Piłka nożna

cały rynek transferowy oszalał :S

jeszcze Teodorczyk w Anderlechcie i Szczesny w Romie, wypozyczenia z opcja pierwokupu

Milik i Zielu - pierwszy plac
Kapustka, ciezko bedzie, przynajmniej na poczatku - licze na wystep w niedziele o Tarcze Wspolnoty

jak teraz nie wejda do lm to uznam, ze bog robi mi na zlosc i do konca zycia nie zobacze naszych w lm

Legia - Dundalk
a) Irlandczycy okazali się bardzo mocnym zespołem
b) rozgromienie BATE nie było przypadkiem
c) trener pracuje z nami od miesiąca, dopiero się docieramy, efekty przyjdą niedługo
d) oby nie:
sądziłam, że Bereszyński nie musi już pauzować :DC:

a) Irlandczycy okazali się bardzo mocnym zespołem
b) rozgromienie BATE nie było przypadkiem
c) trener pracuje z nami od miesiąca, dopiero się docieramy, efekty przyjdą niedługo
d) oby nie:
sądziłam, że Bereszyński nie musi już pauzować :DC:
bereszynski kontuzja
nie da sie tego spierdolic

Swoja droga to bardzo ciekawe losowanie bo druzyny o ktorych mowilem wczesniej czyli Pilzno i APOEL ktore psim swedem dostaly sie do tej fazy trafily na dosc mocnych przeciwnikow czyli Ludogorec i FCK, natomiast dwie najsilniejsze ekipy tych eliminacji czyli Dinamo i Salzburg trafily na siebie.

W sumie racja... Ten moment już niedługo, a jedynym który ma szanse zbliżać się do ich rekordów jest Suarez, którego nieobecność w TOP 3 nagrody Uefa za ten sezon, odbieram za jakieś nieporozumienie.

48fe06976002b37b0b7266ba88247d8c.jpg

To jest jakas parodia. Kibice Lecha chyba muszą się jeszcze trochę nauczyć pewnych zachowań w stosunku do pierdolonych kurw z boiska od kibiców Zagłębia Lubin. Napierdalać ich po łbach do skutku na mieście za wszystkie wyjścia i balety, dopóki nie zaczną wyglądać jak piłkarze.

Pisałeś, że masz Vectrę, a tam są Eleveny w pakiecie x2, czyli pewnie ten drugi też masz. Chyba, że jakoś promocyjnie tylko korzystasz.
wlasnie nie czaje, mam caly ten pakiet sport i tylko eleven sports mi dzialczy a na tym zwykłym jest czerwony napis brak dostępu (5) i podobnie jest na fightbox

Back