Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mordo przecież mokebe nie gra na szpicy.kurwa od dawna nie było takiej 9 w wielkim klubie, z techniką i dryblingiem skrzydłowego, ostatni taki to chyba nazario ponad 20 lat temu. cristiano potem dostał 7 i gral na skrzydle przeciez. mekambe na szpicy, rodrygo i vini skrzydła. albo to niewypali jak z messim i najmarem, albo rozjebią znowu wszystkich na nastepne kilka lat
Mordo przecież mokebe nie gra na szpicy.
Bangladesz na ławę i można hulać :)NO, ALE GDZIE MA GRAC TERAZ W REALU GDZIE NIE MA TYPOWEJ 9 I W TAKTYCE 4;3;3 BĘDZIĘ ,IMEDZY RODRY I VINICIUS????? GDZIE GO UPCHAc? NO CYHYBA ZE JEDEN Z NICH NA ŁAWE I DALEJ DWOMA NAPASTNIKAMI
Nie wiem, moim zdaniem to będzie niewypał. Oczywiście mogę się mylić.NO, ALE GDZIE MA GRAC TERAZ W REALU GDZIE NIE MA TYPOWEJ 9 I W TAKTYCE 4;3;3 BĘDZIĘ ,IMEDZY RODRY I VINICIUS????? GDZIE GO UPCHAc? NO CYHYBA ZE JEDEN Z NICH NA ŁAWE I DALEJ DWOMA NAPASTNIKAMI
Nadzieja jest wasza ostatnią deską ratunku mordoNie wiem, moim zdaniem to będzie niewypał. Oczywiście mogę się mylić.
Nie chciałbym tego murzyna w Barcelonie. Poza tym ja to mówię od zawsze. A wtedy był jeszcze w lepszej formie. Od ostatnich mistrzostw świata jest średnioNadzieja jest wasza ostatnią deską ratunku mordo![]()
Barcelonie potrzebny jest następca Busquetsa, jest tylko dwóch dostępnych kandydatów, jeden jest nierealny, a drugi z nieznanych mi powodów dalej się kisi w Realu Sociedad. Dopóki tego nie załatają to nie ma szansy na większe sukcesy, powrót Gaviego i podwójny pivot z De Jongiem to najlepsze na co można liczyć.
Tak Zubimendi, jego transfer został określony jako praktycznie nierealny, chłop dalej będzie marnował najlepsze lata kariery w średniaku Hiszpańskim.Że Zubimendi? Bo Merino to jednak inny profil niż Busquets.
Dymy w czelsi
32 letni Morata (80A -36) ale w '24 tylko (2 gole w 11A) w tym 1 na EURO z CRO... w La Liga (32-15 goli) ma zastąpić Giroud który odszedł do MLS (Los Angeles FC)
2/3Mbappe, Endrick i Yoro to już deal done![]()
Nigdy za nim nie przepadałem2/3
Yoro po testach w United
Dramat Bartosza Białka. Po raz trzeci w karierze zerwał więzadła krzyżowe
Niewiarygodny pech Bartosza Białka. Napastnik, który latem 2020 roku przeniósł się z Zagłębia Lubin do Bundesligi, doznał trzeciej w karierze bardzo poważnej kontuzji.
W listopadzie Białek skończy 23 lata. Jego kontrakt z VfL Wolfsburg obowiązuje do końca czerwca 2025 roku.
No on tak przedstawił sprawę jakbyśmy właśnie jakimś San Marino byli. Już przymknął bym oko gdyby to o mundialu napisał bo dochodzi wtedy kilka mocnych reprezentacji spoza Europy, ale Euro? Przecież jeszcze całkiem niedawno byliśmy blisko półfinału za NawałkiAle co się dziwisz? Panowie piłkarze mają teraz luksus życie. Grają sobie w czołowych zachodnich klubach w ciepłym klimacie, sama piłka to już biznes przez duże B, więc po co i jakiekolwiek wymagania związane z reprezentacją? To nie lata 90. gdzie mecze kadry mogły być jeszcze oknem wystawowym na świat. Taki Marek Koźmiński trafił do Udinese po bardzo udanych IO w 1992, ale już Lech mógł sobie pluć w brodę, że sprzedał Juskowiaka do Sportingu jeszcze przed IO. Teraz można oglądać mecze Eklapy w internecie, do tego cała masa WyScout i innych, więc byle junior załapię się na zagraniczny kontrakt. Pokolenie wygodnych lanserów, którym za to płacą kokosy. Idealny sposób na życie, a ty chcesz jakiegoś mentalu w kraju niedasizmu? Akurat Grecja to nie był aż taki cud, ale SFG i gra na zero z tyłu jest obecnie niemodna i następuje mitologizacja wyczynu sprzed 20 lat. To była sensacja, ale nie cud. Cudem byłoby wygranie ME przez San Marino.
Piękny Turek co leci na młodzieńczej fantazji