Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dwa pytania:
Co my gramy ? I co robi Zielinski ?
Mnie sie wydaje, ze momentami to i 'Mati' ma Tomka dosc. Cos w tym styluDo wyjebana Zieliński, Piszczek i Hajto.
Generalnie Hajto jakoś ostatnio zaczął mnie irytować za mikrofonem. Podobnie z resztą jak Juras.Mnie sie wydaje, ze momentami to i 'Mati' ma Tomka dosc. Cos w tym stylu
![]()
Faktycznie Jurasa i jego łooo też się słuchać nie da, powinni ich sparować z Hajtem i widowisko na mute.Generalnie Hajto jakoś ostatnio zaczął mnie irytować za mikrofonem. Podobnie z resztą jak Juras.
Teo i Wilczek na ławie tylkoStępiński powołany? Może on by za Milika coś pograł.
Chyba ktokolwiek by coś lepszego pograł niż aktualnie MilikTeo i Wilczek na ławie tylko

Oni też jakoś formą nie imponują ale fakt, że skuteczność strasznaChyba ktokolwiek by coś lepszego pograł niż aktualnie Milik![]()
Nie wiem czy imponują, nie interesuje się aż tak. Wiem natomiast że mi Milik za grosz nie imponuje. Zdobył bramkę, okej, fajnie. Ale odpierdala straszną słabiznę i Nawałka powinien coś z tym zrobić.Oni też jakoś formą nie imponują ale fakt, że skuteczność straszna
W pierwszej połowie dobrze grał.Nie wiem czy imponują, nie interesuje się aż tak. Wiem natomiast że mi Milik za grosz nie imponuje. Zdobył bramkę, okej, fajnie. Ale odpierdala straszną słabiznę i Nawałka powinien coś z tym zrobić.
nie odbuduje się bo nie da rady sobie w premier league, za wysokie progi na jego nogi.Mam nadzieje że Krychowiak choć trochę się odbuduje w anglii bo jest potrzebny tej kadrze i to bardzo.
W WBA napewno dadzą mu szansę i wszystko zależy od niego. Styl drużyny powinien mu odpowiadać i powinno mu się udać wrócić do nienajgorszej formy.nie odbuduje się bo nie da rady sobie w premier league, za wysokie progi na jego nogi.