Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przecież Skiba jest z Gamerem w Australii![]()

Jeszcze rok na Viaplay.to jednak na Viaplay leci? Nie miało być na Canal+ od tego sezonu?
Spalony o czubek palca czyli Hiszpania wjeżdża z półautomatycznym spalonym bez czipa w piłce i znowu sędzia wybiera moment podania
![]()
Pierwszy anulowany gol przez półautomatycznego spalonego… o czubek buta
Hiszpanie od początku z kontrowersjamiwww.realmadryt.pl

Połowa składu dopiero co grała w juniorach.
![]()

Czterech napastników + Bernal i Casado. Oby Flick nie spalił kuchni.

Może nie będzie kopania się po czoleKurwa, połowa sierpnia, a wielce prawdopodobne, że około 23:30 będę miał już dosyć piłeczki w tym sezonie![]()

Podobno jakieś zawroty głowy czy coś w ten deseń.Oni Gundo nie zarejestrowali czy dalej jakieś problemy po meczu z Monaco?
Ja pierdole, co szwagry popłynęły z prądem to nie mam pytań![]()

No tak, tylko szwagry i agent muszą teraz zmieścić w ffp tego Olmo, a kluby raczej się nie zabijają o naszych asów z listy transferowej. Ding dong też do odejścia się nie pali, więc wiesz... Nadzieja w tym, że tak jak wspomniał @Tar-Ellendil, Sport to jebany szmatławiec, ale to jest znana zagrywka Laporty, żeby używać kolegów z mediów do nagonki. Wstyd jak chuj, co te skurwysyny zrobiły z tym klubemMoże nie będzie kopania się po czole
Podobno jakieś zawroty głowy czy coś w ten deseń.
Oby został. Ktoś musi ciągnąć grę w pomocy. Pedri i Frenkie będą pół sezonu na L4, w sumie nawet nie wiem, kiedy wróci Gavi, po Torre i reszcie młodzieży tak naprawdę, to chvj wie czego się spodziewać. Aaaa, zapomniałem - jest wybawiciel crack Olmo![]()
Olmo też spędzi pół sezonu na L4, a stary Gundogan gra wszystko od deski do deski.Może nie będzie kopania się po czole
Podobno jakieś zawroty głowy czy coś w ten deseń.
Oby został. Ktoś musi ciągnąć grę w pomocy. Pedri i Frenkie będą pół sezonu na L4, w sumie nawet nie wiem, kiedy wróci Gavi, po Torre i reszcie młodzieży tak naprawdę, to chvj wie czego się spodziewać. Aaaa, zapomniałem - jest wybawiciel crack Olmo![]()