Piłka nożna

No, ale że niby do poniedziałku naprawią? Wg mnie optymalne wyjście to zamknąć trybunę i grać :) No ale jak już TV piszą, że przełożą to tak będzie.

Może niekoniecznie naprawią ale nawet trochę więcej czasu na ewentualne przeniesienie meczu na inny stadion.

:werdum:

PointedAccurateBeetle-size_restricted.gif

Faktycznie, grać się nie da...

Czy w przypadku konstrucji nośnej są trochę inne wymagania co do stanu technicznego? Podobnie jak dziura w drodze i dziura w moście, gdzie wymaga się wezwania eksperta aby stwierdził brak wpływu na konstrukcję. Wpuścić na stadion sporo osób i jak coś pierdolnie to ktoś za to beknie.

Czy w przypadku konstrucji nośnej są trochę inne wymagania co do stanu technicznego? Podobnie jak dziura w drodze i dziura w moście, gdzie wymaga się wezwania eksperta aby stwierdził brak wpływu na konstrukcję. Wpuścić na stadion sporo osób i jak coś pierdolnie to ktoś za to beknie.

Każda drużyna ma obowiązek podać stadion awaryjny na wypadek takiej chujni jak wyżej :) Do tego stadion na Balaidos jest ruderą i to wiadomo już od trzech lat i jedna deska mniej w zadaszeniu tego nie spowodowała. Jakby tego nie rozpatrywać - winę za to ponosi Vigo, zarówno klub jak i władze miasta, włącznie z tym wkurwiającym burmistrzem.

Karma istnieje! Celta Vigo poza CdR. Nie opłaciło się kombinować, oby Real w tym zaległym spotkaniu ich rozgniótł, chociaż o to będzie cholernie ciężko.

Orientuje sie ktos jak tam Kapustka dzis? Bo mial wyjsc w podstawowej jedenastce Leicester
Jak dla mnie i wielu widzów występ na 4,5/10. Podobno kibice Leicester lepiej go ocenili. Widać, że nie gra i forma uleciała. Mnóstwo niecelnych zagrań, trochę oddychania przez rękawy. Brakuje mu mocy do gry w EPL. Jak wyjdzie w następnym meczu pucharowym to MAX. Wasyl z błędami jak zawsze, ale w sumie gra tyle co Kapustka, albo i mniej bo Kapi z tego co wiem lata też po U23, czy niżej. Choć czasem Marcin dobrze przecinał podania tudzież po prostu walczył, ale to taki charakter. Pewnie nie przedłużą z nim kontraktu, ale na jakąś słabszą ligę jak nie chce kończyć kariery to jak znalazł. Swoją drogą ciężko to był mecz dla ofensywy. Ale brameczka dla Derby i na 2:1 dla Leicester miodzio.

I tak jeszcze dodam, że tegosezonowy Leicester to taka parodia, że głowa mała. Istna huśtawka.

Śledziłem sobie też Milan i ufff, ledwo ledwo, w 9 wygrany mecz po golu w 90'. Ale kolejny mecz z czerwonymi kartkami. Forma poszła i chyba tylko skrawkiem życia jeszcze walczą o puchary.

Zgasła mi możliwość edycji...

Sędzia LEI - DER Mike Jones uprawnienia na sędziego znalazł w chipsach.

Jest jakaś strona gdzie można obejrzeć powtórki całych meczy z ekstraklasy z tego sezonu?

Back