Piłka nożna

Jest jakaś strona z w miarę ogarniętymi statsami naszej ekstraklapy? Chodzi mi, żeby oprócz strzelców były np. asysty, klasyfikacja kanadyjska, ect.
C+ pewnie takowe posiada, w relacjach wrzucają tego sporo, ale na żadnych ich stronach nie widzę.

Pogba w końcu poszedł za swoimi ambicjami i wybrał klub który nie będzie grał w Lidze Mistrzów :crazy:

Wesolo tam macie w tej Wisle Krakow xD

Wlasciciel bez pieniedzy, bez matury ale za to z zarzutami. Przynajmniej fajne fotki na facebooka wrzuca :D

Wesolo tam macie w tej Wisle Krakow xD

Wlasciciel bez pieniedzy, bez matury ale za to z zarzutami. Przynajmniej fajne fotki na facebooka wrzuca :D
Bardzo bardzo jestem ciekawy jak to się stanęło, że on kupił Wisłę.

Bardzo bardzo jestem ciekawy jak to się stanęło, że on kupił Wisłę.
Moze papiery wlasciciela Wisly kupil w tym samym "sklepie" co mature. :D Jezeli Citko o niczym nie wiedzial to szkoda go, tak samo jak szkoda Wisly.

Jest jakaś strona z w miarę ogarniętymi statsami naszej ekstraklapy? Chodzi mi, żeby oprócz strzelców były np. asysty, klasyfikacja kanadyjska, ect.
C+ pewnie takowe posiada, w relacjach wrzucają tego sporo, ale na żadnych ich stronach nie widzę.
A lubisz Arkę Gdynia?

Zapewne ktoś mocny, ale i niezbyt bystry, że takiego słupa nominował

Albo właśnie specjalnie chcieli jakiegoś przygłupa który nie będzie wiedział co się dzieje i uwierzy we wszystko co mu powiedzą. Moim zdaniem Citko nie jest tam bez powodu,, może ktoś próbował w Wiśle zrobić pralnię brudnych pieniędzy dla agencji managerskich ? Model trochę znany z Ameryki Płd.

CpV12jdW8AAHoV2.jpg:large

Ja pierdole. :D

CpVyKi2XEAA_5AR.jpg

Dla osób, które uważają zakup Pogby za przepłacony (też tak myślałem do czasu) - wartośc piłkarza to nie tylko jego gra na boisku, w sumie to jest dodatek. - Poniższy cytat pokauje jak Zlatan zarobił na siebie i na inne tegoroczne transfery.

Zlatan Ibrahimovic was not only Jose Mourinho’s first signing as United boss. He was also the man to send shirt sales into the stratosphere, with £76million reportedly made in ONE WEEK."

Dla osób, które uważają zakup Pogby za przepłacony (też tak myślałem do czasu) - wartośc piłkarza to nie tylko jego gra na boisku, w sumie to jest dodatek. - Poniższy cytat pokauje jak Zlatan zarobił na siebie i na inne tegoroczne transfery.

Zlatan Ibrahimovic was not only Jose Mourinho’s first signing as United boss. He was also the man to send shirt sales into the stratosphere, with £76million reportedly made in ONE WEEK."
ciekaw czy higuain tyle sprzeda :DC:

Back