Piłka nożna

a niech wygraja chuja , wazne jaka paka sie robi i za 2 lata jak wszyscy ktorych wymienilem zostana i beda sie tak rozwijac jak do tej pory bedzie mega sklad i wtedy trofea same przyjda . Zreszta mi tam jako kibicowi UTD te pare lat przerwy w wygrywaniu trofeow moze sie przydac , zeby kolejne mistrzostwa Anglii znowu zaczely cieszyc , a nie byly normalnoscia . Tak nas sir Alex rozpiescil ha ha

Już widze jak Man Utd nic nie wygra i wszyscy zawodnicy zostaną . Mourihno po pierwszym sezonie jak nic nie wygrają to poleci na pysk

Pogba już prawie przyklepany, 119 mln euro :confused::confused::confused:
Wijnaldum prawie oficjalnie w Liverpoolu 25 mln funtów.
Halilović w HSV za 5 mln euro.
Sissoko w obrębie zainteresowań Arsenalu, ale przypuszczałbym, że pójdzie do Juve w miejsce Pogby.
Andre Gomes na 80% w Realu już chyba, 50 mln euro to trochę za dużo za takiego zawodnika, ale patrząc na to co wyrabia się w PL, to.... cóż, trzeba się niestety przyzwyczaić do wydawania kosmicznych pieniędzy, na średnich graczy.

No i po pucharach dla połowy polskich zespołów.
Cracovii jakoś mi nie żal, skoro odpadli... nawet nie wiem z kim. Piasta też jakoś nie :mamed: Zagłębie pokazało się całkiem nieźle i fajnie, że przeszli.
Swoją drogą specyficzne: Zagłębie z oprawą "Polish Fans Hooligans", a tymczasem na sektorze Partizana Widzew, Ruch i Wisła. Coraz dziwniejsze rzeczy.

ZL robi dobrą robotę, w zasadzie to można powiedzieć kozacką patrząc na całość - akademia i jej funkcjonowanie, stawianie na Naszych i cały model zarządzania klubem który się sensownie zmienił(i może być wzorem dla innych) no i obecna gra, wliczając zeszły sezon.
A co do Kibicowskich aspektów, jeśli chodzi o ZL nieźle się pokazali jak do tej pory w Europie podczas tych dwóch rund a co do innych spraw/klubów itd. EHHH..... :) a no szkoda gadać, czasy się zmieniają niestety.

no to gomes wyladowal, ale w barcelonie :lol:

No i weź poważnie traktuj te wszystkie Marci, ASy czy inne szmatlawce ;)
Nie mają o czym pisać to wymyślają sztuczne transfery, lub dostają jakieś cynki od agentów piłkarzy, żeby było o nich głośno, co skutkuje zainteresowaniem.

No i weź poważnie traktuj te wszystkie Marci, ASy czy inne szmatlawce ;)
Nie mają o czym pisać to wymyślają sztuczne transfery, lub dostają jakieś cynki od agentów piłkarzy, żeby było o nich głośno, co skutkuje zainteresowaniem.
ja nie traktuje, a beke mam tutaj jak to mowia, ze marca taka profesjonalna a reszta lipa, wszyscy sa lipa

Schurrle w BVB

@Gaara
Ponoć 40 mln euro lub 35+10-15 zmiennych.

I Rakitić niby ma odejść z Barcelony po przyjściu Gomesa i pójść do Juventusu.

Schurrle w BVB

@Gaara
Ponoć 40 mln euro lub 35+10-15 zmiennych.

I Rakitić niby ma odejść z Barcelony po przyjściu Gomesa i pójść do Juventusu.
nie wiem ile dodatkowo, ale podstawa to 35. dortmund powalczy o mistrza, tym razem mocniej niz w zeszlm sezonie

Ogólnie imponuje mi polityka transferowa Juventusu, sprzedają zawodników za grube miliony, ściągają klasowych graczy prawie za darmo i są w Europejskiej czołówce. Jeżeli w tym roku Real nie wygra Ligi Mistrzów, to oby wygrał Juventus, należy im się. Przegrali sześć finałów LM, więcej od Benficy nawet. Niech dziesiąty będzie tym szczęśliwym!

Ogólnie imponuje mi polityka transferowa Juventusu, sprzedają zawodników za grube miliony, ściągają klasowych graczy prawie za darmo i są w Europejskiej czołówce. Jeżeli w tym roku Real nie wygra Ligi Mistrzów, to oby wygrał Juventus, należy im się. Przegrali sześć finałów LM, więcej od Benficy nawet. Niech dziesiąty będzie tym szczęśliwym!

Już mi nie imponuje, zapłacili za Higuaina kurwa 94 mln euro :confused::confused::confused: Największe przepłacenie w historii piłki nożnej. Lubię Pipitę i w Serie A strzela wiele bramek, ale kurwa prawie 100 mln za grajka, który w Lidze Mistrzów dostaje paraliżu i ma 29 lat? Nawet jak się sprawdzi, to i tak nie pokaże, że jest wart więcej niż 60 mln euro.

Już mi nie imponuje, zapłacili za Higuaina kurwa 94 mln euro :confused::confused::confused: Największe przepłacenie w historii piłki nożnej. Lubię Pipitę i w Serie A strzela wiele bramek, ale kurwa prawie 100 mln za grajka, który w Lidze Mistrzów dostaje paraliżu i ma 29 lat? Nawet jak się sprawdzi, to i tak nie pokaże, że jest wart więcej niż 60 mln euro.

O kurwulus :o o: Ten rynek jest już chory, lubię Pipitę no ale bez jaj. Mam tylko nadzieję, że fax w Turynie mają zjebany, jak ten w Manchesterze :wink:

Nie no, albo jestem już za bardzo najebany, albo Stefan Białas podczas komentowania meczu Inter - PSG powiedział, że koleś miał ... "obustronny problem wzgórka łonowego" :joe:

Nie no, albo jestem już za bardzo najebany, albo Stefan Białas podczas komentowania meczu Inter - PSG powiedział, że koleś miał ... "obustronny problem wzgórka łonowego" :joe:
Pan trener Białas nie przepuści w swoich analizach niczemu.

Kapustka potwierdził rewelacje o trwających negocjacjach z Leicester City w sprawie Jego transferu. Ponoć 7 mln Euro na stole.

Back