Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

No to Hull City już spadło z PL... Grosik chyba będzie musiał szukać nowego klubu..
Stadion w Olsztynie klimatyczny, w starym stylu. Kanał na sektorze gości widziałem 1 raz w życiu :) Szczerze powiedziawszy to ma więcej uroku niż kolejne "Areny" we Wrocławiach czy Gdańskach, gdzie jak przyjdzie np. 5 tysięcy ludzi to wygląda jakby nikogo nie było. Atmosfera meczu fajna - lubię takie, a piro zawsze cieszy mordke. Do następnego sezonu.

Odważna teoria. Ruch na 100% zleci(może i jeszcze niżej) i takich drużyn z wieloletnimi tradycjami mało zostanie w ESA. Szkoda, że Górnik nie wraca.Nie w tym roku, o jeden mecz sprzedany za dużo...
Sedzia dał tą drugą kartkę Aspasowi chyba tylko po to, aby katalończycy mieli na co narzekać po meczu. Real pewnie prowadzi 2-0, daję radę kontrolować mecz, a ten pokurw w koszulce sędziego musi coś zrobić głupiego. Na chuj takie zachowanie?

U mnie dokładnie to samo, ale jak widać o ten jeden kluczbork za duzo i braknie nam kilku pkt. Zresztą takie kalkulacje sa chuja warte. Pamietam co było przed pamietnymi meczami z Polonia W i Termalica. Wszstko pod nas tylko my w pizde...kilka dobrych kolejek temu straciłem nadzieje na awans... tylko po ostatnich wynikach znów zacząłem patrzeć, że może jednak, jednak się uda.