Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
uśpiony agentSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.
PS. Juanfran jak na wychowanka Realu przystało Juanfran spełnił swoje zadanie.
nie wiem jak zawodnicy podnoszą się po czymś takim. kosmos, zarówno Griezzman jak i Juanfran.
Zizou to przekot.
wspaniałą? wiem, że słabo to wygląda, ale można spokojnie stwierdzić, że byli słabsi od Bayernu. nie darzę sympatią jakoś drużyn liczących jedynie na kontrę. tak, liczba pojedyncza.Piękny mecz. Jestem kibicem Realu od '96 roku, ale szkoda mi chłopaków Simeone, bo mieli wspaniałą drogę do tego finału i mają naprawdę zgrany team walczaków. A Pepe to kurwa i marzę aby w końcu gdzieś odszedł. Najlepiej do Barcelony :)

lepiej drinem niz musztardawspaniałą? wiem, że słabo to wygląda, ale można spokojnie stwierdzić, że byli słabsi od Bayernu. nie darzę sympatią jakoś drużyn liczących jedynie na kontrę. tak, liczba pojedyncza.
@allan77 true, ale ja wczoraj zasnąć nie mogłem jak lapka zalałem drinkiem, a co dopiero jakbym nie trafił karnego w finale LM, haha.

z boku wolno, wiadomoPepe co odpierdalał to głowa mała.
A jeżeli Ramos wjechał w Carrasco od tyłu, to ja kurwa papieżem zostanę w ciągu dekady. Wjebał się chamsko, ale z boku.
HALA MADRID :)
Poza tymi spalonymi, to Anglik świetnie poprowadził zawody, gratuluję.

z boku wolno, wiadomo![]()
Wybacz, musiałem.![]()
taa hubi, on chcial wejsc w pilke jak tam juz bylo 3 graczy atletico na 2 realu :D nie wiem w co ty wierzyszNie, to po prostu kurwa nie był faul na czerwoną kartkę, więc nie przeinaczaj moich słów. Chyba jest różnica pomiędzy próbą wejścia w piłkę, a bezpardonowym atakiem na nogi od tyłu. A no chyba, że to gracz Realu wchodzi to czerwona bezwzględnie na efekt.
Carrasco to jest gigant, nieźle kręcił dzisiaj.
taa hubi, on chcial wejsc w pilke jak tam juz bylo 3 graczy atletico na 2 realu :D nie wiem w co ty wierzysz
wjechal w nogi, bo chcial wjechac w nogi. ja nigdzie nie pisalem, ze od tylu. tam nie bylo szans na wejscie w pilke. allan ladnie powiedzial, ze wykorzystal przepisy i tyleW to, że chciał powstrzymać rywala przed poprowadzeniem dalej ten kontry w jak najlepszy sposób: wejdę w piłkę to zajebiście, jak nie to i tak mu przecież nóg nie połamię a dalej nie pobiegnie. Natomiast Ty piszesz jakby Ramos wjechał sankami od tyłu w rywala :)
wjechal w nogi, bo chcial wjechac w nogi. ja nigdzie nie pisalem, ze od tylu. tam nie bylo szans na wejscie w pilke. allan ladnie powiedzial, ze wykorzystal przepisy i tyle
Casemiro cichy bohater dzisiejszego finału i tego sezonu.
a nie juanfran?Nie taki cichy, dla mnie najlepszy na boisku. Cas, Bale i Ramos, Ojcowie sukcesu.