Piłka nożna

Telefon Kurskiego do Stanowskiego :lol:

"Panie Krzysztofie, dzwonię, bo pan się zna na sporcie i w ogóle. No a ja mam taki problem. Zaraz rusza Euro, a ja obejrzałem to nasze studio… No to jest, kurwa, dramat. Dramat. To jest, kurwa, umieralnia! Wie pan co zrobię? Wypierdolę tych wszystkich dinozaurów do TVP Info! Engelów, Gmochów, wszystkich dinozaurów do TVP Info! Przez nich mi ludzie usypiają przed telewizorami. Ja za dużo na piłkę wydałem pieniędzy, żeby taką umieralnię firmować! Co pan na to?"

http://weszlo.com/2016/08/02/jak-co-wtorek-krzysztof-stanowski-169/

Telefon Kurskiego do Stanowskiego :lol:

"Panie Krzysztofie, dzwonię, bo pan się zna na sporcie i w ogóle. No a ja mam taki problem. Zaraz rusza Euro, a ja obejrzałem to nasze studio… No to jest, kurwa, dramat. Dramat. To jest, kurwa, umieralnia! Wie pan co zrobię? Wypierdolę tych wszystkich dinozaurów do TVP Info! Engelów, Gmochów, wszystkich dinozaurów do TVP Info! Przez nich mi ludzie usypiają przed telewizorami. Ja za dużo na piłkę wydałem pieniędzy, żeby taką umieralnię firmować! Co pan na to?"

http://weszlo.com/2016/08/02/jak-co-wtorek-krzysztof-stanowski-169/
Wrzucalem to w politycznem temacie. Za to giga plus dla tego politykiera klakiera.

Gdyby ktoś chciał obejrzeć Kapustkę debiutującego właśnie w barwach Leicester przeciwko Barcelonie:

Wszedł na boisko kilka minut temu.

Last edited:
Hapoel Beer Szewa wygrywa z Olympiacosem... Legia jesli awansuje bedzie rozstawiona!

Co kurwa robił Kopczyński na boisku?! Przecież go wcale widać nawet nie było, jedyny raz kiedy o nim usłyszałem, to jak sfaulował gościa w 74 minucie.. Legia dramat, Kopczyński jeszcze większy

Co kurwa robił Kopczyński na boisku?! Przecież go wcale widać nawet nie było, jedyny raz kiedy o nim usłyszałem, to jak sfaulował gościa w 74 minucie.. Legia dramat, Kopczyński jeszcze większy
No i ten dramat ma już cieplutkie msc w fazie grupowej le
Przy przeogromiastej odrobinie szczęścia moze byc nawet lm...:DC:

Rywalem Legii będzie zatem ktoś z piątki Dinamo Zagrzeb (Chorwacja), Łudogorec Razgrad (Bułgaria), FC Kopenhaga (Dania), Hapoel Beer Szewa (Izrael), Dundalk FC (Irlandia).

Rywalem Legii będzie zatem ktoś z piątki Dinamo Zagrzeb (Chorwacja), Łudogorec Razgrad (Bułgaria), FC Kopenhaga (Dania), Hapoel Beer Szewa (Izrael), Dundalk FC (Irlandia).
bylby nie trafic na dinamo i kopenhage, bo bedzie po ptokach

Szczegolnie Dinamo odstaje od reszty stawki. Licze na Hapoel albo Dundalk wkoncu musi sie udac bo jak pomysle ze taka Viktoria Pilzno albo APEOL awansuje to bedzie smutno albo jeszcze gorzej Hapoel/Dundalk.

od reformy platiniego co roku mistrz Polski ma awansować do LM i co roku jest klapa, w tym sezonie ta Legia co walczy o LM jest najsłabsza od lat, najsłabszy mistrz Polski chyba od lat, wielu mówiło że oni nawet do ligi europejskiej się nie załapią. grają piach chociaż w sumie tego grą nazwać nie można. A może właśnie to jest ten moment w takim chujowym stylu, gdzie nikt na nich nie liczy może w końcu uda się awansować do tej wymarzonej LM.

https://en.wikipedia.org/wiki/Vadis_Odjidja-Ofoe

Nowy zawodnik Legii! :)

Co do Ligi mistrzow to kilka ciekawostek z internetu:
- od 2005 roku Legia nie odpadła z niżej rozstawionym rywalem. Przegrała z takowym tylko jeden mecz (2012 Ried 1:2).
- Legia nie przegrała ani jednego meczu o LM od reformy Platiniego
- Legia po raz czwarty z rzędu zagra w fazie grupowej - po raz piąty w przeciągu sześciu lat.

Prawda jest taka ze Legia to jedyny klub ktory moze otworzyc nam bramy pilkarskiego nieba.

sDA5fCP.jpg

Last edited:
Widzę mocna dyskusja o tym na kogo najlepiej trafić dla Legii. Ja bym zaczął od tego że Legia to powinna najpierw patrzeć na siebie bo ograli Mostar i ledwo awansowali z Trenczynem, nawet Dundalk to zespół co najmniej na tym poziomie a pewnie i lepszy skoro ograli BATE.

Niestety kolejny młody piłkarz, któremu kontuzja najprawdopodobniej zablokowała lepszy start na takim poziomie, na którym mógłby się bez problemu znaleźć. Dużo pozytywnych wrażeń jednak pozostawił po sobie. Ale czy w PSG będzie miał więcej szans na grę? Nie jestem przekonany.

Zagłębie w tych pucharach jak dotąd pokazało się najlepiej z polskich drużyn(mimo, że Legia gra dalej) i szkoda, że odpadają. Przypomina się przygoda Śląska Wrocław.

no i chuj, no i czesc : D
strasznie nieskuteczne to Zaglebie, u siebie bylo podobnie i jeszcze ten slupek w 90 minucie . . .

w chuj szkoda zaglebia w pucharach, ale jako prawilny slazak mowie teraz jebac zaglebie w lidze :P

Back