Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale poskakać można heheło panie jakie słabe

Sedzia tu chyba rękę widział, była weryfikacja var nawetSędziowanie we włoskiej widzę, że nie stoi na najwyższym poziomie. Włączyłem Cagliari z Fiorentina i tam niezły cyrk, sędzia dał czerwona i karny z dupy dla Cagliari plus kilka innych niezrozumiałych decyzji![]()
Martial piłkarzem Sevilla FC
Dwie minuty do rzutów karnych w meczu WKS - Egipt i Viaplay w trybie "brak sygnału"![]()
daj spokoj. Odpaliłem ten mecz. Pomyslalem dwie fajne druzny moze bedzie ok. Dawno takiego gowna nie widzialemJak kogoś interesuje, to Egipt wygrał w karnych![]()

daj spokoj. Odpaliłem ten mecz. Pomyslalem dwie fajne druzny moze bedzie ok. Dawno takiego gowna nie widzialem

JPRDL 25 minut gry Ekwador - Brazylia i trzy czerwone kartki w tym dwóch bramkarzy xD
@edyta: jedna sędzia anulował )
Ale końcówka. Moim zdaniem Alisson oprócz tego że zajebał bo nie daje się piłce wejść w kozioł, to jednak karnego chyba nie powinno być. Trafił w głowę, ale wybijał piłkę, a Ekwadorczyk w niego wbiegł.JPRDL 25 minut gry Ekwador - Brazylia i trzy czerwone kartki w tym dwóch bramkarzy xD
@edyta: jedna sędzia anulował )
a my mamy taki problem? Bez Lewandowskiego ta kadra grała jak równy z równym z san marinoEgipt ma ten problem co my z Lewandowskim. Lepiej grali jak nie było Salaha, teraz to jest taktyka, podaj do #10 a ten wszystko zrobi sam![]()
Morata nieaktualny.Kto obecnie w Barcelonie odpowiada za transfery że czytam o pozyskaniu Moraty i Adama Traore.
![]()