Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Akurat na Milika i Ziela to me za bardzo wpływu nie miały. Oni po prostu mieli zajebiste sezony w klubie, a to jest cenniejsze.milik 32, kapustka 9, zielinski 20, grubo za naszych placa po tych me
Legia - Dundalk

bereszynski kontuzjaa) Irlandczycy okazali się bardzo mocnym zespołem
b) rozgromienie BATE nie było przypadkiem
c) trener pracuje z nami od miesiąca, dopiero się docieramy, efekty przyjdą niedługo
d) oby nie:
sądziłam, że Bereszyński nie musi już pauzować
Wygramy po karnych. Pazdan strzeli decydującą
...głową
Ciekawe ile wygrałyby z Lechem.

Reprezentacja Australii w piłce nożnej kobiet zagrała w ramach przygotowań sparing z piatoligowym klubem australijskim... było 1:8![]()

nie masz co marzyc :DBarcelona grając prawie najmocniejszym składem przegrała z Lpoolem 4:0Oby to był zwiastun świetnego sezonu na Anfield!
.. no i chujowy na Camp Nou też by się przydał :D
gdzies w tv będzie czy trzeba strima szukac?Dzisiaj, 17.00 - Zlatan kontra Kapustka o Community Shield na Wembley.
Eleven, czyli streama trzeba szukaćgdzies w tv będzie czy trzeba strima szukac?

czyli trzeba bo mam ten 2 elevenEleven, czyli streama trzeba szukać![]()

Pisałeś, że masz Vectrę, a tam są Eleveny w pakiecie x2, czyli pewnie ten drugi też masz. Chyba, że jakoś promocyjnie tylko korzystasz.czyli trzeba bo mam ten 2 eleven![]()
wlasnie nie czaje, mam caly ten pakiet sport i tylko eleven sports mi dzialczy a na tym zwykłym jest czerwony napis brak dostępu (5) i podobnie jest na fightboxPisałeś, że masz Vectrę, a tam są Eleveny w pakiecie x2, czyli pewnie ten drugi też masz. Chyba, że jakoś promocyjnie tylko korzystasz.