Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wlasnie dlatego cos mi tu smierdzi. Bo stawiam, ze nastepca Urbana bedzie Latal, a on podobno sympatyczny nie jestZ kim oni będą mieli lepiej jak nie z Sympatycznym Jasiem? Zwyczajnie są chujowi.
Pasemka nie grajądo tego Neymar

Bardzo bardzo jestem ciekawy jak to się stanęło, że on kupił Wisłę.Wesolo tam macie w tej Wisle Krakow xD
Wlasciciel bez pieniedzy, bez matury ale za to z zarzutami. Przynajmniej fajne fotki na facebooka wrzuca :D
Proste to jest przecieżBardzo bardzo jestem ciekawy jak to się stanęło, że on kupił Wisłę.
Panie, ty wierzysz w ta jego hurtownię?Proste to jest przecież
Hurtownik, to i cały klub kupił. Jakby był detalistą, to by pojedynczych zawodników karty wykupował :)
Moze papiery wlasciciela Wisly kupil w tym samym "sklepie" co mature. :D Jezeli Citko o niczym nie wiedzial to szkoda go, tak samo jak szkoda Wisly.Bardzo bardzo jestem ciekawy jak to się stanęło, że on kupił Wisłę.
Toć proste, że nie :)Panie, ty wierzysz w ta jego hurtownię?
A lubisz Arkę Gdynia?Jest jakaś strona z w miarę ogarniętymi statsami naszej ekstraklapy? Chodzi mi, żeby oprócz strzelców były np. asysty, klasyfikacja kanadyjska, ect.
C+ pewnie takowe posiada, w relacjach wrzucają tego sporo, ale na żadnych ich stronach nie widzę.
Zapewne ktoś mocny, ale i niezbyt bystry, że takiego słupa nominował
Nie :)A lubisz Arkę Gdynia?

Bóg Cię osądzi.Nie :)
4x4 = 0 ? Cos mi sie tu nie zgadza
Lech jest 16 w tabeli4x4 = 0 ? Cos mi sie tu nie zgadza
To w zły sposób rozumowałem :-DLech jest 16 w tabeli
ciekaw czy higuain tyle sprzedaDla osób, które uważają zakup Pogby za przepłacony (też tak myślałem do czasu) - wartośc piłkarza to nie tylko jego gra na boisku, w sumie to jest dodatek. - Poniższy cytat pokauje jak Zlatan zarobił na siebie i na inne tegoroczne transfery.
Zlatan Ibrahimovic was not only Jose Mourinho’s first signing as United boss. He was also the man to send shirt sales into the stratosphere, with £76million reportedly made in ONE WEEK."