Piłka nożna

My tu gadu gadu, a w Anglii jakaś afera dopingowa z piłkarzami Arsenalu, Chelsea, Leicester się zapowiada.
Jutro więcej ma być, ale te gazety, które na razie o tym piszą to typowe szmatławce. Podobno mają info nie tylko o piłkarzach.

dla realu wynik świetny, bo morale idzie w górę i nie jest bez szans w lidze mistrzów.
dla barcelony liść w ryj na przebudzenie, bo jeszcze można przegrać wszystko w tym sezonie.
dla atletico super, bo mogą zepsuć katalończykom piękną wiosnę i to na dwóch frontach.
korzystają chyba wszyscy.

samego meczu niestety nie mogłem oglądać, szkoda że barca nie zrobiła tu punktów.
kibicom realu, którzy mocno wierzyli gratuluję.

Dobra nie byłem do końca trzeźwy wczoraj pisząc ten post, ale zdanie podtrzymuje, że nieuznanie bramki Bale, to jakieś skandaliczne nieporozumienie. Chociaż Ramos też powinien wcześniej wylecieć, to ni jak to się ma do tego, że po prostu nie dało się bramki Garetha nie uznać.

Dobra nie byłem do końca trzeźwy wczoraj pisząc ten post, ale zdanie podtrzymuje, że nieuznanie bramki Bale, to jakieś skandaliczne nieporozumienie. Chociaż Ramos też powinien wcześniej wylecieć, to ni jak to się ma do tego, że po prostu nie dało się bramki Garetha nie uznać.
A tam nie powinien być karny dla Baecy? Albo nawet dwa?

A tam nie powinien być karny dla Baecy? Albo nawet dwa?

Faul na Messim był przed polem karnym jeszcze, bo pewnie o to Ci chodzi.
Na potwierdzenie tego co mówię:

Chociaż Ramos trącił piłkę, a podwórkowa zasada mówi, że jak się wcześniej uderzy w piłkę, a potem dotknie nogi to nie ma faulu, jednak to nie podwórko, więc prawdopodobnie sędzia w tej sytuacji popełnił błąd nie odgwizdując przewinienia :).

40931.gif

dziś Barca - Atletico, ja osobiście stawiam na jakiś remis 0-0 lub 1-1, Bayern raczej przejedzie się po Benfice tym bardziej że gra u siebie. dziś także rewanż pucharu Polski Zagłębie - Lech o 18.00

Niezła jazda, UEFA postanowiła że obie drużyny, czyli Barcelona i Atletico, muszą zagrać w strojach wyjazdowych, ponoć ze względu na kibiców. Nie wiem co to ma dać kibicom, ale spoko.

Nasza oprawa z sobotniego meczu z Sandecją.
Niestety nie do końca udała się folia która miała zmienić transparent RECYDYWIŚCI na RACODYWIŚCI, no i niestety przez płaski sektor nie widać wszystkich szczegółów sektorówki
12670491_10154156181048623_2463880932229240697_n.jpg
12919668_10154156181853623_3772755590350990845_n.jpg

co za cymbal kurwa, najpierw strzela a potem kolano jebie od tylu..

edit ja pierdole, co za sedzia dekiel

Genialne

a co do Barcy, to w tym sezonie sędziowie im już tyle pomogli że już to się robi obrzydliwe.

Genialne

a co do Barcy, to w tym sezonie sędziowie im już tyle pomogli że już to się robi obrzydliwe.

jak zawsze:D ale na to ile im zaszkodzili nie patrzy nikt, bo wygrywaja

hokej teraz

Last edited:
jak zawsze:D ale na to ile im zaszkodzili nie patrzy nikt, bo wygrywaja
Nigdy nie widziałem, żeby sędzia w ważnym meczu bardziej skrzywdził Barcelonę, niż jej rywala. Może poza spalonym Milito jak było 3:1 z Interem, ale tam nie oglądałem całego meczu, to nic więcej nie powiem

Odnośnie tej kartki Torresa to mam mieszane uczucia, bo pierwszej żółtej nie widziałem, a drugi faul na początku wydawał mi się na żółtą kartkę, ale po obejrzeniu powtórek żółtej kartki bym nie dał.

Rozwala mnie zawsze, jak gość który złamie linię spalonego, najwięcej macha łapami, że ofsajd jednak był
Ale czerwonej szkoda - na pierwszy rzut oka drugi faul na kartkę ale już z powtórek ewidentnie kartonik niezasłużony. Brak kartki dla Sergio chwilę później tym bardziej dziwny

Back