Piłka nożna

Jeżeli piłkarze Realu wezmą do serca słowa Santiago Bernabeu, to Real wejdzie do półfinału.

,,Koszulka Realu Madryt jest biała. Można ją splamić błotem, potem, a nawet krwią, ale nigdy hańbą.”

Akurat na Santiago Bernabeu jest najbardziej chujowa czyt. pojebana publiczność jaką można mieć na stadionie xD

Akurat na Santiago Bernabeu jest najbardziej chujowa czyt. pojebana publiczność jaką można mieć na stadionie xD

Ale czy ktoś tutaj to neguje :D? Jak klub zakazuje wstępu Ultras Sur, to co zrobić... Powinni potroić ich liczbę, na stadionie ma być żywioł. A nie pikniki, które po 30 minutach zaczną gwizdać na piłkarzy jeżeli Ci nie będą prowadzić conajmniej 2-0...

Nasi dostali 7-0 od brazylijskiego Kazachstanu w halówkę. Eliminacje MŚ. To było do przewidzenia, że z trzecią drużyną ME będzie ciężko.

Brawo Real, brawo Cristiano, byle teraz nie zaczął grać na prawym skrzydle, bo na prawej flance nie jest w połowie tak dobry jak na lewej.

Tylko teraz nie odpuszczać, jechać dalej!

Ale mi się podobały rekcje po bramkach CR7, a szczególnie tej pierwszej! Tak się powinno cieszyć po golach dla klubu, dla którego się gra szczególnie tak ważne mecze. Szkoda tylko tych pustych krzesełek i tu pojawia się żal, że nie mieszka się w Madrycie, bo by się poszło na taki meczyk bez spiny, że braknie biletów :D

Ale mi się podobały rekcje po bramkach CR7, a szczególnie tej pierwszej! Tak się powinno cieszyć po golach dla klubu, dla którego się gra szczególnie tak ważne mecze. Szkoda tylko tych pustych krzesełek i tu pojawia się żal, że nie mieszka się w Madrycie, bo by się poszło na taki meczyk bez spiny, że braknie biletów :D

Wszystkie bilety zostały sprzedane, więc nie wiem jakbyś tam się chciał dostać bez spiny :D

Kurwa nie odpuszczać, żeby nie było zaraz jakiegoś trafienia dla Wolfsburga.

A puste krzesłka są, co widać w transmisji, choć wiem, że komentator też mówił, że wszystkie bilety sprzedane.

Generalnie pusto na najdroższej loży chyba, po prostu Ci co dostali bilety za friko nie przyszli. Reszta to może miejsca opuszczone przez socios? Widzę, że Aguero karnego nie strzelił, szkoda.

@HubiSSJ3 co ci mowilem tydzien temu :D a ronaldo pierwszy raz od dawien dawna strzelil wolnego inaczej i odrazu wpadlo :D

Ta dziura w murze to jajca, cały mur ultraszczelny, tylko jedna mała dziura i idealnie w to miejsce Cristiano uderzył :D Ale Wolfsburg dzisiaj nie gra źle, to Real gra dobrze.

City może wyrzucić PSG z LM, niespodzianka!

Zejście Benza i jego oddech w pierwszej połowie nawet, świadczy, że ten mecz jest grany przynajmniej 4x szybciej od tego z Barceloną. El Classico w tym roku było kiepskie ze względu na LM i ten mecz i nie tylko ten mnie w tym przekonaniu utwierdza.

W końcu było widać maksymalne zaangażowanie ze strony graczy Realu. Ciągły pressing, atak. To mi się podobało. Fakt, że to "tylko" Wolfsburg, ale i tak cieszy.

Obok Ronaldo, moim zdaniem na uwagę zasługuje Carvajal. To on robił różnice z tyłu, odbiory i podciąganie akcji do przodu. Przebiegł pewnie najwięcej w meczu, kapitalna gra wychowanka.

Wolfsburg gdyby awansował, to by nie mógł chyba wystawić połowy składu z powodu tych żółtych kartek z dzisiaj :D
najlepszy na świecie! :)

baju, to Ty żyjesz :D? Dawno Cię nie było, szczególnie w tym temacie

"Maria Dolores dos Santos Aveiro..

Bless your vagina."

Cf3ubX3WQAAYRUj.jpg
[/spoiler\]

Back