MysticBęben
UFC Featherweight
Czytaj coś poza "Piłką nożną" ;)Romero > Navas DC
A tak szczerze, to też się wtedy dałem podpuścić trochę, ale jak przeczytałem, że Navas jest w światowym TOP5, to mi klawiatura sama jebnęła o podłogę wtedy DC
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czytaj coś poza "Piłką nożną" ;)Romero > Navas DC
Niestety, nawet z pozycji fana od niemal 30 lat, nie da się nie polubić tego postu :(Pozdro
i do tego byl bardzo dobrym pilkarzem, a to sie nieczesto zdarza. ale pamietam na poczatku byly obawy co do jego kunsztu trenerskiegoSimeone przekształcił zespół, którego pięta achillesową była obrona w najlepiej broniący zespół na świecie. Jak ich obejmował to byli na 10 miejscu w lidze (o ile pamięc mnie nie myli), teraz są jedną z 4 najlepszych drużyn na świecie (Barca, Real, Bayern, ATM).
Simeone to jest kurwa kozak.
Był niesamowitym przecinakiem, co w sumie u defmida=bardzo dobrym piłkarzemi do tego byl bardzo dobrym pilkarzem, a to sie nieczesto zdarza. ale pamietam na poczatku byly obawy co do jego kunsztu trenerskiego
ancelotti i deschamps do tegoBył niesamowitym przecinakiem, co w sumie u defmida=bardzo dobrym piłkarzem
Swoją drogą, to patrząc na piłkarzy z górnej półki, którzy bardzo dobrze poradzili sobie w trenerce, lwia część to defensywni pomocnicy/stoperzy (Beckenbauer, Rehhagel, Simeone, Guardiola, Riijkard, Luis Enrique, Sinisa Mihajlovic - nie wiem, czemu go zwolnili, bo coś tam Milan zaczynał grać) - przypadek? Goście, którzy całe życie spędzili w środku pola, mieli dobry ogląd na każdą stronę boiska, może stąd się to wzięło?
(ok, jest Tomek Hajto, ale wyjątek potwierdza regułę ;)
Blanc, Baresiancelotti i deschamps do tego
Logiczne, rozgrywający musi najlepiej ogarniać taktykę zespołu. Dlatego napastników czy bramkarzy trenerów prawie nie ma.Był niesamowitym przecinakiem, co w sumie u defmida=bardzo dobrym piłkarzem
Swoją drogą, to patrząc na piłkarzy z górnej półki, którzy bardzo dobrze poradzili sobie w trenerce, lwia część to defensywni pomocnicy/stoperzy (Beckenbauer, Rehhagel, Simeone, Guardiola, Riijkard, Luis Enrique, Sinisa Mihajlovic - nie wiem, czemu go zwolnili, bo coś tam Milan zaczynał grać) - przypadek? Goście, którzy całe życie spędzili w środku pola, mieli dobry ogląd na każdą stronę boiska, może stąd się to wzięło?
(ok, jest Tomek Hajto, ale wyjątek potwierdza regułę ;)
Byzydura... jest ich mnóstwobramkarzy trenerów prawie nie ma
Ale Barca jest faktycznie w takim kryzysie, że gdyby w PD było więcej Atletico i Realów, to i o ligę zacząłbym się bać.
@Kacper, mam z Tobą problem - jesteś kibicem Rudego i Realu, a mimo to jakoś Cię poludzkucohonesowemu lubię ;)
Podobnie było z Conte, który wyprowadził Juventus na prostą.i do tego byl bardzo dobrym pilkarzem, a to sie nieczesto zdarza. ale pamietam na poczatku byly obawy co do jego kunsztu trenerskiego
No i te karne (przyznany i nieprzyznany) to taki liść w ryj wszystkim futbolowym "macierewiczom"... Jak jeszcze raz usłyszę "uefalona", to jedzie stockton slap...
Czytaj coś poza "Piłką nożną" ;)
A tak szczerze, to też się wtedy dałem podpuścić trochę, ale jak przeczytałem, że Navas jest w światowym TOP5, to mi klawiatura sama jebnęła o podłogę wtedy DC
za 3 minuty gabi zrobil reke w polu karnym, a sedzia dal wolnego na 16 metrzeCo było? Bo w skrócie nie widziałem nic więcej poza karnym zrobionym przez Iniestę. A tutaj chyba nie powiesz, że karnego nie było :D?
DCFaktycznie, bo jest w TOP 3 ;)
Tego nie powiedziałem - natomiast macierewicze futbolu chcieliby w gruncie rzeczy, żeby sędzia tego karnego nie gwizdnął, bo dalej mogliby ferować tezę o uefalonie, a tu dupa - karny przeciw Barcelonie był gwizdnięty jak trzeba, zaś sama Barca została oszukana przez sędziego - gdzie ta uefalona i pomoc? :)A tutaj chyba nie powiesz, że karnego nie było :D?
Niech Ci/Wam będzie - faktycznie gra dobrze, równo i bez wpadek od dłuższego czasu, a dotychczasowy top - Neuer, Hart, De Gea nie zachwyca.najrówniej grający bramkarz
Czyli widzę, że łączy nas wspólny 'lepszy wróg':D. Gdyby to Real odpadł, również chciałbym zobaczyć, z dwojga złego, w finale każdego poza Fcb. Wrogowie naszych wrogów są naszymi przyjaciółmi:)I tak dziś mogę sobie tylko pogadać, bo co mi zostało ;)
LM w zasadzie się skończyła dla mnie, chciałbym finału Bayern-Atletico (jako najmniejsze zło), ale dla większej widowiskowości widziałbym w finale dowolne 2 teamy poza drużyną Simeone ;)
Czytaj coś poza "Piłką nożną" ;)
DC
No naprawdę proszę Cię DCDCDC
Tego nie powiedziałem - natomiast macierewicze futbolu chcieliby w gruncie rzeczy, żeby sędzia tego karnego nie gwizdnął, bo dalej mogliby ferować tezę o uefalonie, a tu dupa - karny przeciw Barcelonie był gwizdnięty jak trzeba, zaś sama Barca została oszukana przez sędziego - gdzie ta uefalona i pomoc? :)
+100I wymień mi trzech lepszych od Keylora.
De Gea nie zachwyca? Gdyby nie on, United byliby bliscy strefy spadkowej.
z tej trojki to tylko iniesta powinien poleciec. torresowi zoltej nie chcieliscie dawac za kolano od tylu, a neymarowi czerwona za to? zolta owszem. za lokcie tez raczej daja zolte kartki, a nie czerwoneA czemu nie wspominasz o potencjalnych trzech czerwonych dla Barcelony :)? Iniesta za obronę ręką powinien wylecieć, Neymar za sanki na Juanfranie również powinien wylecieć, a sytuacji z Suarezem i Godinem nigdzie nie mogę znaleźć, chociaż wiele osób pisze o tym, iż powinien wylecieć Urugwajczyk :)? I nie mogę znaleźć sytuacji z Carrasco i Pique, gdzie również według wielu powinien być karny dla Atletico ale ostatnich dwóch sytuacji nie widziałem, więc nie oceniam.
I wymień mi trzech lepszych od Keylora.
De Gea nie zachwyca? Gdyby nie on, United byliby bliscy strefy spadkowej.
torresowi zoltej nie chcieliscie dawac za kolano od tylu,
Widziałem 5 meczów MU w tym sezonie. W nich mnie nie zachwycił :)De Gea nie zachwyca? Gdyby nie on, United byliby bliscy strefy spadkowej.