Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Zagłębie pokazało się całkiem nieźle i fajnie, że przeszli.no i za 35, a nie 50no to gomes wyladowal, ale w barcelonie![]()
no to gomes wyladowal, ale w barcelonie![]()
ja nie traktuje, a beke mam tutaj jak to mowia, ze marca taka profesjonalna a reszta lipa, wszyscy sa lipaNo i weź poważnie traktuj te wszystkie Marci, ASy czy inne szmatlawce ;)
Nie mają o czym pisać to wymyślają sztuczne transfery, lub dostają jakieś cynki od agentów piłkarzy, żeby było o nich głośno, co skutkuje zainteresowaniem.
Ogólnie imponuje mi polityka transferowa Juventusu, sprzedają zawodników za grube miliony, ściągają klasowych graczy prawie za darmo i są w Europejskiej czołówce. Jeżeli w tym roku Real nie wygra Ligi Mistrzów, to oby wygrał Juventus, należy im się. Przegrali sześć finałów LM, więcej od Benficy nawet. Niech dziesiąty będzie tym szczęśliwym!

Największe przepłacenie w historii piłki nożnej. Lubię Pipitę i w Serie A strzela wiele bramek, ale kurwa prawie 100 mln za grajka, który w Lidze Mistrzów dostaje paraliżu i ma 29 lat? Nawet jak się sprawdzi, to i tak nie pokaże, że jest wart więcej niż 60 mln euro.Już mi nie imponuje, zapłacili za Higuaina kurwa 94 mln euroNajwiększe przepłacenie w historii piłki nożnej. Lubię Pipitę i w Serie A strzela wiele bramek, ale kurwa prawie 100 mln za grajka, który w Lidze Mistrzów dostaje paraliżu i ma 29 lat? Nawet jak się sprawdzi, to i tak nie pokaże, że jest wart więcej niż 60 mln euro.
Ten rynek jest już chory, lubię Pipitę no ale bez jaj. Mam tylko nadzieję, że fax w Turynie mają zjebany, jak ten w Manchesterze 
Pan trener Białas nie przepuści w swoich analizach niczemu.Nie no, albo jestem już za bardzo najebany, albo Stefan Białas podczas komentowania meczu Inter - PSG powiedział, że koleś miał ... "obustronny problem wzgórka łonowego"![]()
Ciekaw jestem reakcji ludzi, którzy zawsze Ronaldo wyzywali, kiedy to Messi taki grzeczny.
![]()
Dałem lajka, bo dobrze Leo wygląda, ale dla 99% "samców alfa" cokolwiek tak radykalnego w wyglądzie = gej.baju nie mogl przejsc obojetnie
moim zdaniem w ogole mu to nie pasuje :DDałem lajka, bo dobrze Leo wygląda, ale dla 99% "samców alfa" cokolwiek tak radykalnego w wyglądzie = gej.
Just sayin.
wegejDałem lajka, bo dobrze Leo wygląda, ale dla 99% "samców alfa" cokolwiek tak radykalnego w wyglądzie = gej.
Just sayin.
Za te "we-" to ban. Brzydzę się nie-mięsem.wegej