HubiSSJ3
UFC Heavyweight
I nie ma chuja że tyle strzelą.
Real może strzelić 4, to nie jest problem. Ale wątpię, żeby strzelił cztery w momencie, gdy Wolfsburg strzeli pierwszy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I nie ma chuja że tyle strzelą.
Akurat na Santiago Bernabeu jest najbardziej chujowa czyt. pojebana publiczność jaką można mieć na stadionie xD
Ale mi się podobały rekcje po bramkach CR7, a szczególnie tej pierwszej! Tak się powinno cieszyć po golach dla klubu, dla którego się gra szczególnie tak ważne mecze. Szkoda tylko tych pustych krzesełek i tu pojawia się żal, że nie mieszka się w Madrycie, bo by się poszło na taki meczyk bez spiny, że braknie biletów :D
A puste krzesłka są, co widać w transmisji, choć wiem, że komentator też mówił, że wszystkie bilety sprzedane.Wszystkie bilety zostały sprzedane, więc nie wiem jakbyś tam się chciał dostać bez spiny :D
A puste krzesłka są, co widać w transmisji, choć wiem, że komentator też mówił, że wszystkie bilety sprzedane.
@HubiSSJ3 co ci mowilem tydzien temu :D a ronaldo pierwszy raz od dawien dawna strzelil wolnego inaczej i odrazu wpadlo :D
najlepszy na świecie! :)