Piłka nożna

Kurwa! Nie dość żę mega zawodnik to jeszcze kibic Juve! :-):-):-)

10288728_569010716548225_8287289361231789607_n.jpg

BoAG_6_IgAABoHQ.jpg

Zobaczymy co zdziała. Lubię go, ale natychmiastowych sukcesów bym się nie spodziewał w szczególności z takimi zmianami w składzie jakie pojawią się w tym roku.

Ale cycki minimum miseczka C.

Van Gaal mi wizerunkowo pasuje do United. Moyes za bardzo się różnił od Fergusona.

Yaya Toure chce odejść z Mancesteru City, rozważany jest też powrót do Barcelony! :-) :-) :-)

podobno, bo nikt nie zlozyl mu zyczen na urodziny, haha. :)

+ zarobki niby nie takie. do United, jebac przeszlosc Yaya koniu!

ladne!

kurwa zeby United mialo w koncu jakies fajne, ostatnie jakie mi sie podobaly to chyba jak jeszcze CR gral, chodzi o domowki oczywiscie, bo ostatnie biale byly chyba najbardziej trafione, 'azjatyckie' wykonczenie mi mega trafia w gusta.

united w tym sezonie miało fajną wyjazdówkę.

gdybym był wkręcony w ten zespół po uszy, pewnie pozwoliłbym sobie na takową...

@Yazz chodzi Ci o tą granatową ceratę :D?

Barcelona faktycznie ładne. Gdyby nie ta reklama na klacie to prawie jak powrót do korzeni:)

wg Michała Pola/ redaktora naczelnego przegladu sportowego/ LM znika z tvp.

http://www.90minut.pl/news/233/news2331928-Kadra-na-mecz-z-Litwa.html

, a tu kadra na mecz z Litwa 6 czerwca, mowi sie, ze Obraniak i Polanski za Nawałki sa skresleni juz

kurwa zeby United mialo w koncu jakies fajne, ostatnie jakie mi sie podobaly to chyba jak jeszcze CR gral, chodzi o domowki oczywiscie, bo ostatnie biale byly chyba najbardziej trafione, 'azjatyckie' wykonczenie mi mega trafia w gusta.

Ktore baju? te Vodaphony i AIG ? najgorszy syf - Pomijając to ze to Nike a oni robia najgorsze koszulki w tym biznesie to ostatnie sezony nie byly zle,obrus w zeszlym sezonie i terazniejsze sa bardzo spoko (jak na Nike). Jakis czas temu czytałem w jednym z zinow ze Adidas ma przejac United ale na razie cisza.

P.S. Yazz wspolczuje serdecznie

Ronaldo-001.jpg

mi sie te akurat bardzo podobaly (moze dlatego, ze taka posiadam i to CR'a. :C), prosty styl, v-neck zakryty i dobry fit. ale i tak biale z tym azjatyckim wykonczeniem mistrz.

New-Manchester-United-Away-Kit-3.jpg

takie w czerwieni i domowe gotowe!!!

@ baju A gdzie kołnierzyk ja sie pytam ? Brrrrr !!! A idz pan w chu.. z tym kimonem. Az w szafie musiałem pogrzebac...

To jest koszulka a nie jakies popłuczyny.:-)

//i57.tinypic.com/fwn82b.jpg[/img]

#oldschool #thretreble #WANDERLEIapproves

HAHA, MAM JA TEZ! ostatnio dostalem w prezencie! szok jaki oldschool!!!

bardziej te pudelka na gorze mi sie podobaja, przeslij mi! <3

Back