Piłka nożna

I kurwa błagam, proszę, powiedzcie mi, że Messi jest lepszym piłkarzem od Ronaldo. Leo wyszkolenie? Deliszys. Lewa noga? Deliszys. Technika? Deliszys. Ale to nie jest ten charakter walczaka i ambicji, która potrafi wznieść na wyżyny i wygrać mecz dla swojej drużyny, szczególnie, gdy trzeba udźwignąć presję dwóch goli w plecy, które trzeba odrobić. Dlatego niech ktoś mi powie, że messi jest lepszym zawodnikiem, to nie wytrzymie.

I kurwa błagam, proszę, powiedzcie mi, że Messi jest lepszym piłkarzem od Ronaldo. Leo wyszkolenie? Deliszys. Lewa noga? Deliszys. Technika? Deliszys. Ale to nie jest ten charakter walczaka i ambicji, która potrafi wznieść na wyżyny i wygrać mecz dla swojej drużyny, szczególnie, gdy trzeba udźwignąć presję dwóch goli w plecy, które trzeba odrobić. Dlatego niech ktoś mi powie, że messi jest lepszym zawodnikiem, to nie wytrzymie.
Messi jest lepszym zawodnikiem

Jest?

Jest :-D

Hubi oj nie przesadzaj - Messi jest świetny, czasami osiąga poziom nawet lepszy niż Ronaldo. Na szczęście nie na długo i sporo maskuje jego otoczenie od zawsze - najlepszy defensywny pomocnik świata Busqets oraz otoczenie świetnych kreatorów - wczesniej Xavi, Eto, Iniesta, Neymar, Suarez nawet Diego Alves który kilka lat wczesniej był wg najlepszym prawym obrońcą (Lahm zawsze troche gorszy w ofensywie był).

Podejrzewam ze w obecnej Barcelonie CR strzelalby jeszcze więcej.

Tak, teraz wszyscy mówcie, bo tak napisałem. Nie, nie jest lepszy. Być może niektóre aspekty pilkarskiego rzemiosła ma mimimalnie lepsze, być może, ale suma summarum, cr7 jest lepszym zawodnikiem i jestem tego pewien.

Tak, teraz wszyscy mówcie, bo tak napisałem. Nie, nie jest lepszy. Być może niektóre aspekty pilkarskiego rzemiosła ma mimimalnie lepsze, być może, ale suma summarum, cr7 jest lepszym zawodnikiem i jestem tego pewien.
to sie zwyczajnie mylisz

Jeśli patrzycie tylko tępo na liczby czy bramki, to współczuję. Zwróćcie uwagę na to, jakie statystyki Messi miałby w JAKIMKOLWIEK innym klubie niż Barcelona, nie mówiąc nawet o bpl.

to sie zwyczajnie mylisz
No dobra, powiedziałem swoją opinię, to jest temat rzeka, uważasz tak to spoko szanuję to, ale nadal jestem zdania że charakter i ambicje to wartości, jakimi Messi nie dorasta do pięt Ronaldo. Wystarczy sprawiedliwie i obiektywnie na to spojrzeć. Nawet jeśli jest się fanem fcb.

najlepszy na świecie! :)
Hubi oj nie przesadzaj - Messi jest świetny, czasami osiąga poziom nawet lepszy niż Ronaldo. Na szczęście nie na długo i sporo maskuje jego otoczenie od zawsze - najlepszy defensywny pomocnik świata Busqets oraz otoczenie świetnych kreatorów - wczesniej Xavi, Eto, Iniesta, Neymar, Suarez nawet Diego Alves który kilka lat wczesniej był wg najlepszym prawym obrońcą (Lahm zawsze troche gorszy w ofensywie był).

Podejrzewam ze w obecnej Barcelonie CR strzelalby jeszcze więcej.

To nie ja pisałem :D

No dobra, powiedziałem swoją opinię, to jest temat rzeka, uważasz tak to spoko szanuję to, ale nadal jestem zdania że charakter i ambicje to wartości, jakimi Messi nie dorasta do pięt Ronaldo. Wystarczy sprawiedliwie i obiektywnie na to spojrzeć. Nawet jeśli jest się fanem fcb.
a skad ty wiesz jakie messi ma ambicje? bo nie placze po kazdym niecelnym sstrzale? bo sie tak nie emocjonuje? nie ogarniam

Olaboga, Cristiano najlepszy na świecie, bo ma charakter. Każdy argument bym zrozumiał, ale nie ten. Płakanie po każdej akcji, w której nie dostanie podania albo sędzia nie odgwiżdże faulu to nie charakter. Nie wiem, kto jest lepszy, dwa zupełnie inne style. Osobiście lepiej ogląda mi się Messiego, bo dużo częściej widać nieprawdopodobny geniusz w zagraniach

Asi, asi, asi gana el Madrid !

PS. Co do Waszej dyskusji na temat między Messim a Ronaldo jest takie bardzo ładne powiedzenie które często jest w 100% prawdziwe - "to że grasz świetnie w piłkę, wcale nie oznacza że jesteś świetnym piłkarzem". Niech każdy to zinterpretuje jak uważa, pewne jest jedno - Cris jest piłkarzem bardziej kompletnym, czy lepszym ? Kwestia komu kibicujesz albo co lubisz. :beer:

Ja tam do Ronaldo mam ogromny szacunek, ale gdybym dostawał kasę za każdym razem jak CR mnie wkurwi podczas meczu to zostałbym milionerem.

Messi jest lepszym zawodnikiem.
Co nie zmienia faktu, że Ronaldo zagrał wczoraj genialnie ;)

http://www.przegladsportowy.pl/pilk...zonu-w-ipswich-town,artykul,663177,1,379.html
635960927254982832.jpg

W Ipswich też się robią na Conora ??? DC

Tylko Bartosz Ślusarski!

Panowie pytanko na szybko, czy kiedyś LM była puszczana w środę i czwartek na TVP czy zawsze były to wtorki i środa?

piłkarze wilków nie wytrzymali się ciśnienia.
szkoda, bo szansa była.
mecz cristiano na pewno będzie wśród jego najlepszych dla realu.
real złapał wiatr i nie będę zdziwiony, jak będzie faworytem wśród półfinalistów.
wolfsburg i tak doszedł daleko z dwójką takich paralityków na środku obrony.
dwójce dante- naldo nie przestał się śnić lewandowski, to teraz doszedł jeszcze cristiano.

na dziś:
bayern strzeli i bezpieczny wynik dowiezie.
atletico- barca: ????

właśnie west ham zaczyna powtórkę pucharu anglii z united.
musi wygrać!

Back