Piłka nożna

O kurwa, wysepka ze 150k ludźmi zagra na mundialu xD jak tak dalej pójdzie to na kolejnym mundialu zagra repra Watykanu :juanlaugh:

Prawda jest taka, że chyba wszyscy zawodnicy Curacao urodzili się w Holandii. Mało kto pamięta, ale Indie Holenderskie (obecnie Indonezja) grały na MŚ przed samą Holandią (akurat wtedy ok. połowa składu to byli tubylcy a reszta biali kolonizatorzy). Zresztą sam się zastanawiałem kiedy byłe kolonie holenderskie zaczną w końcu machać szabelką bo CONCACAF to bardzo słaba konfederacja. Maroko w końcu też zaczęło stawiać na drenaż szkółek ze swojej diaspory w Holandii. Tu nie ma przypadku.

Chujowe losowanie. Najpierw Albania a później zwycięzca ukraina vs szwecja, nie jedziemy na mistrzostwa moim zdaniem :/

Z 4 koszyka Bośnia by były łatwiejsza niż Albania, a może i Kosowo nawet chociaż tu obie drużyny podobne, do tego mamy finał na wyjeździe to tak średnio bym powiedział

Ukraina też :werdum:
Wątpię, żeby Ukraińcy organizowali finał eliminacji w Polsce chociaż to i tak z nimi będzie łatwiej grać gdziekolwiek niż ze Szwecją w Szwecji, chociaż jak patrzę to Ukry na skład nie mogą narzekać to i tu i tu ciężko będzie

Z 4 koszyka Bośnia by były łatwiejsza niż Albania, a może i Kosowo nawet chociaż tu obie drużyny podobne, do tego mamy finał na wyjeździe to tak średnio bym powiedział

Ale mamy na obu etapach rywali w zasięgu, można było trafić np najpierw na Irlandię a później ewentualnie na Turcję/Włochy/Dania.

Wątpię, żeby Ukraińcy organizowali finał eliminacji w Polsce chociaż to i tak z nimi będzie łatwiej grać gdziekolwiek niż ze Szwecją w Szwecji, chociaż jak patrzę to Ukry na skład nie mogą narzekać to i tu i tu ciężko będzie
Szwedzi to akurat ostatnio wpierdol od każdego zgarniają. A z ukrami chodziło mi o to, że obie drużyny będą grać na wyjeździe.

Szwedzi to akurat ostatnio wpierdol od każdego zgarniają. A z ukrami chodziło mi o to, że obie drużyny będą grać na wyjeździe.
Czyli odpadliśmy, bo wszystko oddajemy ukraińcom to i mundial będzie trzeba, bo inaczej to każdy z naszych graczy wyjdzie na ruskich agentów.

A zresztą, gdyby w półfinale był dwumecz to jestem pewien że i z Albanią byśmy wpierdol obskoczyli xD

Ależ Liverpool jedzie w PL :beczka:
Jest tu jakiś fan ? Co tam się dzieje ?
IMG_20251122_193943.jpg

To Alonso zaszalał z formacją i ustawieniem na ten mecz. Jak przejebią to go prasa calafatowa zje.

Oni już w tamtym roku mieli zjazd, ale jeszcze Salah grał jako tako. Teraz Mo jest kompletnie bez formy, ponoć on najmocniej przeżył śmierć Joty.
Wiadomo PL najbardziej wyrównana Liga ale aż taki zjazd. Tylko niech chociaż ten Arsenal wreszcie tego majstra dociagnie. Niech wreszcie kanonierzy zgarną tego majstra

Back