Piłka nożna

Kwiatki szpaka
„Duet BBC w komplecie”
„Teraz okazja Krystiana!”
„Królował jeśli chodzi o główki głową”
„Niewidzialna ściana pragnień Navasa”
„Atletico to taki kucharz dzisiaj, który gotuje strawę i ma dwie przyprawy na szali, jedną jest ofensywa, drugą defensywa”
„Gareth Bale masowany przez fizykoterapeutę”
„Przyjechało się do Madrytu aby wspierać Real lub Atletico” (drobny szczegół, że mecz na San Siro)
„Mamy 112. minutę, czyli drugą minutę drugiej połowy dogrywki. Do końca około trzynaście minut”.
"Mamy 98 minutę i wciąż 1:0"
"Jest 114 minuta, nie, jednak 117"(choć rzeczywiście była 114)
"Atak na kolano"x2 (najpierw na kostkę, potem na udo)

HALA MADRID, HALA MADRID, HALA HALA HALA MADRID! CAMPEO11ES! CAMPEO11ES!

serce sie kraja, wielka szkoda ze atle przegralo
cale szczescie ogladalem na canal+ przeciez szpaka nie da sie sluchac :S

Kwiatki szpaka
„Duet BBC w komplecie”
„Teraz okazja Krystiana!”
„Królował jeśli chodzi o główki głową”
„Niewidzialna ściana pragnień Navasa”
„Atletico to taki kucharz dzisiaj, który gotuje strawę i ma dwie przyprawy na szali, jedną jest ofensywa, drugą defensywa”
„Gareth Bale masowany przez fizykoterapeutę”
„Przyjechało się do Madrytu aby wspierać Real lub Atletico” (drobny szczegół, że mecz na San Siro)
„Mamy 112. minutę, czyli drugą minutę drugiej połowy dogrywki. Do końca około trzynaście minut”.
Ja to myślałem, że skisnę jak Simeone coś krzyczy do zawodników, a Szpaku już zna szczegóły :)

Się sypią nasi, niedobrze... Wszołek, Krychowiak, Rybus, teraz jeszcze Jodłowiec i Kuba mają małe problemy zdrowotne..

"Juanfran prosi o przebaczenie kibiców ATM przed trybuną. Dostaje wielką owację. Jaki futbol jest piękny."
@baju Juanfranowi pofarciło się jeszcze że trafił na kibiców którzy są z zespołem na dobre i na złe.

Nie będzie przesadą jeśli powiem, że to jest jedna z ikon tego Atletico.

Bedzie gotowy, jest dobrze (Krycha)

Jesli to ma wypalic, to kregoslup reprezentacji musi zostac zachowany - Glik - Krycha - Milik, Lewy

mam nadzieje ze juz nikt nie wypadnie, ani zadna kontuzja powazniejsza sie nie przytrafi

"Juanfran prosi o przebaczenie kibiców ATM przed trybuną. Dostaje wielką owację. Jaki futbol jest piękny."
@baju Juanfranowi pofarciło się jeszcze że trafił na kibiców którzy są z zespołem na dobre i na złe.

To jest w kibicach i piłce Atletico piękne. Boję się, że gdyby Cristiano zamienił się miejscami z Juanfranem to jedyne co by dostał w zamian od kibiców, to gwizdy...

To jest w kibicach i piłce Atletico piękne. Boję się, że gdyby Cristiano zamienił się miejscami z Juanfranem to jedyne co by dostał w zamian od kibiców, to gwizdy...

To bardziej niż pewne. Z tym że to kwestia oczekiwań, fani Atletico cieszą się tym co mają, grać na takim poziomie cały czas nie będą, to ich najlepszy okres w historii mimo różnic budżetowych itd a Real to klub od którego oczekuje się że zawsze będziesz najlepszy więc jak zagrasz 2-3 słabsze mecze to gwizdy. Gdyby Ci piłkarze mieli psychikę polskich zawodników MMA to co miesiąc ktoś robiłby sobie roczną przerwę. :DC:

oQZRJmX.jpg

Pierdolone ISIS. Piłka nożna "niemuzułmańska" więc zabijają. Noż co za kurwy, nie ludzie. Powinno być regularne bombardowanie ich siedzib i terenów które oni zajęli, nawet kosztem ludności cywilnej, która tam mieszka (i często im pomaga) bo inaczej się tego łajdactwa ten świat nie pozbędzie

Pierdolone ISIS. Piłka nożna "niemuzułmańska" więc zabijają. Noż co za kurwy, nie ludzie. Powinno być regularne bombardowanie ich siedzib i terenów które oni zajęli, nawet kosztem ludności cywilnej, która tam mieszka (i często im pomaga) bo inaczej się tego łajdactwa ten świat nie pozbędzie
to, ze isis zabrania gry w pilke, to mit. oni normalnie graja

To dlaczego zabijają członków Peni Realu? Ostatnim razem to przecież było chyba "oficjalnym" powodem.

Real ma w herbie znak krzyża co w krajach arabskich było problemem, m.in. na potrzeby sponsorów był on usuwany z różnego rodzaju kart itd. A skoro ma ten symbol to raczej jasne jest dla ciapaków że to klub "niewiernych", na dodatek jeden z najpopularniejszych na świecie, więc jest rozgłos po ataku.

Panowie mam pytanie, jak myślicie jaką kwotę można zgarnąć za koszulkę Messiego z jego podpisem na niej i oczywiście certyfikatem oryginalności. Jak już to gdzie z tym uderzyć? Chyba najlepiej na jakieś fora Barcelony niż ebay itp?

Rybus nie jedzie na EURO. Dzisiaj Prezydent spotkał się z piłkarzami reprezentacji i poinformował, że będzie na naszym pierwszym meczu grupowym. Jednocześnie dodał, że może zabrać Rybusa ze sobą :)

Panowie mam pytanie, jak myślicie jaką kwotę można zgarnąć za koszulkę Messiego z jego podpisem na niej i oczywiście certyfikatem oryginalności. Jak już to gdzie z tym uderzyć? Chyba najlepiej na jakieś fora Barcelony niż ebay itp?

IMO to najlepiej licytację na allegro otworzyć z jakąś kwotą minimalną. W okolicach tysiąca za to dostaniesz.

IMO to najlepiej licytację na allegro otworzyć z jakąś kwotą minimalną. W okolicach tysiąca za to dostaniesz.
Tak właśnie myślę, że chyba za granicą uzyska się lepszą kwotę niż na Allegro. "Produkt" raczej jest unikatowy więc chyba jest więcej warty niż 1000zł patrząc na to, że koszulki z podpisami polskich zawodników mma chodzą po kilka stówek.

Back