Piłka nożna

Bez przesady. Nasze mma to w warunkach piłkarskich byłaby co 2-3 lata faza grupowa LM i dwie drużyny w fazie grupowej LE (z czego jedna z awansem do fazy pucharowej). Mówię o całym polskim mma, a nie tylko o KRS.
lol kolejny który mi coś wmawia, opinia jest jak dupa kazdy ma swoją

Ja rowniez, ale akurat jak ktos jest z większych miast np. Warszawy to drużynie swojej powinien chociaż kibicować :damjan:
No to może pójść na stadion i przy tym spotkać się z kolegami, wypić coś przed/po/w trakcie meczu, dopingowac, zwyzywac drużynę gości i sędziego, i co tam jeszcze kto lubi, ale katowania się i oglądania w tv popisów gwiazd polskiej ligi nie zrozumiem :fjedzia:

Sam pewnej drużynie kibicuje, ale jezeli nie jestem na meczu, to ograniczam się do sprawdzenia wyniku na livescore, bo oglądanie ich wyczynów do najprzyjemniejszych rzeczy nie należy. Jak chcę piłkę obejrzec to odpalam ligę mistrzów czy inne Gran derbi

No nie wiem. Takie KSW poza cyrkowymi walkami wiele razy miało przyjemne do oglądania starcia i kilku zawodników na których walki przyjemnie się patrzy. Jest Mamed, Materla, Borys, Soldić, Plessis, Eibst, Parnasse, Wrzosek. Wolański to może nie zawodnik z topu, ale zawsze daje dobre walki i posiada umiejętności (których naszej lidze brakuje). Kiedyś był też Janek, który również w UFC sobie radzi. A w polskiej piłce klubowej? Nie ma kurwa nic. Jedyny przebłysk w ostatnich dziesięciu latach poza Lewandowskim to Vadis, Nikolić i Prijović, którzy pograli u nas przez max 2 sezony.
Kto to kurwa jest vadis?

Dzisiaj Górnik dostanie z dwójeczke. Jaki tym piłkarzom kurwa nie wstyd
Akurat sytuacja Górnika jest chyba ogólnie znana, ale może ktoś nie wie to przedstawię. Po bardzo dobrym sezonie z wynikiem duuużo ponad stan załapali się do pucharów. Następnie doszło do kompletnego rozmontowania zespołu z prostej przyczyny - Górnika nie stać na to by zatrzymać najlepszych zawodników, którzy chcą się rozwijać i/lub zarabiać więcej (bo w Zabrzu kokosów nie płacą). W tej chwili nie ma środka obrony:
Wieteski - który strzelił 7 bramek i był dość solidny w obronie.
Bochniewicza - który mimo obniżenia lotów w samej końcówce to był świetnym obrońcą.
Koj dopiero wraca do grania po problemach z kontuzjami.
Nie ma skrzydeł który napędzały grę Górnika czyli Kurzawy i Kądziora (razem 21 asyst i 21 bramek). Do tego w połowie sezonu wypadł taki cichy bohater Wolsztyński (zbierał i przytrzymywał/rozgrywał piłki rzucone ot tak do przodu), którego nie ma do tej pory. Z całej siły Górnika został tylko Angulo, który pokazał że nie wiadomo czego się po nim spodziewać bo raz walnie 17 bramek w rundzie by potem śrubować rekord minut bez gola, Loska i Żurkowski. Reszta to wypełniacze składu, którzy dobrze maskowali swoje ułomności w dobrze funkcjonującym zespole. Teraz po wymianie połowy składu i to jak na razie zupełnie bez przełożenia na jakość dopiero wyjdzie jakie to ananasy. Tam gra teraz sama młodzież, jedni będą debiutować w ekstraklasie inni coś już w tamtym roku pokazali ale to młody, niedoświadczony zespół. I o ile wierzę w Brosza że poukłada na nowo te klocki to potrzeba na to czasu, a puchary gramy tu i teraz. Dlatego tak - chciałbym by było inaczej, ale Górnik odpadnie z Trenczinem, ale nie uważam żeby to był jakiś wielki powód do wstydu (o ile nie przegrają np. dwa razy po 4:0) dla piłkarzy, którzy jeszcze niedawno tułali się po rezerwach czy 3 lidze.

No to może pójść na stadion i przy tym spotkać się z kolegami, wypić coś przed/po/w trakcie meczu, dopingowac, zwyzywac drużynę gości i sędziego, i co tam jeszcze kto lubi, ale katowania się i oglądania w tv popisów gwiazd polskiej ligi nie zrozumiem :fjedzia:

Sam pewnej drużynie kibicuje, ale jezeli nie jestem na meczu, to ograniczam się do sprawdzenia wyniku na livescore, bo oglądanie ich wyczynów do najprzyjemniejszych rzeczy nie należy. Jak chcę piłkę obejrzec to odpalam ligę mistrzów czy inne Gran derbi
Właśnie taki styl preferuję :)

received_2099681006729212.jpeg
received_2099680990062547.jpeg
received_2099680923395887.jpeg
received_2099680876729225.jpeg

