Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No, ale że niby do poniedziałku naprawią? Wg mnie optymalne wyjście to zamknąć trybunę i grać :) No ale jak już TV piszą, że przełożą to tak będzie.
Czyżby fan Realu ?Muszę coś ważnego napisać.
Jebać Barcelone.
Dziękuję.
Faktycznie, grać się nie da...
Czy w przypadku konstrucji nośnej są trochę inne wymagania co do stanu technicznego? Podobnie jak dziura w drodze i dziura w moście, gdzie wymaga się wezwania eksperta aby stwierdził brak wpływu na konstrukcję. Wpuścić na stadion sporo osób i jak coś pierdolnie to ktoś za to beknie.
Nie, Real też jebać.Czyżby fan Realu ?
Boli dupina że Real odpadł z Celtą i nie będzie potrójnej korony ?
Ja się nie orientuję.Orientuje sie ktos jak tam Kapustka dzis? Bo mial wyjsc w podstawowej jedenastce Leicester
Wyszedl i gral do 81', ale co pokazal to nie wiem. Wasyl caly mecz + dogrywka.Orientuje sie ktos jak tam Kapustka dzis? Bo mial wyjsc w podstawowej jedenastce Leicester
Jak dla mnie i wielu widzów występ na 4,5/10. Podobno kibice Leicester lepiej go ocenili. Widać, że nie gra i forma uleciała. Mnóstwo niecelnych zagrań, trochę oddychania przez rękawy. Brakuje mu mocy do gry w EPL. Jak wyjdzie w następnym meczu pucharowym to MAX. Wasyl z błędami jak zawsze, ale w sumie gra tyle co Kapustka, albo i mniej bo Kapi z tego co wiem lata też po U23, czy niżej. Choć czasem Marcin dobrze przecinał podania tudzież po prostu walczył, ale to taki charakter. Pewnie nie przedłużą z nim kontraktu, ale na jakąś słabszą ligę jak nie chce kończyć kariery to jak znalazł. Swoją drogą ciężko to był mecz dla ofensywy. Ale brameczka dla Derby i na 2:1 dla Leicester miodzio.Orientuje sie ktos jak tam Kapustka dzis? Bo mial wyjsc w podstawowej jedenastce Leicester
EDIT: Wrzucam jeszcze gola Zielińskiego, bo widzę, że wideo w poście yonigga już usunięte.
Przecież tam każdy ma autyzm.Cieszę się, że za tydzień wraca nasza ekstraklasa. #MistrzPowróci
Parafrazując mistrza ciętej riposty i goli typu farfocel - sensei Kucharczyka- "sam masz autyzm"Przecież tam każdy ma autyzm.
No i kogo ty okłamujesz?Parafrazując mistrza ciętej riposty i goli typu farfocel - sensei Kucharczyka- "sam masz autyzm"
W Poznaniu rządi @duubertowa a nie muszę wspominać ile favela ma do powiedzenia@michi972 bo do Poznania też wjazdu nie będzie. Kraków chyba wystarczy![]()

Ja pozdrawiam favele, szczególnie tą w pasy