendil, Sport to jebany szmatławiec, ale to jest znana zagrywka Laporty, żeby używać kolegów z mediów do nagonki. Wstyd jak chuj, co te skurwysyny zrobiły z tym klubem

Olmo też spędzi pół sezonu na L4, a stary Gundogan gra wszystko od deski do deski.

Bayern Flicka wygrywał średnio 3-1 w każdym meczu, tutaj będzie podobnie ale w drugą stronę.

:jjsmile:

edit: jeszcze może iść w obie strony.

Last edited:
Pod koniec Walencja była zajechana, największy pozytyw tego meczu. Pedri też znacznie podniósł poziom rozgrywania.

Największe minusy - Inigo Martinez i cała lewa flanka z wyjściowej jedenastki (Balde + Ferran).

Back