Piłka nożna

Kurwa dzięki za przypomnienie, szkoda że tak późno
Bo widać kto dał typy a kto nie dopiero jak się zacznie pierwszy mecz, wiem że nie dałeś na 18.45 a czy dałeś na 21 to się dopiero dowiem jak mecze się zaczną, poprostu szybciej nie miałem takiej wiedzy.

Bo widać kto dał typy a kto nie dopiero jak się zacznie pierwszy mecz, wiem że nie dałeś na 18.45 a czy dałeś na 21 to się dopiero dowiem jak mecze się zaczną, poprostu szybciej nie miałem takiej wiedzy.
Dałem odrazu jak napisałeś, dzięki mordo.

Dobre te AI :waldeklaugh:
Jakby ktoś nie wiedział to nawiązanie do wczorajszej czerwonej kartki dla Gueye który według sędziego sprzedał liścia koledze z drużyny i wyłapał czerwoną

katalońskie pedały rozjebane elegancko, Blue is the colour!! Nie jaram się już tak piłką jak za małolata, ale wygrana Chelsea, a tym bardziej nad barcelonką bardzo cieszy :antonio: 2009 na zawsze w pamięci.
Ogólnie te mecze Chelsea wtedy z Barcą to były jedne z lepszych meczów w historii LM, dużo emocji i pięknych bramek

Do dziś u mnie
1. Chelsea
2. AC Milan
W sumie kibicuję The Blues już ponad 22 lata. :o o: Jak ten czas zapierdala...
Zajebisty wybór klubów, lepiej nie mogłeś:beer:

Ja jestem 1996 rocznik, za Milanem od sezonu 2003/2004, za Chelsea od 2006/2007, nigdy nikomu innemu nie kibicowałem, na dobre i na złe :heart:

Nigdy nie zapomnę jak Milan przegrał z Liverpoolem w Stambule w 2005 roku mając 3:0 do przerwy. Popłakałem się i nie poszedłem do szkoły na drugi dzień :muttley:

1090.jpg

Ale się Królewscy rozsierdzili :antonio:

Zasłużyła Barcelona na wpierdol i dobrze się stało. Irytują mnie tam co niektórzy. Araujo już któryś taki numer, jeszcze ten typ gra jako kapitan, ale z drugiej strony to kto tam ma być kapitanem, ciężko ale chyba De Jonga już wole. Kunde pierdolony modniś, przecież on jak jakiś pedał się ubiera i w ogóle tak wygląda, wkurwia mnie fest.
Ferran Torres to nie jest napastnik na miano Barcelony, do Lewego mu daleko w huj. No i największy gwiazdor, małolat Jamal który się zaczyna kończyć prędzej niż się zaczął, zajebiście go wczoraj Cucerella gasił a ten młodzik z Chelsea pokazał że nie Jamal jest najlepszym młodzikiem na boisku. Fernina mi szkoda bo chłopak oddaje tam serducho. Barca tym składem miała swój pik w tamtym roku. W tym roku nie ma szans na nic wielkiego oprócz może mistrza podwórka bo Real też się sypie i ma swój kryzys, ale itak daję większe szanse Realowi. Niedługo Barca wypadnie z LM.

Back