Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Fajnie to u Was wygląda jak ultrasi nie są za bramką.Nie wiem, nie było czasu dziś meczu oglądać ;)
View attachment 3758
Stanowski ostatnio pisal, ze tam wladze klubu i sztab byly pojebane, ze wcale nie bylo tak, ze byl za slaby. No ale cholera wie jak to naprawde bylo. Przeciez w naszej miernej lidze on jest przekotem.Oglądam sobie to Zagłębie kolejny raz w tym sezonie i zastanawiam się jakim cudem Starzyński nie poradził sobie w Belgii. Jak na warunki ekstraklasy to jest przechujem.
My nie mamy nawet trybun za bramkami. Ogólnie często ekip wybierają sektor za bramką, bo jest przeważnie połowe mniejszy. Łatwiej go szczelnie zapełnić i lepszy doping idzie jak wszyscy są "w kupie". No i też koszty mniejsze zrobić oprawę na mniejszej przestrzeni. My teraz musieliśmy robić trans na 86 metrów.Fajnie to u Was wygląda jak ultrasi nie są za bramką.
Oglądam sobie to Zagłębie kolejny raz w tym sezonie i zastanawiam się jakim cudem Starzyński nie poradził sobie w Belgii.
34Krychowiak tylko 26 mln? Wydawalo mi sie ze ponad 30.
Krychowiak tylko 26 mln? Wydawalo mi sie ze ponad 30.
25 MLN ZA JESE !!! bez jaj, do tego został mu tylko rok kontraktu. 
A Jese wyciągnęli za 25 baniek25 MLN ZA JESE !!! bez jaj, do tego został mu tylko rok kontraktu.
![]()
Jezeli Jese odchodzi, to miałem nadzieję na Gabriela Jesusa, ale ponoć tego zaklepał już Manchester City..