Piłka nożna

Raczej pierwszy kierunek to bedzie sad i proba wyjasnienia dlaczego wydymal Lazio

2 finaly w pizdu. Musi byc wkurwiony. Ciekawe jak uefa mu to wynagrodzi.

Najwiekszy absurd okienka transferowego w naszej ekstraklasie juz chyba mamy. Cebula z Korony do Romy. Roma zlozyla oferte w wysokosci miliona euro i uwaga Korona odrzucila.

Raczej pierwszy kierunek to bedzie sad i proba wyjasnienia dlaczego wydymal Lazio
Już się tłumaczy: http://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...po-dwoch-dniach-argentynczyk-wyjasnia-dlaczeg

W sumie nie takie głupie tłumaczenie i wychodzi, że sprawę pokpiło Lazio puszczając wcześniej w obieg info o jego zatrudnieniu, a na to jeszcze nie było papierka. Chociaż dla mnie Bielsa jako trener stracił po tych akcjach w Marsylii m.in. nie przyjeżdżając z urlopu i gdzieś po prostu "znikając" w Argentynie.

Nie dziwi mnie taki ruch z jego strony, ma już 31 lat, co prawda jest w szczytowej formie, ale zarobi dokładnie 20(!) razy tyle ile dostawał w Anglii.

Jutro Legia gra w bośnii, boję się tego meczu że mogą umoczyć, z obrony wypada Jędrzejczyk ( powrót do Krasnodaru ) i Pazdan. mecz o 18,30

Umtiti oficjalnie w Barcie za 25 mln euro. W końcu jakiś perspektywiczny obrońca, który ma szansę nie spędzić pół sezonu w szpitalu. Dużo sobie obiecuję po tym nygusku ;)

Oprócz tego ciekawy transfer Tottenhamu, który za 22 mln euro ściągnął króla sztrzelców Eredivisie - 22-letniego Vincenta Janssena. Gość ma za sobą świetny sezon w AZ Alkmaar.

Umtiti oficjalnie w Barcie za 25 mln euro. W końcu jakiś perspektywiczny obrońca, który ma szansę nie spędzić pół sezonu w szpitalu. Dużo sobie obiecuję po tym nygusku ;)

Oprócz tego ciekawy transfer Tottenhamu, który za 22 mln euro ściągnął króla sztrzelców Eredivisie - 22-letniego Vincenta Janssena. Gość ma za sobą świetny sezon w AZ Alkmaar.
ja tez, bo we wszystkich meczach francji, w ktory gral, robil to bardzo dobrze. nie rozumiem tylko czemu dopiero teraz ogloszenie, jak bylo o tym wiadomo od dluzszego czasu, tk samo jak o cenie

ja tez, bo we wszystkich meczach francji, w ktory gral, robil to bardzo dobrze. nie rozumiem tylko czemu dopiero teraz ogloszenie, jak bylo o tym wiadomo od dluzszego czasu, tk samo jak o cenie
Pytałem ziomka, który w ligue 1 siedzi. Umtiti to przeciętniak.

Back