allan77
KSW Middleweight
Może zapełnicie 10% stadionu![]()
Chociaż w Ekstraklasie będziemy grać.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Może zapełnicie 10% stadionu![]()

Spodwiewałem się tego zdania. Ciekwe jak długo.Chociaż w Ekstraklasie będziemy grać.![]()

"Doping ładnie działa"Może nieprecyzyjnie się wyraziłem. Chodzi generalnie o rozróby na stadionach i dewastację mienia (ostatnio chyba górnik?). Na siatkówce, koszykówce, ręcznej czy rugby jest spokój na trybunach, a doping ładnie "działa".

Oprawa na dobrym poziomie. Lepiej?"Doping ładnie działa"![]()

Troche nas poniosło wczoraj, ale pokryjemy wszystkie szkody wyrządzone na stadionie w Niecieczy. Co do rac to uważam, że jest to zajebisty dodatek do oprawy. Zdecydowana większość przychodzi na mecz dla atmosfery na stadionie.Chodzi generalnie o rozróby na stadionach i dewastację mienia (ostatnio chyba górnik?).
Juz to widze. Jest dobry filmik na necie gdzie ochrona bardzo ladnie zajebala gazem w idiotow walczacych z plotkiem. Co chyba najsmieszniejsze gosc ktory dostal centralnie gazem na pysk probowal uspokajac :DTroche nas poniosło wczoraj, ale pokryjemy wszystkie szkody wyrządzone na stadionie w Niecieczy.
I tak było spokojnie. Ostatnio jak spadliśmy było takJuz to widze. Jest dobry filmik na necie gdzie ochrona bardzo ladnie zajebala gazem w idiotow walczacych z plotkiem. Co chyba najsmieszniejsze gosc ktory dostal centralnie gazem na pysk probowal uspokajac :D
I tak było spokojnie. Ostatnio jak spadliśmy było tak
W jakim sensie? Przecież mają europejskie puchary. Chyba że szkoda w sensie dostaną wpierdol z jakimś Azerbejdżanem, tu zgoda :-DEh, szkoda Craxy.
Coś mi się pomieszalo, że pierwsze 3 miejsca mają. W takim razie wreszcie będę miał za kogo trzymać kciuki jeśli chodzi o polskie drużyny.W jakim sensie? Przecież mają europejskie puchary. Chyba że szkoda w sensie dostaną wpierdol z jakimś Azerbejdżanem, tu zgoda :-D
Jako że Legia ma puchar Polski to 4 drużyna też ma europejskie puchary ;-)Coś mi się pomieszalo, że pierwsze 3 miejsca mają. W takim razie wreszcie będę miał za kogo trzymać kciuki jeśli chodzi o polskie drużyny.
Trochę dymu nikomu nie zaszkodziło, a i piłkarzyki mogły se zrobić przerwę na wodę. NO PYRO NO PARTYJa jebie, obejrzałem akurat początek drugiej połowy Legia - Pogoń i doszedłem do wniosku, że piłka nożna skupia na trybunach prawdopodobnie największy odsetek idiotów spośród wszystkich dyscyplin sportowych
Ciekawe kiedy sędzia będzie miał na tyle jaj żeby przerwać mecz z powodu rac czy innej patologii i przyznać walkower drużynie przeciwnej...
Jest jakaś jeszcze dyscyplina sportu gdzie:
- sędzia jest tylko cieciem biegającym z gwizdkiem do którego każdy może się przyjebać bez żadnych konsekwencji,
- debile nie potrafią zrobić oprawy bez rac i podobnego gówna,
- regularnie na trybunach odbywają się napierdalanki z policją.
To ty nie Team Wisła?Coś mi się pomieszalo, że pierwsze 3 miejsca mają. W takim razie wreszcie będę miał za kogo trzymać kciuki jeśli chodzi o polskie drużyny.
W sensie, ze podziela los Jagi z tego sezonu. Szybki wpierdol i pozniej zganianie pol sezonu, ze puchary zabily druzyneW jakim sensie? Przecież mają europejskie puchary. Chyba że szkoda w sensie dostaną wpierdol z jakimś Azerbejdżanem, tu zgoda :-D
Wzywam @MasuCoś mi się pomieszalo, że pierwsze 3 miejsca mają. W takim razie wreszcie będę miał za kogo trzymać kciuki jeśli chodzi o polskie drużyny.
Polskie hihiW sensie, ze podziela los Jagi z tego sezonu. Szybki wpierdol i pozniej zganianie pol sezonu, ze puchary zabily druzyne
Wzywam @Masu
@allan77 wlasnie to czytalem i zastanwiam sie czy to prawda czy tylko takie info co by ludzi uspokoic przed euro, ze na jednym z najbardziej znanych stadionie jednego nei bylo zadnej bomby
Może wymienisz kilka przykładów z rzedu? W końcu to regularnie jest :)- regularnie na trybunach odbywają się napierdalanki z policją.