Piłka nożna

Szacun dla Wrocławia.

Prezydent Wrocławia Rafał Dutkiewicz potwierdził informacje portalu wroclaw.sport.pl - w październiku we Wrocławiu Brazylia zagra z Japonią. Wcześniej na Stadionie Miejskim ma zostać zorganizowany turniej, w którym wystąpi mistrz Niemiec Borussia Dortmund oraz ukraiński Szachtar Donieck

Okaże się, że będzie to mecz towarzyski u-16, a turniej będzie rozgrywany przez młodszych trampkarzy ;D

Hehe. A to psikus. Zresztą nie ma się co dziwić. By zagrać z Brazylią to nawet PZPNu nie stać, a co dopiero miasto Wrocław :)

Skład Bayernu na mecz z Basel : Neuer - ( od prawej ) Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba - ( pomoc defensywna ) Gustavo, Kroos - ( pomoc ofensywna ) Robben, Muller, Ribery - Gomez . Trzeba to wygrac.

Gdy nie grają moje dwie ulubione drużyny, to zwykle kibicuję mniejszym :)

Zakończyło się spotkanie Lecha z Wisłą,niestety dla mnie i kibiców Kolejorza wynik jest fatalny a klub w tym roku nadal bez gola. Zjebali mi wieczór,w tv LM nie mam, a na streama już mi ochota odeszła. Starczy tej piłki na dziś.

Ehh , nie jestem jakimś tam kibicem Lecha , bo w Polsce kibicuję wszystkim ,ale akurat bardziej sympatyzuję z Lechem niż z Wisłą i szkoda mi słów na to co się dzieje teraz w Lechu..

Bayern już w 10 minucie odrobił straty z pierwszego meczu , strzelcem gola Robben.

Chciałem zaaktualizowac po 2 golu dla Bayernu , a oni w tym czasie strzelili 3 bramkę. Bazylea poza LM już chyba. Muller i Gomez strzelali.

Inter w LM gra tak jak w Serie A. Nie dziwi mnie ich odpadnięcie, dziwi jedynie że Marsylia dała sobie coś strzelić.

Lech w tych 2 meczach pod wodzą nowego trenera sprawiał wrażenie, że im się chce. Co do dzisiejszego meczu wyglądało to nawet, nawet. Z trybun dostrzegłem 2 poprzeczki. jestem tylko ciekaw, czy Kotor zajebał nam kolejną bramę.

Ta, przy jednej z akcji wypadła mu piłka z rąk i gol padł po dobitce :/ Lech miał 2 poprzeczki i świetną sytuację Arboledy,który nie wcisnał piłki do pustej bramki. Również odnoszę wrażenie,że coś się ruszyło w ostatnich dwóch spotkaniach,ale jak tak dalej pójdzie to szybko im się odechce. Za tydzień ostatnia szansa na przedłużenie marzeń o Europie, bo o zajęciu podium w lidze, to już ciężko myśleć. Nie chce wiedzieć co się stanie z Lechem jak kolejny sezon "zagrrzeją ławę"

Kotor wczoraj ładnie wyciągnął pod koniec pierwszej polowy strzał bitona. Generalnie Lech potrzebuje czasu, żeby się po maryście pozbierać i żeby znowu zaczęli grać tak jak sie przyzwyczailiśmy do grającego Kolejorza. Rewanż jest całkowicie do wygrania jak na moje oko.

Kulikowski powraca: http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/pilka-nozna/grzegorz-kulikowski-dalem-prezesowi-lacie-lapowke-wywiad_244809.html

ich wszystkich powinni pozamykać i może by jakieś szanse na chwile normalności były. myślałem, że większego cyrku niż za czasów listkiewicza nie będzie a tu się okazuje, że za listkiewicza było całkiem normalnie. wzieli teraz bandę leśnych ludków i cyrk i wstyd na cały swiat idzie. w perspektywie to euro z nimi na pierwszym planie

Zaczynam mieć wątpliwości, czy Listkiewicz był naprawdę tak złym prezesem. Afery, a poźniej media wykreowały go na postać negatywną, ale na pewno był bardziej wartościowym człowiekiem na tym stanowisku, niż Lato.

Ja w stosunku do Listkiewicza nie miałem negatywnych odczuć.

Ale nawet dawna koalicja PIS z LPR i Samoobroną tak mnie nie wkurwiała jak to co robi ten Lato.

Co do Interu to wraca do tego co było przed aferą we Włoszech.Czyli duże nawzwiska i 0 sukcesów.Potrzebują drugiego Mourinho

lato to wieśniak niestety. jako piłkarz wybitny jako działacz wybitnie nieudolny i prymitywny. jedyne co mi się podobało za laty to prymitywne zwolnienie prymitywnego beenhakeera czyli w sposob godny jego wyników z reprezentacją. listkiewicz jest bardziej swiatowy zna języki a lato ? szkoda slow.

co do interu to dziwna sytuacja. ale wydaje się, że masz rację Przemek. ciekawe czy znowu będą w cieniu wszystkie do następnej afery.

No, no, już tak nie "łagodźcie" ery Listkiewicza bo on już szykuje się do powrotu. Paranoja, że ten pan publiczne ocenia i doradza obecnym władzom PZPN.

kij z listkiewiczem i pzpn. ponoc wojciechiowski chce odkupic od iti Legię ... a to oznaczałoby koniec fajnie budowanej drużyny, początek końca Skorży i chyba piłki w stolicy ...

Chciał niby i Lechię kupić... Takie pitolenie. Choć faktem, że to w jaki sposób miasto traktuję Polonię może zniechęcać do dalszego utrzymywania tego klubu.

to jak on traktuje swoich pracowników zwłaszcza trenerów zniechęca do niego. Ladnie musiał zielinskiemu sypnąć gotówką, że znosi jego zachowanie. Jak wojciechowski tak bardzo chce wygrać lige to niech wykupi wszystkie kluby to w końcu mu sie to uda ...

Cipy w żółtym ? Daruj sobie obrażanie , idź na stronę egziego , tam się jarają takimi tekstami , może moda dostaniesz przy okazji.

Back