Piłka nożna

Hahaha Painkiller rozwaliłeś mnie... Zapytał normalnie - aha.

? Robbie Fowler potułał się po odejściu z LFC po clubach typu cardiff i wrócił na anfield. Ale nie wierzę, żeby wzięli Raula nawet na lawe do Realu. Dlatego padło pytanie gdzie jak nie USA a nie wiedziałem o negocjacjach z klubem z Kataru ...

Strzelam że Raul wyląduje w egzotycznym i dobrze płatnym miejscu i zasłużył sobie, tak samo jak na powołanie do kadry.

Painkiller nie mowilem o tym ;) Chodzilo mi ze zapytal normalnie ''jak tam plejstejsztym'' czy jakos w tym stylu, a Ty napisales ze to normalne ;d

Droni wasn't me xD Ten klub kibica to to badziewie za które musiałem zaplacić 30 zl. zeby mi sprzedali bilet na mecz ? pomysł instytucji pojebany, jakbym będąc członkiem tego klubu mial jakieś inne uprawnienia niż wydanie 140 zł na bilet na 90 min bluzgania na prawo i lewo to pewnie bym tego nie krytykował a tak. 30 zl w plecy i jeszcze moja przyglupia legitymacja nie ważna. jak tu nie kochać pzpn

Nie wiem czy ktoś z was czyta tą gazeta, ale jest jedną z lepszych na polskim rynku.

403400_335580959841330_100001682865034_903154_1683511050_n.jpg

ja bym wolał, żeby do MLS poszedl i tam by posklejali drużyne z jakiś gwiazd, taki dream team po latach. w stanach by to się na bank dobrze sprzedalo

Ale poziom gazet jest żenujący. Futbol Magazyn w miarę trzyma poziom jeszcze, reszta to tragedia

Np. dzisiaj w BS wyczytałem , że Real mierzy w tym sezonie mistrzostwo kraju, Puchar Króla i LM. Oraz ,że jeżeli przegrają Gran Derbi to Barca będzie liderem la Liga.

Peszko ma pecha ostatnio do policji

http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/bundesliga/2011-2012/peszko-sie-pogubil._sto3241237/story.shtml

@HubiSSJ3

Jesli Bravo Sport uwazasz za powazna gazete to ja nie mam pytan....

Oczywiscie jesli dobrze ten skrot rozszyfrowalem

Nie , nie uważam ich za poważną gazetę , gazeta dla dzieciaków , już nawet gimnazjum ich przerasta poziomem. Ale mówię ogółem. W wielu gazetach jest beznadziejny poziom artykułów , błędy rzeczowe. Ma ktoś godną polecenia gazetę piłkarską poza Magazynem Futbol?

Kiedyś PS był swietny, ale to za czasów Kołtonia jako naczelnego. Teraz chyba Piłka Nożna jest do przyjęcia, ale też dawno nie czytałem.

przegląd sportowy, piłka nożna i piłka nożna plus kiedyś czytałem. Jest jeszcze giga sport ale to raczej poziom bs. Kiedyś fajna gazeta była futbol.pl dawali płyty z meczami ale gazeta po niecałym roku upadła.

pilka nozna caly czas daje rade, nie wala glupich gaf i sa dobrze zorientowani. jedyna gazeta jaka kupuje jak jestem w polsce oprocz przegladu

Ciekawie by było jakby Lech wygrał, będzie duży ścisk z przodu. Liczę na emocjonującą koncówkę sezonu.

dzisiaj w ogóle jest dobrze z meczami
u nas Legia- Lech
Anglia Chelsea-Arsenal
Niemcy mecz dwóch Borussi
no i Hiszpania Real- Barcelona

Dzisiaj GD to znów na większości stron sportowych napinka między dziaciakami z Realu i Barcy. Masakra..

Dlatego ja nie czytam komentarzy na innej stronie niż ta, bo mi zwyczajnie nerwy się psują.

Chelsea trochę w rezerwie gra , osiem zmian w porównaniu z meczem z Barcą. Mecz jakoś nie porywa.

EDIT:

Od 35 minuty jednak mecz jest bardzo ciekawy , akcja za akcją :D Dobrze to wróży przed drugą połową. Kto nie ogląda , to polecam.

Back