Piłka nożna

Kurde, jak jeden mecz może odmienić zawodnika. Firmino grał bardzo przeciętnie, włożył dwie bramki Arsenalowi i zupełnie inny zawodnik. Strzela bramki, asystuje, prowadzi grę po prostu.

12524358_826117737515248_2777559009073390575_n.jpg

wczoraj niedużo brakowało a united zostałoby pożegnane na własnym stadionie.
szkoda, pociśnie się ich w rewanżu.
gol payeta poezja...

Ehh, wczoraj Zoet mógł zostać bohaterem, miał tego karnego wybronionego, tylko odbił piłkę w strasznie dziwny sposób i wpadła do siatki. Co najciekawsze, jedynego karnego źle uderzył zawodnik, który był w pełni sił, bowiem Narsingh pojawił się na boisku w 118 minucie. Z przebiegu meczu to Atletico zasłużyło na awans, ale kibicowałem PSV, ze względu, że lubię trochę sensacji, gdy nie dotyczą one porażek reprezentacji Polski, Realu Madryt i Liverpoolu :D No i mam w pamięci sezon 2004/05, kiedy PSV dotarło do półfinału i o mały włos nie wyrzuciło Milanu z Ligi Mistrzów, ale Ambrosini strzelił bramkę w doliczonym czasie gry i nie było dogrywki. Fajnie by było, aby powtórzyli tę drogę.

Dzisiaj Juventus bez Dybali i Mandzukicia, także Bayern ma ułatwione zadanie trochę.

Hahaha, dla niektórych to na polskich wsiach byłoby tysiące KL, bo w chałupach jest piec, a to już niedaleka droga do palenia żydów.

Morata w ważnych meczach gra lepiej niż w meczach z przeciętniakami. Dzisiaj świetny mecz, nie wiedziałem, że on taki szybki jest.

Back