Piłka nożna

Najpierw niech tytuł mistrza świata zdobędą, nie ma co się jarać ogórkowym turniejem, wygrana to ich obowiązek. Do potęgi im brakuje Simeone na ławce.

Wystarczy im Messi w formie, a na ostatnich mistrzostwach miał jakieś problemy zdrowotne i chodził zamiast biegać.

Ja pierdole popatrzyłem na statystki z meczu USA vs Argentyna. Stany nie oddały nawet jednego strzału.

Chile - Kolumbia 2:0

Finał Copa America Chile - Argentyna
dzień wcześniej mecz o 3 miejsce USA - Kolumbia

Argentyna - Chile to mógłby być finał mistrzostw świata. Obie ekipy mają mega skład i formę, ale tym razem stawiam na Argentynę bo mecz będzie na neutralnym terenie.

Cl5HPyzWkAAAhtP.jpg

chile zostanie zgniecione

Ja myślę, że w finale obie drużyny zagrają bardziej asekuracyjnie i wynik roztrzygnie się w dogrywce. Mam takie wrażenie, że na obu zespołach jest mniej presji i będzie ciekawszy mecz niż rok temu + Messi jest w formie i jak zagra mecz na poziomie to Argentyna sięgnie po pierwsze mistrzostwo od ponad 20 lat.

Chile wygrywa z Argentyną po rzutach karnych. W pierwszej serii nie trafili Vidal i Messi :DC: Kto nie oglądał, niech żałuje. To co brazylijski sędzia odpierdalał to szok i niedowierzanie. Niekwestionowana gwiazda finału Copa America:mamed:

Back