Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Spokojnie, powoła go na LN. Generalnie zacznie się fikołkowanie, bo jak Świderski przyjeżdżał z MLS to było psioczenie, że to liga dla emerytów. No ale skoro Lewandowski jest na cenzurowanym u wszystkich to zaczyna się poszukiwanie następców bez względu na okoliczności.

Jebaniutki, za Nico będzie płacił kwitem z giętej

Kolumbia wygrała 1-0 z Urugwajem w drugim półfinale Copa America. Po meczu lekka rozróba na trybunach.

Nunez
JPRDL żona Fede z dzieckiem spierdala z trybun?
Co za dzicz
To są kamizelki Catapult, dzięki którym masz te wszystkie statystyki odnośnie sprintów, przebiegniętych kilometrów etc.Dlaczego on walczy w staniku?
A myślałem że stanik sportowy dla tych bardziej wyjebanych w klacieTo są kamizelki Catapult, dzięki którym masz te wszystkie statystyki odnośnie sprintów, przebiegniętych kilometrów etc.

Ponoć rodziny piłkarzy były w niebezpieczeństwie. Ładnie się tam bawią.

Żaden piłkarz na świecie nie dodałby więcej jakości do Barcelony. Real już i tak ma zbyt mocny skład nawet bez Kroosa.
![]()

Może masz rację, do tej pory Rodri grał tylko w zespołach które dominują w środku pola i grają ofensywnie.Carva pierdoli jak potłuczony, ciekawe gdzie by ten Rodri znalazł miejsce na ławce![]()

Ja tam wiem tyle, że przekaz jest taki, że Rodri ma wygrać Złota Piłkę za sezon 2022/2023Może masz rację, do tej pory Rodri grał tylko w zespołach które dominują w środku pola i grają ofensywnie.
edit: zapomniałem że grał sezon w Atletico, a więc nie ma argumentów za tym żeby ktoś w Realu go wygryzł ze składu.
Jako defensywny pomocnik musiałby ładować znacznie więcej goli zza pola karnego, a i tak by przegrał z napastnikiem w konkursie popularności.Ja tam wiem tyle, że przekaz jest taki, że Rodri ma wygrać Złota Piłkę za sezon 2022/2023
Atak poważnie, to Carva pierdoli i tyle, bo Real nie ruszy nigdy po Rodriego i tyle. On chyba ma kontrakt do 2027 i ma 28 lat, więc jest praktycznie nie do wyjęcia.
Poza tym masz pomoc Tchou-Cama-Fede-Jude ...no tam się nie da kogoś wcisnąć, a jak już to kogoś kreatywnego.
Na rynku nie ma takich piłkarzy i patrząc na futbol, który zmierza w stronę fizyczności i taktyki, raczej prędko, jeśli w ogóle, tacy się nie pokażą.Jako defensywny pomocnik musiałby ładować znacznie więcej goli zza pola karnego, a i tak by przegrał z napastnikiem w konkursie popularności.
Kto jest twoim wymarzonym następcą Kroosa i Modricia? Wirtz?

Ludzie nie mogą wejść na stadion, więc finał Copa America opóźniony o 30 minut. A w przerwie ma być jakieś show Shakiry