Piłka nożna

final i kurwa typ nie trafia w bramke, jeszcze jakby navas obronil to ok, ale jak mozna jebnac w slupek w takim meczu

SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.

PS. Juanfran jak na wychowanka Realu przystało Juanfran spełnił swoje zadanie.

nie wiem jak zawodnicy podnoszą się po czymś takim. kosmos, zarówno Griezzman jak i Juanfran.

Zizou to przekot.

nie wiem jak zawodnicy podnoszą się po czymś takim. kosmos, zarówno Griezzman jak i Juanfran.

Zizou to przekot.

Wiesz co, wydaje mi się że szybko sobie z tym radzą, to część gry, ktoś musi się pomylić. Terry też w Moskwie z United nie trafił a potem wygrał LM.

Piękny mecz. Jestem kibicem Realu od '96 roku, ale szkoda mi chłopaków Simeone, bo mieli wspaniałą drogę do tego finału i mają naprawdę zgrany team walczaków. A Pepe to kurwa i marzę aby w końcu gdzieś odszedł. Najlepiej do Barcelony :)

Najlepsze co mogło spotkać real to lipa z transferem de gea'i, keylor najlepszy gracz sezonu.. szkoda ze benitez nie polecil szybciej. Swoja droga ja to podziwiam tych mlodych leszczykow jak L. Vasquez którzy nie pekaja w finale...

Piękny mecz. Jestem kibicem Realu od '96 roku, ale szkoda mi chłopaków Simeone, bo mieli wspaniałą drogę do tego finału i mają naprawdę zgrany team walczaków. A Pepe to kurwa i marzę aby w końcu gdzieś odszedł. Najlepiej do Barcelony :)
wspaniałą? wiem, że słabo to wygląda, ale można spokojnie stwierdzić, że byli słabsi od Bayernu. nie darzę sympatią jakoś drużyn liczących jedynie na kontrę. tak, liczba pojedyncza. :DC:

@allan77 true, ale ja wczoraj zasnąć nie mogłem jak lapka zalałem drinkiem, a co dopiero jakbym nie trafił karnego w finale LM, haha.

wspaniałą? wiem, że słabo to wygląda, ale można spokojnie stwierdzić, że byli słabsi od Bayernu. nie darzę sympatią jakoś drużyn liczących jedynie na kontrę. tak, liczba pojedyncza. :DC:

@allan77 true, ale ja wczoraj zasnąć nie mogłem jak lapka zalałem drinkiem, a co dopiero jakbym nie trafił karnego w finale LM, haha.
lepiej drinem niz musztarda

Dobry mecz. Zwlaszcza po przerwie. Obie druzyny mialy swoje szanse. Jedyne czego mi zal to, ze taki 'pilkarz' jak pepe gra w takiej druzynie jak Real. Co za larwa :windu:

Pepe co odpierdalał to głowa mała.

A jeżeli Ramos wjechał w Carrasco od tyłu, to ja kurwa papieżem zostanę w ciągu dekady. Wjebał się chamsko, ale z boku.

HALA MADRID :)

Poza tymi spalonymi, to Anglik świetnie poprowadził zawody, gratuluję.

Pepe co odpierdalał to głowa mała.

A jeżeli Ramos wjechał w Carrasco od tyłu, to ja kurwa papieżem zostanę w ciągu dekady. Wjebał się chamsko, ale z boku.

HALA MADRID :)

Poza tymi spalonymi, to Anglik świetnie poprowadził zawody, gratuluję.
z boku wolno, wiadomo :werdum:

z boku wolno, wiadomo :werdum:

Nie, to po prostu kurwa nie był faul na czerwoną kartkę, więc nie przeinaczaj moich słów. Chyba jest różnica pomiędzy próbą wejścia w piłkę, a bezpardonowym atakiem na nogi od tyłu. A no chyba, że to gracz Realu wchodzi to czerwona bezwzględnie na efekt.