Liga Mistrzów UEFA i Liga Europy UEFA pozostają na platformie nc+

Dzięki współpracy z Telewizją Polsat wszystkie mecze najbliższego sezonu piłkarskiej Ligi Mistrzów UEFA oraz mecze Ligi Europy UEFA będą dostępne dla abonentów nc+. Transmisje spotkań będą realizowane za pośrednictwem kanałów Telewizji Polsat, do których platforma nc+ nabyła prawa do dystrybucji. Abonenci nc+ posiadający kanał CANAL+ zobaczą wszystkie mecze tych prestiżowych rozgrywek bez dodatkowych opłat do końca roku

W ofercie platformy nc+ znajdą się dwa nowe kanałyPolsat Sport Premium 1 oraz Polsat Sport Premium 2, a także cztery dodatkowe serwisy pay-per-view Polsat Sport Premium uruchamiane we wtorki i środy, kiedy rozgrywane są spotkania Ligi Mistrzów UEFA oraz w czwartki, kiedy rozgrywane są spotkania Ligi Europy UEFA. Dzięki temu widzowie nc+ będą mogli zobaczyć na żywo wszystkie mecze każdej kolejki Champions League, a także transmitowane w powyższych kanałach i serwisach pay-per-view mecze Europa League.

Abonenci nc+ posiadający kanał CANAL+ zobaczą wszystkie mecze transmitowane na kanałach i w serwisach pay-per-view Polsat Sport Premium bez dodatkowych opłat w ramach otwartego okna do końca tego roku.

Liga Mistrzów UEFA i Liga Europy UEFA pozostają na platformie nc+

Dzięki współpracy z Telewizją Polsat wszystkie mecze najbliższego sezonu piłkarskiej Ligi Mistrzów UEFA oraz mecze Ligi Europy UEFA będą dostępne dla abonentów nc+. Transmisje spotkań będą realizowane za pośrednictwem kanałów Telewizji Polsat, do których platforma nc+ nabyła prawa do dystrybucji. Abonenci nc+ posiadający kanał CANAL+ zobaczą wszystkie mecze tych prestiżowych rozgrywek bez dodatkowych opłat do końca roku

W ofercie platformy nc+ znajdą się dwa nowe kanałyPolsat Sport Premium 1 oraz Polsat Sport Premium 2, a także cztery dodatkowe serwisy pay-per-view Polsat Sport Premium uruchamiane we wtorki i środy, kiedy rozgrywane są spotkania Ligi Mistrzów UEFA oraz w czwartki, kiedy rozgrywane są spotkania Ligi Europy UEFA. Dzięki temu widzowie nc+ będą mogli zobaczyć na żywo wszystkie mecze każdej kolejki Champions League, a także transmitowane w powyższych kanałach i serwisach pay-per-view mecze Europa League.

Abonenci nc+ posiadający kanał CANAL+ zobaczą wszystkie mecze transmitowane na kanałach i w serwisach pay-per-view Polsat Sport Premium bez dodatkowych opłat w ramach otwartego okna do końca tego roku.

Niby fajny news, ale od nowego roku będę musiał za to bulić pewnie +30 złotych do i tak w ciul dużego abo. Jedno NC+ muszę przyznać, fundują mi konkretny rollercoaster. Już chciałem rezygnować, zostać, znowu rezygnować, a teraz pewnie znowu przedłużę ...

Oglądał ktoś mecz Jagiellonii ? bo wynik mnie zaskoczył i to bardzo, byłem pewien porażki. reszta zgodnie z planem.....

Oglądał ktoś mecz Jagiellonii ? bo wynik mnie zaskoczył i to bardzo, byłem pewien porażki. reszta zgodnie z planem.....
Fragmenty widziałem. Boisko ostro nasiąknięte wodą, a Rio Ave miało kilka sytuacji do zmiany wyniku, ale wybronił Kelemen. Z tych krótkich urywków, które widziałem wnioskuję, że będzie cholernie ciężko utrzymać ten wynik w Portugalii.

Niby fajny news, ale od nowego roku będę musiał za to bulić pewnie +30 złotych do i tak w ciul dużego abo. Jedno NC+ muszę przyznać, fundują mi konkretny rollercoaster. Już chciałem rezygnować, zostać, znowu rezygnować, a teraz pewnie znowu przedłużę ...

Bedziesz musial miec pakiet canal+ aby miec mozliwosc dostepu do posiadania kanalow polsat sport premium.
A wtedy jeszcze +30zl bedziesz musial doplacic za te kanaly polsat sport premium.

Gdybym byl potencjalnym klientem nc+ ( na szczescie nie jestem ) to bym bez namyslu wybral sam pakiet polsat sport premium bez kupowania pakietu canal+
ale tak sie nie da i trzeba bulic podwojnie.
( ale w nc+ to juz akurat norma :jjsmile: )

SONDA: KOGO FC BARCELONA POWINNA SPRZEDAĆ W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI?
Aleix Vidal
7.72%
Andre Gomes
79.85%
Paco Alcacer
1.65%
Munir El Haddadi
3.39%
Denis Suarez
1.54%
Lucas Digne
1.6%