Piłka nożna

Mam naprawdę szczerą nadzieję, że Lewandowski spierdoli po tym sezonie od tych niemiaszków do LaLiga albo PL.

Gol 1

Gol 2

Frajerskie zachowanie Alaby, który nie pozwolił wykonać Lewemu rzutu wolnego, kiedy ten walczy o króla strzelców. :no no:
(będzie pokazane po golu)

Last edited:
Poza boiskiem mecz nierozegrany przez tych co zwykle, a szkoda bo komitet powitalny był całkiem okazały :evil: Stadion w Olsztynie klimatyczny, w starym stylu. Kanał na sektorze gości widziałem 1 raz w życiu :) Szczerze powiedziawszy to ma więcej uroku niż kolejne "Areny" we Wrocławiach czy Gdańskach, gdzie jak przyjdzie np. 5 tysięcy ludzi to wygląda jakby nikogo nie było. Atmosfera meczu fajna - lubię takie, a piro zawsze cieszy mordke. Do następnego sezonu.
:kis:

Nie wiem co mi się dziś stało ale od 18 siedzę i patrzę na przemian na Lechia - Jagiellonia, Olimpia - Chojniczanka, w między czasie spóźniony Korona - Wisła. Po 19 dołączyłem Widzew - ŁKS, no a teraz jeszcze Legia - Lech i Pogoń - Nieciecza. I o dziwo całkiem dobrze mi się to wszystko ogląda...

Ale ta pierwsza liga pocieszna, poza Sandecją ekipy z pierwszej ósemki-dziewiątki walczą rozpaczliwie o pozostanie na zapleczu ekstraklasy. Wszyscy przyjęli zasadę "drugie miejsce parzy" :)

Sedzia dał tą drugą kartkę Aspasowi chyba tylko po to, aby katalończycy mieli na co narzekać po meczu. Real pewnie prowadzi 2-0, daję radę kontrolować mecz, a ten pokurw w koszulce sędziego musi coś zrobić głupiego. Na chuj takie zachowanie?

Sędziowie w La Liga to jakiś inny poziom abstrakcji. Zbieranina nieudaczników, obydwie drużyny obrywają od niekończących się błędów. Najśmieszniejsze najstraszniejsze jest to, że popełniając błąd na niekorzyść jednej drużyny chcą się jej zrewanżować, ale najczęściej robią to popełniając błąd na niekorzyść drugich:facepalm:

Na szczęście mistrzostwo tuż tuż i trochę oddechu od sędziów parodystów:bayan:

Nie w tym roku, o jeden mecz sprzedany za dużo...
Odważna teoria. Ruch na 100% zleci(może i jeszcze niżej) i takich drużyn z wieloletnimi tradycjami mało zostanie w ESA. Szkoda, że Górnik nie wraca.

Sedzia dał tą drugą kartkę Aspasowi chyba tylko po to, aby katalończycy mieli na co narzekać po meczu. Real pewnie prowadzi 2-0, daję radę kontrolować mecz, a ten pokurw w koszulce sędziego musi coś zrobić głupiego. Na chuj takie zachowanie?

Trzeba być kumatym i wiedzieć komu płacić 3 mln. Barca tym debilom z Celty, którzy grają na kosy bardziej niż o finał LE z ManUtd, a Floren sędziemu :lol:

@Matszo92 kilka dobrych kolejek temu straciłem nadzieje na awans... tylko po ostatnich wynikach znów zacząłem patrzeć, że może jednak, jednak się uda. Zagłębie musiałoby zdobyć tylko 3 punkty w 3 meczach, a my komplet żeby ich minąć. Strasznie mało prawdopodobne :|
@bart123 pojawiły się ploteczki, że kilku "starszych" z Górnika znalazło fajnego buka w Czechach i tam próbowali się dorobić (przez rodzinkę itp). Niby tylko plotka... ale jak przegrywasz na wyjeździe z ostatnią drużyną, która (w tamtym momencie) ma tylko 13 punktów w 21 kolejkach i to tracąc zupełnie głupie bramki nie strzelając karnego i pudłując do pustaka to przypomina się, że w każdej plotce jest ziarenko prawdy. Tym bardziej, że kilku zawodników zostało odsuniętych do rezerw, a taki Danch rozwiązuje kontrakt za porozumieniem stron prawie bez pożegnania, choć grał u nas kupę lat. Nie oceniam czy to prawda czy nie, ale smród został.
@sawciu hejtuje kolesia bardziej niż pół cohones rudego irlandczyka :mamed:

kilka dobrych kolejek temu straciłem nadzieje na awans... tylko po ostatnich wynikach znów zacząłem patrzeć, że może jednak, jednak się uda.
U mnie dokładnie to samo, ale jak widać o ten jeden kluczbork za duzo i braknie nam kilku pkt. Zresztą takie kalkulacje sa chuja warte. Pamietam co było przed pamietnymi meczami z Polonia W i Termalica. Wszstko pod nas tylko my w pizde...

Back