Piłka nożna

Łłłłoooo, niezły gol.

b2e63082ae450577fde9937abed5ab22-full.gif

Last edited:
Smutno mi jak pomyślę, ze Keylor odejdzie z Realu, bardzo nie fair sytuacja.

BTW, dzisiaj Roma - Juve w TVN Turbo.

A Rudy jednak do City za 75 mln, świat schodzi na psy ... żeby tyle płacić za rudych :]
City jebło w tym okienku na transfery ponad 200 mln, jak to ma się do tego całego finansowego fair play?

Milos Krasić w Lechii Gdańsk. Dla mnie bomba, ale żal patrzeć, że klub z takimi perspektywami finansowymi gra, .... jak gra.

Andre Ayew - chyba najlepszy transfer tego lata w PL. Swansea ściągnęła go za free, a patrząc co gra to nie był to złoty tylko diamentowy interes. United niech się uczy ;)

Wiadomo coś więcej co z tym Eleven? Kiedyś słyszałem, że ma być włączony do Canal plus

Wiadomo coś więcej co z tym Eleven? Kiedyś słyszałem, że ma być włączony do Canal plus

Nic nie wiadomo, stream eleven ponoc znuka jutro, zostaną na TVN Player płatne od października, są w Netii. Niby cały czas trwają negocjacje, pożyjemy zobaczymy.

@baju deal na linii Real - ManUtd powoli staje się faktem. Ciekawe co z Navasem - wymiana raczej pewna.

Nic nie wiadomo, stream eleven ponoc znuka jutro, zostaną na TVN Player płatne od października, są w Netii. Niby cały czas trwają negocjacje, pożyjemy zobaczymy.

@baju deal na linii Real - ManUtd powoli staje się faktem. Ciekawe co z Navasem - wymiana raczej pewna.

ja już dawno pożegnałem DDG. :) oby tylko ten deal z Martialem za 50mln nie był prawdą, bo to jakaś padaka.

west ham gromi liverpool na anfield.
po raz pierwszy od 52 lat...
oczywiście jestem mega zadowolony, ale...
nie mogę pojąć dlaczego obrona west hamu jest taka świetna na wyjazdach i pozbawia możnych tej ligi złudzeń, podczas gdy u siebie to nie są ci sami ludzie.
cresswell tydzień temu powinien być rozstrzelany, a w sobotę- gość...
a może powinni grać tylko wyjazdy...:wink:

sprawa druga to rozwiązany kontrakt kevina nolana.
piłkarz solidny, ale nie wybitny.
na wyspach szanowany, do tego kapitan zespołu.
rozstał się z klubem z dnia na dzień.
niewygodny, czy odstawał umiejętnościami?
czas pokaże.
mimo wszystko duże podziękowania, bo zdrowia trochę zostawił na boisku.

wróbelki ćwierkają, że jelavic jedną nogą w west hamie.
czyżby to początek chorwackiej inwazji?
mam nadzieję, że nie, chyba że przyjdzie modric!

co United dziś odwaliło na koniec okienka transferowego to jakies nieporozumienie, albo wręcz przeciwnie geniusz, którego nie jestem w stanie pojąć .
Fani ManU mają sporo nowych koszulek do kupienia w tym sezonie. Szkoda tylko, ze nie ma napastników

Ale za DDG długo nie będą płakać, Romero niech już sobie załatwi poduszkę pod tyłek, a ja będę mógł wreszcie pozbyć Kurtuły z Fantasy :]

Kto to kurwa jest Martial?

w HL wydaje się odważnym napastnikiem ,w dodatku ma 19 lat , Francja ma też mocną szkoleniówkę ... no właśnie ale to Francja, czy się sprawdzi w PL ?

zakupy MU z tego okienka :
Sergio Romero
Memphis Depay
Morgan Schneiderlin
Bastian Schweinsteiger
Keylor Navas

Anthony Martial (?)

odeszli / wypożyczenie
Lindegaard
De Gea
Falcao
Januzaj
Hernandez
Valdes
Di Maria
van Persie
Evans
da Silva

a to grafika pokazująca jak skład wyglądał jeszcze 3 lata temu
MU1a.jpg

@English_AS: Now we are hearing that United did send the documents on time but in a format that couldn't be opened at the LFP. Windows 95?

La Liga received the documents at 00:00:20, according to @jpedrerol

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@English_AS: Now we are hearing that United did send the documents on time but in a format that couldn't be opened at the LFP. Windows 95?

La Liga received the documents at 00:00:20, according to @jpedrerol

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Chyba #japierdole :jump:

Back