Carrasco to jest gigant, nieźle kręcił dzisiaj.

Wybacz, musiałem. :DC::DC::DC:

tej no, pod presją dobrze działam, ale chodzi bardziej o moralniaka - tutaj jest pies pogrzebany. :) nie lubię jak fuck-upy mi się zdarzają, a tu mówimy o największej scenie futbolowej ever i gość psuje praktycznie trofeum drużynie. jeez.

Nie, to po prostu kurwa nie był faul na czerwoną kartkę, więc nie przeinaczaj moich słów. Chyba jest różnica pomiędzy próbą wejścia w piłkę, a bezpardonowym atakiem na nogi od tyłu. A no chyba, że to gracz Realu wchodzi to czerwona bezwzględnie na efekt.

Carrasco to jest gigant, nieźle kręcił dzisiaj.
taa hubi, on chcial wejsc w pilke jak tam juz bylo 3 graczy atletico na 2 realu :D nie wiem w co ty wierzysz

Oczywiście że Ramos faulował i bardzo dobrze zrobił z perspektywy kibica Realu. Faul był na tyle inteligentny że w myśl przepisał sędzia nie powinien go wyrzucać - nie kasował od tyłu, przez nogi, tylko przed zawodnika i podebrał jego tylną nogę oraz ten wślizg stwarzał pozory że miał szansę odebrać piłkę bo nie atakował bezpośrednio w nogi.

Biednemu to zawsze wiatr w oczy i chuj w dupę. Ramos spalony, potem Ramos na czerwień. A Oblak to jakas chujowizna przy karnych. Rownie dobrze mogli tam kołka wbić i wyszłoby na to samo.

taa hubi, on chcial wejsc w pilke jak tam juz bylo 3 graczy atletico na 2 realu :D nie wiem w co ty wierzysz

W to, że chciał powstrzymać rywala przed poprowadzeniem dalej ten kontry w jak najlepszy sposób: wejdę w piłkę to zajebiście, jak nie to i tak mu przecież nóg nie połamię a dalej nie pobiegnie. Natomiast Ty piszesz jakby Ramos wjechał sankami od tyłu w rywala :)

W to, że chciał powstrzymać rywala przed poprowadzeniem dalej ten kontry w jak najlepszy sposób: wejdę w piłkę to zajebiście, jak nie to i tak mu przecież nóg nie połamię a dalej nie pobiegnie. Natomiast Ty piszesz jakby Ramos wjechał sankami od tyłu w rywala :)
wjechal w nogi, bo chcial wjechac w nogi. ja nigdzie nie pisalem, ze od tylu. tam nie bylo szans na wejscie w pilke. allan ladnie powiedzial, ze wykorzystal przepisy i tyle

wjechal w nogi, bo chcial wjechac w nogi. ja nigdzie nie pisalem, ze od tylu. tam nie bylo szans na wejscie w pilke. allan ladnie powiedzial, ze wykorzystal przepisy i tyle

Sorry, to @Hang .

Ale dalej nie widzę podstaw do wręczenia czerwonej kartki.

Casemiro cichy bohater dzisiejszego finału i tego sezonu.

Masz rację, na żywo wyglądało to jak wślizg od tyłu. Na powtórce na YT widzę, że jednak było z boku bardziej.

Kwiatki szpaka
„Duet BBC w komplecie”
„Teraz okazja Krystiana!”
„Królował jeśli chodzi o główki głową”
„Niewidzialna ściana pragnień Navasa”
„Atletico to taki kucharz dzisiaj, który gotuje strawę i ma dwie przyprawy na szali, jedną jest ofensywa, drugą defensywa”
„Gareth Bale masowany przez fizykoterapeutę”
„Przyjechało się do Madrytu aby wspierać Real lub Atletico” (drobny szczegół, że mecz na San Siro)
„Mamy 112. minutę, czyli drugą minutę drugiej połowy dogrywki. Do końca około trzynaście minut”.

Back