Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bo widać kto dał typy a kto nie dopiero jak się zacznie pierwszy mecz, wiem że nie dałeś na 18.45 a czy dałeś na 21 to się dopiero dowiem jak mecze się zaczną, poprostu szybciej nie miałem takiej wiedzy.Kurwa dzięki za przypomnienie, szkoda że tak późno
Dałem odrazu jak napisałeś, dzięki mordo.Bo widać kto dał typy a kto nie dopiero jak się zacznie pierwszy mecz, wiem że nie dałeś na 18.45 a czy dałeś na 21 to się dopiero dowiem jak mecze się zaczną, poprostu szybciej nie miałem takiej wiedzy.
Akurat Ferran wybronił strzał. Kounde nie ogarnął.Kounde z Ferranem, kto by pomyślał.
Estevao fajnie się zapowiada, Chelsea będzie miała z niego pożytekFloren, nie tego co trzeba fawelarza kupiłeś![]()
katalońskie pedały rozjebane elegancko, Blue is the colour!! Nie jaram się już tak piłką jak za małolata, ale wygrana Chelsea, a tym bardziej nad barcelonką bardzo cieszyCHELSEA![]()
2009 na zawsze w pamięci.
katalońskie pedały rozjebane elegancko, Blue is the colour!! Nie jaram się już tak piłką jak za małolata, ale wygrana Chelsea, a tym bardziej nad barcelonką bardzo cieszy2009 na zawsze w pamięci.
Konkretny wałek wtedy był

No to ja tak o ŁKS mogę powiedziećMiałem 13 lat, a piłka nożna, Chelsea i AC Milan były całym moim życiem, dej spokój![]()

Do dziś u mnieMiałem 13 lat, a piłka nożna, Chelsea i AC Milan były całym moim życiem, dej spokój![]()
Jak ten czas zapierdala...Ogólnie te mecze Chelsea wtedy z Barcą to były jedne z lepszych meczów w historii LM, dużo emocji i pięknych bramekkatalońskie pedały rozjebane elegancko, Blue is the colour!! Nie jaram się już tak piłką jak za małolata, ale wygrana Chelsea, a tym bardziej nad barcelonką bardzo cieszy2009 na zawsze w pamięci.
Zajebisty wybór klubów, lepiej nie mogłeśDo dziś u mnie
1. Chelsea
2. AC Milan
W sumie kibicuję The Blues już ponad 22 lata.Jak ten czas zapierdala...

1-3 chyba jest. Membape już z hat trickiem. Nieźle
Ta jedna bramka Viniciusa jednak nieuznana1-3 chyba jest. Membape już z hat trickiem. Nieźle
A że debile myślą że będą całe życie gralitaktyką pepa czyli 1.55 na napadzie i zawsze będzie szło, to już jest ich problem.Ferran Torres to nie jest napastnik