Piłka nożna

Może nieprecyzyjnie się wyraziłem. Chodzi generalnie o rozróby na stadionach i dewastację mienia (ostatnio chyba górnik?). Na siatkówce, koszykówce, ręcznej czy rugby jest spokój na trybunach, a doping ładnie "działa".
"Doping ładnie działa":DC:

Chodzi generalnie o rozróby na stadionach i dewastację mienia (ostatnio chyba górnik?).
Troche nas poniosło wczoraj, ale pokryjemy wszystkie szkody wyrządzone na stadionie w Niecieczy. Co do rac to uważam, że jest to zajebisty dodatek do oprawy. Zdecydowana większość przychodzi na mecz dla atmosfery na stadionie.

Nawet Boniek jest za tym, żeby race były więc nie wiem dlaczego tak Ci to przeszkadza. Oczywiście nie popieram rzucania ich na murawe, żeby było jasne

Troche nas poniosło wczoraj, ale pokryjemy wszystkie szkody wyrządzone na stadionie w Niecieczy.
Juz to widze. Jest dobry filmik na necie gdzie ochrona bardzo ladnie zajebala gazem w idiotow walczacych z plotkiem. Co chyba najsmieszniejsze gosc ktory dostal centralnie gazem na pysk probowal uspokajac :D

Juz to widze. Jest dobry filmik na necie gdzie ochrona bardzo ladnie zajebala gazem w idiotow walczacych z plotkiem. Co chyba najsmieszniejsze gosc ktory dostal centralnie gazem na pysk probowal uspokajac :D
I tak było spokojnie. Ostatnio jak spadliśmy było tak

I tak było spokojnie. Ostatnio jak spadliśmy było tak

Az sie lezka w oku kreci gdy widze takie filmiki. Od razu mi sie przypomina jak sie bylo gimbusem i latalo sie na mecze.

Nie minelo az tak duzo czasu i jak patrze na takie rzeczy to widze tylko idiotow :D

W jakim sensie? Przecież mają europejskie puchary. Chyba że szkoda w sensie dostaną wpierdol z jakimś Azerbejdżanem, tu zgoda :-D
Coś mi się pomieszalo, że pierwsze 3 miejsca mają. W takim razie wreszcie będę miał za kogo trzymać kciuki jeśli chodzi o polskie drużyny.

Coś mi się pomieszalo, że pierwsze 3 miejsca mają. W takim razie wreszcie będę miał za kogo trzymać kciuki jeśli chodzi o polskie drużyny.
Jako że Legia ma puchar Polski to 4 drużyna też ma europejskie puchary ;-)

Ja jebie, obejrzałem akurat początek drugiej połowy Legia - Pogoń i doszedłem do wniosku, że piłka nożna skupia na trybunach prawdopodobnie największy odsetek idiotów spośród wszystkich dyscyplin sportowych :facepalm:
Ciekawe kiedy sędzia będzie miał na tyle jaj żeby przerwać mecz z powodu rac czy innej patologii i przyznać walkower drużynie przeciwnej...
Jest jakaś jeszcze dyscyplina sportu gdzie:
- sędzia jest tylko cieciem biegającym z gwizdkiem do którego każdy może się przyjebać bez żadnych konsekwencji,
- debile nie potrafią zrobić oprawy bez rac i podobnego gówna,
- regularnie na trybunach odbywają się napierdalanki z policją.
Trochę dymu nikomu nie zaszkodziło, a i piłkarzyki mogły se zrobić przerwę na wodę. NO PYRO NO PARTY

To ty nie Team Wisła?

W jakim sensie? Przecież mają europejskie puchary. Chyba że szkoda w sensie dostaną wpierdol z jakimś Azerbejdżanem, tu zgoda :-D
W sensie, ze podziela los Jagi z tego sezonu. Szybki wpierdol i pozniej zganianie pol sezonu, ze puchary zabily druzyne
Wzywam @Masu

@allan77 wlasnie to czytalem i zastanwiam sie czy to prawda czy tylko takie info co by ludzi uspokoic przed euro, ze na jednym z najbardziej znanych stadionie jednego nei bylo zadnej bomby

- regularnie na trybunach odbywają się napierdalanki z policją.
Może wymienisz kilka przykładów z rzedu? W końcu to regularnie jest :)

Nie rozumiem co przeszkadza ludziom pirotechnika - kiedyś Ekstraklasa nawet przyznawała nagrody za te oprawy a dziś wielkie oburzenie. Najśmieszniejsze, że najbardziej o te stadiony oburzają się ludzie którzy na nich nigdy nie byli.

Back