Piłka nożna

Widziałem 5 meczów MU w tym sezonie. W nich mnie nie zachwycił :)

To wybrałeś inne mecze niż ja, ja za każdym razem gdy włącze mecz United, to widzę De Geę broniącego piłkę która w co najmniej 85 na 100 przypadkach wylądować w siatce.

P.S. Co do karnego dla Barcelony, to patrząc na to jak Messi ostatnio wykonuje wolne, a jak karne, to sędzia chciał chyba zrobić przysługę dając wolnego :crazy:

Last edited:
To wybrałeś inne mecze niż ja, ja za każdym razem gdy włącze mecz United, to widzę De Geę broniącego piłkę która w co najmniej 85 na 100 przypadkach wylądować w siatce.
Możliwe - ja trafiałem na takie, gdzie nic specjalnego nie pokazał, co miało wpaść - wpadło ;)
P.S. Co do karnego dla Barcelony, to patrząc na to jak Messi ostatnio wykonuje wolne, a jak karne, to sędzia chciał chyba zrobić przysługę dając wolnego :crazy:
DC a to śmieszne, nawet Ci wyszło DC

Keylor moim zdaniem jest w czołowce najlepszych bramkarzy obecnie (powiedzmy top 5), dzięki równej formie. De Gea, Courtois, Trapp są dobrzy ale mają bardzo dobre momenty i wpadki. Najrówniej grająca czołówka i dlatego też najlepsi bramkarze to wg. mnie obecnie: Buffon, Neuer, Lloris, Navas. Za nimi są Oblak i De Gea.

sezon jest brutalny i barcelona może go popsuć w dwa tygodnie.
ciekawe jak rozlosują półfinały?

wczoraj również west ham niepodołał.
szkoda, bo szansa na wygranie fa cup była największa od dawna.
jednak mimo to ten sezon i tak mnie rozpieszcza w porównaniu z tartakiem big sama.
liga europy jest w zasięgu z ligowej tabeli.
niestety trzeba kibicować united w pucharze, wtedy nawet z 7 lokaty można się załapać do le.

Oooo Panie. Tak dobrego meczu to chyba od czasów 2006 nie widziałem. Remontady to najlepsza rzecz jaką ma do zaoferowania football

Hitchcock by się nie powstydził, jeszcze musowo w 94 minucie musiał być wolny dla BVB, niewiele przestrzelony przez Gundogana. Ten mecz to mokry sen wszystkich kibiców kopanej.

Jeszcze dogrywka SEV-ATH leci.
I co tu się odpierdziela :o o:

Alaves, Milan w Stambule i dzisiaj BVB. Za te mecze na zawsze szacunek do Liverpoolu, nawet jak grają padakę jak za Rodgersa. Jeśli istnieje coś takiego jak klub z charakterem to definicją tego jest Liverpool.

Ale meczywo Liverpoolu! Kapitalnie, teraz są faworytem do wygrania LE!

Karne w meczu Sevilli, ten bramkarz Sevilli słabizna straszna, czuje że da ciała w karnych.

odpuściłem sobie wczoraj śledzenie wyników i widzę, że mam czego żałować.
liverpool chyba naprawdę lubi takie historie.

Back