Piłka nożna

Nigdy nie widziałem, żeby sędzia w ważnym meczu bardziej skrzywdził Barcelonę, niż jej rywala. Może poza spalonym Milito jak było 3:1 z Interem, ale tam nie oglądałem całego meczu, to nic więcej nie powiem
Oj, było tego trochę. Chelsea-Barcelona 4:2 (Barcę urzadzala porażka jedną bramką) po ewidentnym faulu Carvalho na bramkarzu padł decydujący gol. Pierwszy mecz w pamiętnym półfinale z Chelsea, kiedy sędzia wyjebał ich na dwa karne, a rewanż, który wszyscy pamiętają jako przekręt, też zaczął się od braku ewidentnej jedenastki dla Katalonczyków, choć nie mogę zaprzeczyć, że potem pod Barcę gwizdał przez 85 minut.
To tak na szybko, a jeszcze sporo by się znalazło :)

Oj, było tego trochę. Chelsea-Barcelona 4:2 (Barcę urzadzala porażka jedną bramką) po ewidentnym faulu Carvalho na bramkarzu padł decydujący gol. Pierwszy mecz w pamiętnym półfinale z Chelsea, kiedy sędzia wyjebał ich na dwa karne, a rewanż, który wszyscy pamiętają jako przekręt, też zaczął się od braku ewidentnej jedenastki dla Katalonczyków, choć nie mogę zaprzeczyć, że potem pod Barcę gwizdał przez 85 minut.
To tak na szybko, a jeszcze sporo by się znalazło :)

To co zrobił Ovrebo w rewanżu, to przebija gwizdanie pod Koreańców w 2002 :) Za to co tam się działo, to Barcelona nie powinna mieć prawa wspominać o złym sędziowaniu jeszcze przez 10 lat po tym meczu. Jakieś 5-6 ewidentnych karnych nie gwizdniętych w jednym meczu, to jest wyzwanie :D

Bayern coś przynudza, Benfica się nie poddaje.

To co zrobił Ovrebo w rewanżu, to przebija gwizdanie pod Koreańców w 2002 :) Za to co tam się działo, to Barcelona nie powinna mieć prawa wspominać o złym sędziowaniu jeszcze przez 10 lat po tym meczu. Jakieś 5-6 ewidentnych karnych nie gwizdniętych w jednym meczu, to jest wyzwanie :D
widziales kiedys hubi, zeby w jednym meczu bylo odgwizdanych 5-6 karnych?

"Crystal Palace vs. Brighton & Hove Albion, 27 March 1989 :

Referee Kelvin Morton awards five penalties in just 27 minutes during the Crystal Palace versus Brighton & Hove Albion match. Crystal Palace miss three of their four penalties, while Brighton and Hove Albion score from their only penalty. Palace eventually won the match 2-1. [1]"

:lol:

W tym powinno. tzn. ostatnie dwa by nie miały miejsca bo Barcelona by przegrywała już 3-0 i zmasowany atak Chelsea w końcówce by nie istniał.
W zasadzie żaden z tych "5-6" nie miałby miejsca, bo:
120406123404604800.gif

;)

przebija gwizdanie pod Koreańców w 2002
Tego nic nie przebije :)

Tak na początek..

4 minuta, karny jak chuj i alternatywne 85 kolejnych minut, w których Chelsea mogłaby mieć te 5 niegwizdniętych karnych, a równie dobrze mogła się załamać.
Angielska telewizja o ręce Ballacka się nie zająknęła - not surprised motherfuckers :)
Te 4 sytuacje z filmu ewidentne. Ręka Niemca tak samo. A jak wiesz, to co było wcześniej, determinuje to, co było później, nie na odwrót :)

4 minuta, karny jak chuj i alternatywne 85 kolejnych minut, w których Chelsea mogłaby mieć te 5 niegwizdniętych karnych, a równie dobrze mogła się załamać.
Angielska telewizja o ręce Ballacka się nie zająknęła - not surprised motherfuckers :)
Te 4 sytuacje z filmu ewidentne. Ręka Niemca tak samo. A jak wiesz, to co było wcześniej, determinuje to, co było później, nie na odwrót :)

Czyli w skrócie to Ovrebo próbował wyruchać Barce, a nie Chelsea:crazy:

Czyli w skrócie to Ovrebo próbował wyruchać Barce, a nie Chelsea:crazy:
Nie mówię przecież że nie wyruchał Chelsea, przecież pisałem, że karne ewidentne. Tylko zaczął od błędu na korzyść Anglików, więc jeśli gdybamy o tych 4 sytuacjach, to bądźmy konsekwentni ;)
A jak powiedziałby Dr Emmett Brown, brak karnego w 5. minucie zakrzywił kontinuum czasoprzestrzenne i wszystko, co po tym błędzie mogłoby się nie zdarzyć ;)

A jak powiedziałby Dr Emmett Brown, brak karnego w 5. minucie zakrzywił kontinuum czasoprzestrzenne i wszystko, co po tym błędzie mogłoby się nie zdarzyć ;)

jedyne co mógł zakrzywić, to mój nastrój w kondominium niemiecko-rosyjskim pod żydowskim zarządem powierniczym, a nie żadne kontinuum :D

Czerwona dla Torresa jak najbardziej się należała, głupota El Nino. No tylko że należała się chwileczkę potem żółta dla Busquetsa który jak się okazało w 50 minucie doprowadziłaby do czerwonej dla niego. No i oczywiście na koniec Suarez który wygrał mecz a już dawno powinien siedzieć pod prysznicem za numer z Juanfranem.

Ale jeśli ktoś ewidentnie tnie w polu karnym, to sędzia po 3 karnym ma więcej nie dyktować, bo to już przesada? No bądźmy poważni. Jest faul, to jest karny i nawet 15 karnych można podyktować, jeśli tego sytuacja wymaga. Abstrahując od tematu Barca - Chelsea.

Druga żółta dla Torresa to jakiś ponury żart.

Ale jeśli ktoś ewidentnie tnie w polu karnym, to sędzia po 3 karnym ma więcej nie dyktować, bo to już przesada? No bądźmy poważni. Jest faul, to jest karny i nawet 15 karnych można podyktować, jeśli tego sytuacja wymaga. Abstrahując od tematu Barca - Chelsea.

Druga żółta dla Torresa to jakiś ponury żart.
ja sie zapytalem tylko czy widzial, reszte sam sobie dopowiedziales. oczywiscie, ze powinno sie gwizdac tyle karnych ile fauli, wtedy w co drugim meczu mielibysmy po 3 jedenastki

Pięknie w tym meczu było widać jak bardzo Barcelona jest chroniona, pierdolone drukarstwo, aż wstyd.

Pięknie w tym meczu było widać jak bardzo Barcelona jest chroniona, pierdolone drukarstwo, aż wstyd.

jesteś z tych co płakali po Mou?

Oglądałeś chcociaż 8-10 ostatnich starć Barcy z materacami?

Kurwa tak łatwo was strollować :D

@s3pp tak oglądam cała ligę hiszpańską w miarę możliwości i wiem jak ostro gra Atletico.

Kurwa nie spać tam w tej obronie i nie wrzucać wszystkich piłek za obronę na pałę. Bo jak wjebią trzecią, to będzie szok.

W Paryżu jazda od bramy do bramy, wymiany jak w boksie.
Wolfsburg 2-0? O chuj XD. Sędzia na pewno pomaga Niemcom...

Lodu, lodu, dopiero 45 minuta, a Real grając tak słabo jak w 1 połowie stworzył sobie 2-3 świetne sytuacje. :smile:

Back