Piłka nożna

3266.jpg

Spokojnie, powoła go na LN. Generalnie zacznie się fikołkowanie, bo jak Świderski przyjeżdżał z MLS to było psioczenie, że to liga dla emerytów. No ale skoro Lewandowski jest na cenzurowanym u wszystkich to zaczyna się poszukiwanie następców bez względu na okoliczności.

@Tar-Ellendil Amerykanie wciąż nie są gotowi na kibiców z innego kręgu kulturowego. Na ligi zawodowe USA bilety są tak drogie, że żadne bydło się tam nie dostanie, bo ich nie stać, a piwsko ma tak niski procent, że obecni nie zdążą się schlać. Oczywiście czasem są obrazki rękoczynów, ale to wyjątek od reguły. Tymczasem Latynosi potrafią odpalić lont nawet na trzeźwo i mamy co mamy :lol:

Carva pierdoli jak potłuczony, ciekawe gdzie by ten Rodri znalazł miejsce na ławce :awesome:
Może masz rację, do tej pory Rodri grał tylko w zespołach które dominują w środku pola i grają ofensywnie.

:corn:

edit: zapomniałem że grał sezon w Atletico, a więc nie ma argumentów za tym żeby ktoś w Realu go wygryzł ze składu.

Może masz rację, do tej pory Rodri grał tylko w zespołach które dominują w środku pola i grają ofensywnie.

:corn:

edit: zapomniałem że grał sezon w Atletico, a więc nie ma argumentów za tym żeby ktoś w Realu go wygryzł ze składu.
Ja tam wiem tyle, że przekaz jest taki, że Rodri ma wygrać Złota Piłkę za sezon 2022/2023 :DC:

Atak poważnie, to Carva pierdoli i tyle, bo Real nie ruszy nigdy po Rodriego i tyle. On chyba ma kontrakt do 2027 i ma 28 lat, więc jest praktycznie nie do wyjęcia.
Poza tym masz pomoc Tchou-Cama-Fede-Jude ...no tam się nie da kogoś wcisnąć, a jak już to kogoś kreatywnego.

Ja tam wiem tyle, że przekaz jest taki, że Rodri ma wygrać Złota Piłkę za sezon 2022/2023 :DC:

Atak poważnie, to Carva pierdoli i tyle, bo Real nie ruszy nigdy po Rodriego i tyle. On chyba ma kontrakt do 2027 i ma 28 lat, więc jest praktycznie nie do wyjęcia.
Poza tym masz pomoc Tchou-Cama-Fede-Jude ...no tam się nie da kogoś wcisnąć, a jak już to kogoś kreatywnego.
Jako defensywny pomocnik musiałby ładować znacznie więcej goli zza pola karnego, a i tak by przegrał z napastnikiem w konkursie popularności.

Kto jest twoim wymarzonym następcą Kroosa i Modricia? Wirtz?

Jako defensywny pomocnik musiałby ładować znacznie więcej goli zza pola karnego, a i tak by przegrał z napastnikiem w konkursie popularności.

Kto jest twoim wymarzonym następcą Kroosa i Modricia? Wirtz?
Na rynku nie ma takich piłkarzy i patrząc na futbol, który zmierza w stronę fizyczności i taktyki, raczej prędko, jeśli w ogóle, tacy się nie pokażą.
Kiedyś mocno podobał mi się Barella, ale tak jak mówię, futbol w Realu na następne sezony będzie od bramki do bramki, więc ciężko kogoś tam obecnie wrzucić. Teraz to jest myślenie mocno życzeniowe, że np. taki Arda okaże się talentem na miarę oczekiwań i cofną go na rozgrywanie.
Z tym Wirtzem to ja sobie żartuje, jak już to w ostatnim czasie duże wrażenie robi na mnie Vitinha.

Ludzie nie mogą wejść na stadion, więc finał Copa America opóźniony o 30 minut. A w przerwie ma być jakieś show Shakiry :facepalm:

Amatorszczyzna. Gdybym mógł gdzieś obejrzeć spokojnie powtórkę to nawet bym się nie fatygował na oglądanie tego szajsu.

Highlightem I połowy było celowe wturlanie się Messiego na boisko po faulu i szonisko w studio Viaplay...

j.jpg

Back