Piłka nożna

nie pisz prosze 'ManU'.

dostali za nic, okej, ale 'antyfani' zaraz pierbolili jak to United pomagaja sedziowie all the time, tu mamy przyklad, ze jednak nie jest tak jednostronnie. ;)

kurwa, nie moge juz tamtego zedytowac :(

Kuba dal dzis zajebiste spotkanie. mam nadzieje, ze Kloppowi wybil z glowy rotacje miedzy nim i padaczkowym groskrojzem/perisiciem. w tym momencie Gotze wracajacy do formy + wkrecajacy sie wreszcie Reus + Kuba to najlepsze zestawienie. najwieksza zagadka dla mnie jest czy Bayern popelni ten sam blad co w tamtym sezonie i odpusci po zajebistym starcie sezonu. ;)

Lahoz chyba za pewnie sie poczuł po tym jak Mou go chwalil i mysli,że teraz może oszukiwać. Ręka 50 cm od niego, on nic. Czerwona kartka tak z dupy, przecież nawet Fabregas przy tej symulce nie pokusił się o wywalenie się, tylko złapał za gębę dla picu, wiedział chyba,że i tak czerwo wpadnie.

Juz nie graja Włoskiego catenaccio tylko ladny ofensywny futbol. W LM moze byc ciezko, bo wiekszosc zawodnikow ma brak doswiadczenia na tej arenie, ale liczę na sprawienie jakiejs niespodzianki

Nigdy nie lubialem Juventusu (w czasach, gdy goraco zaczalem sie interesowac pilka, byl to ciezko rywal dla ManU, czy Realu, ktorym kibicowalem), ale darze, ich szacunkiem i cieszy mnie to, ze po tych aferach korupcyjnych, sezonie w serie B, w koncu wiedzie im sie dobrze i przerywaja dominacje Mediolanu we wloskiej lidze.

Oglądam dzisiaj OS jak zawsze w niedziele rano i opowiadał ten koleś od taśm Laty, który sponsorował mu całą kampanię, że wpakował 50 tys. złotych w półroczny kurs Grześka na temat relacji z mediami gdzi uczyła go Paulina Kurzajewska ... po chwili Zarzeczny i wszyscy w studiu palneli jednej tekst ... pieniądze w błoto.

W ogóle to mam jakąś słabość do Pawła Zarzecznego, no ale jak nie lubić kolesia, który mówi, że po kontrakcie Bońka z C+ kupił sobie dom i to, że ostatecznie kluby dostały 50% mniej kasy to widocznie ich wina bo jemu Canal płacił równo :]

Co do Barcy to się nie wypowiadam bo po prostu nie oglądam ich meczy, kiedyś oglądałem i podziwiałem, teraz mnie to nudzi i chyba każdy meczy w PL wydaje mi się ciekawszy, a sędziowanie w meczach Realu i Barcy zawsze będzie naciągane, walki w angielskiej to pikuś.

Juve (nie boje się tego powiedzieć) gra teraz jedną z najładniejszych piłek na świecie. Zlatan ja o awans jestem spokojny, myslę że jeśli utrzymają taką formę moga zajśc bardzo daleko. Grają i efektownie i skutecznie, niezależnie od klasy rywala. Potrafią sie podnieść z kolan (patrz Chelsea) z klasowymi rywalami a to cechuje zespół dojrzały.

Back